Conform evaluării, valoarea totală de despăgubire se ridică la 19 milioane de lei.

Groupama Asigurări, în calitate de asigurător al fabrici de mezeluri din Ştefăneşti Radic Star, afectată de un incendiu în noaptea de 3 decembrie,  a achitat pe 23 decembrie o plată în avans în cuantum de cinci milioane de lei.
Conform evaluării, valoarea totală de despăgubire se ridică la 19 milioane de lei. Suma totală asigurată este de 20.270.000 de lei. Potrivit investigației, cauza incendiului de la fabrica Radic Star a fost scurtcircuitul unui motor electric. “Știm cât de importantă este pentru clienții noștri continuitatea activității în cazul producerii unui eveniment neașteptat, ne-am angajat să o asigurăm și să le acordăm sprijinul necesar. Am achitat prompt plata în avans în cuantum de cinci milioane de lei tocmai pentru a respecta acest angajament. Suntem alături de Radic Star, clientul nostru, cu care avem un parteneriat pe termen lung, bazat pe încredere, onestitate și respect reciproc”, a declarat Călin Matei, director general adjunct al Groupama Asigurări.

Groupama Asigurări este din 2008 asigurătorul SC Radic Star SRL. Societatea avea încheiată o poliță de asigurare de incendiu pentru fabrica de mezeluri din Stefănești, Argeș (valabilă până la finalul lui 2015). În incendiu au fost afectate alte două utilaje ale unei societăți din același grup, asigurate pe o poliță valabilă până în aprilie 2016. “Pentru noi parteneriatul înseamnă în primul rând ca la nevoie să poți conta pe ajutorul de care ai nevoie. La timp, corect și simplu, în așa fel încât un astfel de eveniment să nu te pună la pământ. Groupama, la momentul adevărului, a demonstrat că este partenerul nostru; am înțeles asta acum mai mult decât oricând”, spuneGheorghe Dicu, directorul general al Radic Star.

Comments

comments

DISTRIBUIȚI