Incendiu devastator la Dragoslavele. Un ansamblu de locuințe a luat foc

Noaptea trecută, un incendiu a izbucnit la acoperișul unei locuințe din localitatea Dragoslavele.

Pompierii au acționat cu 4 echipaje, 3 autospeciale pentru stingerea incendiilor și o ambulanță SMURD, iar lor li s-a alăturat și un echipaj de la SVSU Rucăr cu o autospecială.

Intervenția este încă în derulare la această ora, aproximativ 9,00, pompierii lucrând pentru lichidarea focarelor ascunse și urmează să se facă schimbul de efective la fața locului.

„Construcția la care a izbucnit incendiul este o fostă hală, care acum cuprinde mai multe locuințe așezate sub același acoperiș. Flăcările s-au propagat pe o suprafață de aproximativ 400 mp din construcție. Pe timpul nopții au acționat 23 de pompieri cu patru autospeciale pentru stingerea incendiilor și o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat de la Detașamentele Câmpulung, Mioveni și Punctul de Lucru Rucăr, alături de un echipaj cu o autospecială de la Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Rucăr.
După schimbare, la fața locului vor fi 21 de cadre ale ISU Argeș. Paramedicii SMURD au monitorizat și transportat la spital o persoană de sex feminin în vârstă de 40 de ani, care prezenta atac de panică” a anunțat ISU Argeș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.