Minivacanță cu spectacol și distracție la Baza Sportivă Bradu pe 29 și 30 aprilie! Clubul Sportiv Real Bradu, alături de Primăria Bradu, Consiliul Local Bradu și Dance Art Open Romania organizează un eveniment în premieră în România: ”D’AOR ROMANIA GRANDE BAILA”.

În sala de sport a Bazei Sportive Bradu, evenimentul va debuta duminică, 29 aprilie, cu competiții sportive unice în România. Startul va fi dat la ora 10.00, atunci când va avea loc ”Cupa Națională Real la Gimnastică”, pe următoarele categorii: ritmică, acrobatică, aerobică. Din localitatea Bradu vor participa 18 copii.

Spectacolul va continua cu ”Trofeul Național Real la Dans”, de la ora 14:00 – 19:00, pe următoarele categorii: modern, balet, sportiv, clasic, contemporan și acro dance. Din Bradu vor participa 20 de copii. Competiția de dans ”D’AOR ROMANIA GRANDE BAILA” este trecută în Calendarul Internaţional al Dansului (C.I.D. UNESCO).

La competiții, vor participa copii din Bradu, Pitești, Cluj, Bistrița, Câmpina, București, Galați, Brăila, Râmnicu Sărat și Buzău.

Gala și premierea câștigătorilor vor avea loc pe scena amplasată pe terenul de fotbal al Bazei Sportive Bradu

Gala și premierea câștigătorilor va avea loc de la ora 17.00, pe scena amplasată pe terenul de fotbal al Bazei Sportive Bradu. De la ora 19.00 – 00:00 va avea loc o super petrecere în aer liber, alături de celebrii DJ SPEED și DJ RAUL, cu premii importante: 10 vacanțe de 4 nopți în NESSEBAR/SUNNY BEACH – Bulgaria cu ALL INCLUSIVE la hotel de 4 *.

”Competiția ”D’AOR ROMANIA GRANDE BAILA” este în premieră în România și ne bucurăm că o vom organiza alături de Primăria Bradu, Consiliul Local Bradu și Dance Art Open Romania, la Baza Sportivă Bradu. Vreau să specific că intrarea este gratuită și că așteptăm cât mai multe persoane”, ne-a declarat Ionuț Nae, directorul Clubului Real Bradu.

Comments

comments