Spectacole caritabile. 

Pentru a veni în sprijinul victimelor incendiului de la Clubul Colectiv, din 30 octombrie, Consiliul Județean Argeș, Fundația ”Solidaritatea Argeșeană” și Teatrul ”Al. Davila” Pitești prezintă, sâmbătă, 7 noiembrie, ora 18.00, în Sala Mare a Teatrului ”Al. Davila” piesa de teatru ”Un bărbat și mai multe femei” de L. Zorin. Prețul unul bilet este de 10 lei/persoană, fondurile strânse fiind destinate ajutorării victimelor incendiului din data de 30 octombrie, de la Clubul Colectiv din București.

De asemenea, duminică, 8 noiembrie, de la ora 11.00, la Sala Studio a Teatrului ”Al. Davila”・Pitești, va avea loc un spectacol caritabil, realizat cu sprijinul Consiliului Județean Argeș, prin Fundația ”Solidaritatea Argeșeană”・și Teatrul ”Al. Davila”・Pitești, împreună cu Inspectoratul Școlar Județean Argeș și Instituția Prefectului Argeș.

Din program: ”Cenușăreasa” – Asociația 3fest; Dansuri – Asociația Interculturală Româno-Coreeană; ”Alice în țara minunilor”- Școala Gimnazială ”Tudor Vladimirescu” Pitești; ”Arlechino & Friends” – Asociația Teatrul pentru Toți.
Biletele costă 10 lei/copil și 15 lei/adult, fondurile strânse fiind destinate ajutorării victimelor incendiului din data de 30 octombrie, de la Clubul Colectiv din București.

Biletele la spectacole pot fi achizitionate de la casa de bilete a Teatrului “Al. Davila”.

Pot fi făcute și donații în contul Fundației ”Solidaritatea Argeșeană” RO 59 RZBR 0000060014257167, deschis la Raiffeisen Bank Pitești.

Comments

comments