În acest an, Primăria Mioveni organizează prima ediţie a „Târgului de Crăciun”

În perioada 15 – 17 decembrie, Primăria oraşului Mioveni organizează prima ediţie a „Târgului de Crăciun”, pe platoul Casei de Cultură a Sindicatelor Dacia. Anunţul a fost făcut de primarul oraşului Mioveni, Ion Georgescu, pe pagina sa de Facebook.

„Iarna se aproape și cu toții așteptăm minunatele Sărbatori de Crăciun. În întâmpinarea acestor momente magice, dar și pentru a fi în concordanță cu sugestiile lansate de mulți dintre dumneavoastră de-a lungul timpului, Primăria orașului Mioveni își exprimă intenția de a organiza în luna decembrie a acestui an, prima ediție a ”Târgului de Crăciun”, pe platoul Casei de Cultură a Sindicatelor Dacia.
Acest târg își propune întâmpinarea Crăciunului la Mioveni, într-o atmosferă caldă, de sărbătoare, în lumina sutelor de ghirlande multicolore ce vor lumina Centrul Civic, reprezentând ocazia perfectă pentru petrecerea unor clipe minunate alături de copiii dumneavoastră și implicarea lor în alegera unor cadouri pentru cei dragi, posibilitatea de a admira și cumpara cadouri inedite și produse tradiționale alimentare sau nealimentare, specifice acestei perioade a anului.
În perioada de funcționare a ”Târgului de Crăciun – Mioveni 2016” (15-17 decembrie), vor fi organizate zilnic programe artistice, momente de animație pentru cei mici și multe alte surprize pentru toate vârstele.
Lansăm inițiativa și totodată suntem interesați să primim alături de noi, pentru organizarea acestui eveniment, parteneri și sponsori din mediul privat.
Din aceste considerente, persoanele care doresc să beneficeze de această oprtunitate pentru a-și promova sau vinde produsele specifice sărătorilor de iarnă, sunt rugate să ne transmită intenția.
Așteptăm impresiile dumneavoastră despre intenția de organizare a acestui târg și de participare ca sponsor/partener la Registratura Primăriei orașului Mioveni, prin e-mail cic@primariamioveni.ro, prin fax 0248/260500 sau direct pe pagina de Facebook”, a precizat primarul oraşului Mioveni, Ion Georgescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here