Incendiu la Spitalul de Boli Infecțioase din Constanța. 9 pacienți au murit

0
64

Update! 9 pacienți au murit. Focul s-a manifestat la etajul al II-lea al unității medicale. S-a activat planul roșu de intervenție. Peste 110 persoane evacuate. Mai multe persoane carbonizate ar fi fost găsite în saloane, potrivit surselor, relatează realitatea.net

Un incendiu a izbucnit, vineri, la Spitalul de Boli Infecțioase din Constanța, la secția de terapie intensivă. A fost activat planul roșu de intervenție. Pacienţii sunt evacuaţi, unii chiar pe geam. De asemenea, mai mulţi pompieri au intrat în clădire şi caută victime.

În aceste momente, pacienții sunt evacuați. Unii dintre ei au fost scoşi în curtea spitalului. Pompierii au scos pacienţi din secţia ATI pe geam. Potrivit Cugetliber.ro, mai mulți pacienți de la ATI sunt blocaţi înăuntru.

Pacienţii sunt preluaţi de ambulanţe şi vor fi duşi la Spitalul Judeţean Constanţa. De asemenea, a fost activat planul alb pentru cadrele medicale. Potrivit DSP Constanţa, în prezent, în Spitalul de Boli Infecţioase, sunt internaţi 118 pacienţi. (foto: IGSU)

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here