„Îmbrățișează echitatea!” Ziua Femeii, sărbătorită la Universitatea Constantin Brâncoveanu

Comunitatea UCB organizează, începând din 2020, un eveniment anual în preajma zilei de 8 Martie pentru a-și manifesta solidaritatea cu mișcarea internațională a femeilor, mișcare care își dorește o lume egală între sexe, o lume lipsită de prejudecăți și discriminări, o lume în care diferența este apreciată și celebrată.

Anul acesta, cu anticipație, Ziua Internațională a Femeii (IWD 2023) a îmbrățișat echitatea și a fost ancorată în lumea drepturilor femeilor.

„S-a continuat astfel o întâlnire începută în urmă cu 3 ani cu femei de carieră, cu femei de lângă noi care au ceva de spus. Am dorit sa le transmitem tinerilor studenți ce înseamnă echitatea și cum putem să o înfăptuim cu toții, în diferite domenii de activitate: sănătate, învățământ, cultură și artă, sport, am susținut prin vocea invitatelor noastre tratamentul fără discriminare în funcție de gen, etnie, vârstă, statut social pentru a ne apropia de idealul echității sociale.

Am sărbătorit realizările femeilor și ne-am bucurat de prezența alături de noi a unor femei de excepție!

Am reușit și anul acesta să surprindem, printre invitate, absolvente UCB, ca o recunoaștere a existenței noastre în comunitate” spune organizatoarea evenimentului, prof. univ. dr. Miheala Asandei, decanul Facultăţii de Management Marketing in Afaceri Economice.

La evenimentul moderat de Cristina Munteanu, cunoscut om de televiziune și, în aceeași măsură, cunoscut cadru didactic al UCB, acum purtător de cuvânt al Primăriei Pitești, au participat: Cerasela Zamfir – realizator TV și învățătoare, Tatiana Preduț – asistent medical, manager de unitate sanitară, politician și consilier local, scriitoarea Magda Grigore – realizatoare de evenimente culturale, Nicoleta Andrei – antrenor gimnastică și Elena Marta – jurnalist.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.