Un pompier a fost rănit în incendiul de la fabrica MGC Topoloveni

1,574 views

Update (09.00): Un pompier a fost rănit aseară în timpul intervenției de la fabrica de conserve MGC Topoloveni. Potrivit ultimelor informații, pompierii încă intervin pentru stingerea incendiului. Conform ISU Argeș, pompierul care a fost rănit în timpul incendiului ar fi călcat într-o tavă cu ulei încins. Acesta a suferit arsuri de gradul I și II la piciorul stâng, fiind transportat la spital.

Update (20.00): La incendiu au mai fost trimise încă două autospeciale cu apă și spumă, o autospecială cu autoscară și un echipaj SMURD. Nu sunt victime.

Update (19.18): Potrivit ISU Argeș, incendiul s-a extins și la o a doua hală și se manifestă pe o suprafață de aproximativ 2000 de metri pătrați. Intervin 6 autospeciale cu apă și spumă.

Un incendiu a izbucnit la o fabrică de prelucrare a cărnii MGC Topoloveni. Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență Argeș, incendiul a izbucnit din cauza unui aparat de prăjit. Acesta a luat foc. Incendiul s-a extins la acoperișul halei. Intervin două autospeciale cu apă și spumă.

Comments

comments