Important! Detalii despre înscrierea copiilor la creșă în anul 2023

Anunț important pentru părinții care doresc să își înscrie copiii la creșele publice din Municipiul Pitești în anul școlar 2023-2024!

În conformitate cu prevederile art. 15 din H.G. nr 566/2022, înscrierea copiilor la creșe pentru anul școlar 2023-2024 se va realiza conform precizărilor și calendarului specific transmise anual de Ministerul Educației.

Până la data prezentei informări, nu a fost publicat ordinul ministrului educației cu privire la metodologia-cadru de înscriere a copiilor antepreșcolari și preșcolari în unități de învățământ. De îndată ce acest act normativ va fi publicat în Monitorul Oficial al României, Creșa Pitești va elabora calendarul înscrierilor la creșele publice din municipiul Pitești și îl va aduce la cunoștința părinților interesați, prin publicarea pe toate canalele media disponibile.
De asemenea, personalul Creșei Pitești va asigura tot sprijinul necesar părinților interesați de înscrierea copiilor la creșe și va înregistra toate solicitările acestora, în termenele care vor fi stabilite prin acte normative.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.