Împreună pentru o comunitate mai bună. ADIENT TRIM Piteşti se implică la Spitalul de Pediatrie şi aduce zâmbetul pe chipul copiilor internaţi. Angajaţii ADIENT TRIM Piteşti au pus mână de la mână pentru un nou proiect de voluntariat, dedicat micilor pacienţi ai Spitalului de Pediatrie din Piteşti. Sub deviza “Împreună pentru o comunitate mai bună”, compania s-a implicat în amenajarea camerei de joacă şi ergoterapie a Secţiei de Recuperare neuromotorie în dotarea cu restul de materiale necesare a unei săli de recuperare pentru copiii cu probleme neuro-locomotorii.

În cadrul proiectului, în beneficiul Spitalului de Pediatrie, au fost donate de către ADIENT mai multe obiecte de mobilier, precum dulapuri, măsuţe cu scăunele sau pufuri, dar şi echipamente multi-media (DVD Player, video-proiector, televizor).

Sala de kinetoterapie a fost, de asemenea, echipată cu un scaun cu rotile, saltea de exerciţii şi un set de greutăţi, fiecare dintre acestea fiind indispensabile programelor de recuperare.

În plus, pentru ca timpul să treacă mai uşor, micuţii au acum la dispoziţie şi cărţi şi creioane de colorat, cărţi de poveşti, jocuri interactive, lego şi diverse alte jucării.

De amenajarea spaţiului s-au ocupat câţiva voluntari din cadrul ADIENT TRIM Piteşti, cu toţii emoţionaţi de misiunea pe care o au de îndeplinit dar, mai ales, de modul în care această iniţiativă poate aduce un strop de fericire copiilor internaţi.

Convingerea noastră aici, la ADIENT, este că putem construi o viaţă mai bună pentru întreaga comunitate. De aceea, suntem onoraţi de parteneriatul cu Spitalul de Pediatrie din Piteşti şi de posibilitatea de a face şederea micuţilor internaţi aici cât mai uşoară. Zâmbetul lor este răsplata supremă! Mulţumesc tuturor colegilor voluntari celor care au făcut acest proiect posibil, pentru că, prin implicarea şi pasiunea lor, am reuşit să îndeplinim un scop nobil” a spus Alina Manole, HR Professional ADIENT TRIM Piteşti.

Despre Adient:

În fiecare an, tapiţeriile auto realizate la fabrica ADIENT TRIM din Piteşti se regăsesc pe mai mult de 1.150.000 de maşini din întreaga lume. Producţia se realizează folosind utilaje de ultimă generaţie, iar calitatea ridicată a produselor şi profesionalismul echipei au ajutat compania să devină un reper în domeniul său de activitate, la nivel internaţional. Fabrica ADIENT din Piteşti are în prezent peste 2.200 de angajaţi.

ADIENT este prezent în România din anul 2000, unde are un număr total de peste 6.000 de angajaţi şi opt unităţi de producţie: Jimbolia (mecanice şi mecanisme metalice), Craiova (scaune auto pentru Ford), Poiana Lacului (spumă poliuretanică), Bradu (scaune auto pentru Dacia şi accesorii metalice), Ploieşti (tapiţerie), Piteşti (tapiţerie). Misiunea companiei este să fie cel mai mare furnizor de scaune auto din lume, performanţă de piaţă realizată datorită costurilor, calităţii, execuţiei şi satisfacţiei clienţilor.

Adient este lider global în fabricarea de scaune auto. Cu 85.000 de angajaţi în 238 de fabrici localizate în 34 ţări din întreaga lume, producem şi livrăm scaune pentru toate clasele de vehicule şi toţi producătorii de echipamente originale. De la sisteme complete până la componente individuale, expertiza noastră se reflectă în fiecare pas al procesului de fabricare a scaunelor auto. Abilităţile noastre integrate, in-house, ne permit să luăm produsul de la etapa de cercetare şi design, să îl urmărim pe întreg procesul, pâna la proiectare şi fabricare – munca noastră regăsindu-se în 25 de milioane de vehicule în fiecare an.

Adient (NYSE:ADNT) şi-a anunţat debutul ca o corporaţie independentă, listată la bursă, prin finalizarea separării de Johnson Controls International în data de 31 octombrie, 2016. Acţiunile companiei sunt listate la New York Stock Exchange sub simbolul “ADNT.” Desprinsă din Johnson Controls Automotive Seating, Adient se poziţionează ca lider în industria producţiei de scaune auto la nivel global.

În calitate de companie independentă, Adient are în vedere creşterea investiţiilor în produse şi tehnologii inovatoare, aliniate cu tendinţele precum pilotarea autonomă, electrificarea, scaune uşoare care ocupă puţin spaţiu, precum şi personalizarea produselor şi a capabilităţilor oferite de o maşină. Adient are în vedere exploatarea oportunităţilor oferite de pieţele adiacente, în afara industriei auto tradiţionale, precum vehicule comerciale, trenuri de pasageri şi scaune pentru avioane.

Comments

comments