În ultimele 48 de ore, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor municipale şi orăşeneşti de poliţie rutieră au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi pentru conştientizarea conducătorilor auto cu privire la riscurile la care se expun şi îi expun pe ceilalţi participanţi la trafic prin nerespectarea regulilor de circulaţie.

Astfel, polițiștii argeșeni au dat 260 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de 78.222 de lei, au reţinut 21 permise de conducere în vederea suspendării dreptului de a conduce pe drumurile publice și au fost retrase 9 certificate de înmatriculare.

Polițiștii din cadrul Formațiunii Rutiere Topoloveni, împreună cu polițiștii Secției de Poliție Rurală Leordeni, l-au depistat pe P.B., de 28 de ani, din comuna Boteni, județul Argeș, care conducea un autoturism pe DN 7 Leordeni, fără a deține permis de conducere. Bărbatul a refuzat recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 335 și 337 din Codul Penal.

Pe 29 octombrie, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung, l-au depistat pe J.M., de 31 de ani, din localitate, pe strada G-ral C. Simonescu din Municipiul Câmpulung, în timp ce conducea un autoturism, fără a deține permis de conducere.
Acesta a refuzat recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 335 și 337 din Codul Penal.

Conducea sub influența băuturilor alcoolice

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Mioveni, l-au depistat pe I.M., de 30 de ani, din Merișani, pe str. Ion Pillat din Mioveni, în timp ce conducea un autoturism sub influența băuturilor alcoolice. Bărbatului i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 336 din Codul Penal.

Comments

comments