În urma incendiului de anul trecut, hotelul Posada Vidraru va rămâne închis timp de şase luni

0
347

Pe 22 decembrie, în jurul orei 17,00, la acoperişul hotelului Posada Vidraru de pe Transfăgărăşan, al omului de afaceri Gheorghe Badea, a izbucnit un puternic incendiu.

 

Focul a pornit de la coșul centralei termice și s-a extins rapid în partea superioară a imobilului, distrugând acoperișul și ultimul etaj
La stingerea incendiului au participat 60 de subofiţeri şi 5 ofiţeri ISU, precum si echipaje ale Poliţiei, Jandarmeriei, Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență şi Vânători de Munte. Eforturile echipelor de intervenţie au fost deosebite şi susţinute pe o lungă perioadă de timp, (peste 12 ore) având în vedere condiţiile date, suprafaţa mare de manifestare a incendiului, degajările mari de fum şi posibilitatea extinderii incendiului la pădurea învecinată.
Hotelul deţinea toate avizele şi autorizaţiile necesare, iar în aceste condiţii, nu se pune problema sancţionării proprietarilor.

Conform oficialilor de la Posada Vidraru, hotelul va rămâne închis pe o perioadă de şase luni, dată până la care se speră că vor fi remediate pagubele produse de incendiu.

“Asa cum probabil ati aflat, acum in prag de sabatori suntem nevoiti sa va dam o veste mai putin buna. Multumim clientilor / colaboratorilor si totodata prietenilor nostri pentru intelegerea de care dati dovada si de sustinerea neconditionata pe care ne-o aratati. Chiar dacă focul ne-a făcut sa plângem, gândul ca destul de repede vom învia din propria cenușă ne da speranța că o să avem din nou un zâmbet plăcut și o satisfacție ca facem parte din echipa PSV”, a fost mesajul celor de la hotelul Posada Vidraru, imediat după stingerea incendiului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here