În următorii doi ani, permisele auto vor fi livrate la domiciliul solicitanților tot prin Poșta Română

În următorii doi ani, permisele auto vor fi livrate la domiciliul solicitanților tot prin Poșta Română. ​Permisele auto și certificatele de înmatriculare ale autovehiculelor vor fi livrate la domiciliul solicitanților tot de Poșta Română și în următorii 2 ani, a anunțat operatorul național poștal, care a câștigat prin licitație un contract de peste 27,31 milioane lei cu Regia Autonomă Administraţia Patrimoniului Protocolului de Stat (RAAPPS).

În comunicatul de presă transmis luni, Poșta Română spune că „în baza contractului estimat la 27,31 milioane lei, compania va livra aproximativ 4.800.000 trimiteri pe toată durata contractului (2.400.000 trimiteri pe an)”.

„Anterior, furnizorul RAAPPS a fost tot Poşta Română, care a câştigat, în anul 2017, un contract în urma unei licitaţii la care a participat şi una dintre cele mai importante firme de curierat din România. La procedura de anul acesta s-au înscris aceleaşi două companii, principalii jucători locali de pe piaţa de profil, iar Poşta Română a avut, din nou, oferta câştigătoare.”, se arată în comunicatul Poștei Române.

Potrivit datelor din Sistemul Electronic de Achiziții Publice, firma la care face referire Poșta este Fan Courier, cea mai mare firmă privată de curierat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here