În atenţia copiilor! Vrei să fii preşedintele sau vicepreşedintele CJ Argeş pentru o zi?

Ce ai face dacă ai fi președintele sau vicepreședintele Consiliului Județean Argeș pentru o zi? O întrebare la care copiii din județul nostru au acum posibilitatea să răspundă chiar de pe scaunul de președinte al Consiliului Județean. Și asta pentru că, miercuri, 31 mai, între orele 09.00 – 13.00, biroul președintelui C.J. Argeș va fi al copiilor, cu ocazia Zilei Internaționale a Copiilor și în cadrul activităților desfășurate pentru “Școala altfel”.

“1 Iunie este cel mai bun prilej de a sărbători copilăria şi copiii, de a le oferi iubirea şi aprecierea noastră. Cu acest prilej și administrația județului Argeș a pregătit mai multe surprize unde sunt așteptați să participe toți copiii din județul Argeș. Le urez “La mulţi ani” tuturor copiilor si de asemenea tuturor părinților!” – Dan Manu, președinte CJ Argeș.

Doritorii se vor putea înscrie la Biroul de Relații cu Publicul al C.J. Argeș, luni, 29 mai și marți 30 mai, între orele 8.00 – 16.00, sau la tel. 0248/210.056, email: presedinte@cjarges.ro, specificând vârsta, persoana însoțitoare și datele de contact.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.