În războiul şanţurilor, primăria Băbana a câştigat procesul cu supuşii Regelui Dan Stănescu din Costeşti

De peste doi ani, supușii Regelui Dan Stănescu din Costești recurg la tot felul de manevre pentru a încasa sume imense de bani pretinse în urma săpării unor șanțuri în 12 comune argeșene.

 

Din anul 2012 se tot judecă cu primăriile care refuză să le plătească banii solicitați din diferite motive justificabile: fie lucrările au fost executate în lipsa existenței unui contract, fie sumele solicitate de romi nu se justifică.

Printre comunele afectate, care au dat în judecată firma, se numără şi Băbana, care a câştigat marţi, 19 ianuarie, procesul cu firma Metalux Direct S.R.L. Primarul Bebe Ivan ne-a declarat că firma le-a luat banii de lucrare din bugetul primăriei, 330.000 de lei, dar nu au respectat etapele şi nici măcar nu au făcut recepţia lucrării. „Abia se apucaseră de lucrare şi la trei zile ne-au şi trimis factura de plată. 330.000 de lei! Vă daţi seama? Apoi am avut tot felul de probleme: nu au respectat etapele lucrării, nu au făcut nicio recepţie, iar dirigintele de şantier nu a vrut să semneze lucrarea în condiţiile în care nu exista nici măcar recepţie. Finanţele ne-au luat toţi banii din conturile primăriei, banii de salariu ai angajaţilor de aici, ca să le achite lor factura. Am cîştigat procesul, dar acum nu ştiu de unde ne vor da banii înapoi”, a declarat Bebe Ivan, primarul comunei Băbana.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here