Imagini şocante! Din fericire, câinii atacaţi sâmbătă cu sabia de  Florin Costache, fiul fostului vicepreşedinte al Consiliului Judeţean, Florea Costache, au supravieţuit măcelului, dar se află între-o stare extrem de gravă.

Au avut nevoie de un număr foarte mare de copci şi sunt plini de tuburi de dren pentru evitarea infecţiei. Ciobănescul mioritic a rămas însă fără o ureche.

 

Florin Costache, fiul fostului vicepreşedinte al Consiliului Judeţean, Florea Costache, a făcut măcel la o stână, atacând cu sabia şi pistolul câinii de pază şi ameninţând cu arma pe proprietară.

Totul s-a petrecut sâmbătă după amiază. Enervat că animalele de pază ale stânii lătraseră la câinele său când au trecut prin zonă, la plimbare, cu ceva timp înainte, Florin Costache şi-a luat sabia, un pistol şi, însoţit de un prieten, dotat şi acesta cu un topor, a atacat pur şi simplu stâna.

 

El a lovit cu sabia o cățelușă care i-a ieşit în cale prima iar apoi, de mai multe ori, un al doilea câine, care era legat, căruia i-a tăiat o ureche şi i-a sfârtecat spatele. Martoră la aceste acte nebuneşti şi inumane a fost chiar proprietara stânii, nora viceprimarului comunei Dâmbovicioara. Fiul lui Florea Costache a ameninţat-o şi pe ea şi, pentru a o speria, deşi femeia e însărcinată, a tras în aer cu pistolul de mai multe ori. La faţa locului a ajuns, şi Poliţia, care a luat act de cele întâmplate.
Socrul tinerei a luat legătura direct cu Florin Costache, care e locuitor al comunei de aproape un an, de când s-a mutat în casa de vacanţă lăsată de tatăl său, pentru a-i cere socoteală. Motivaţia acestuia pentru măcelul creat a fost că el ar fi fost atacat de câini!
„Așa ceva nu se poate. Să ataci un câine legat? Asta nu poate face decât un criminal. Dacă mâine-poimâine intră peste noi în casă?” a declarat viceprimarul comunei Dâmbovicioara.
Foto: ziar Obiectiv argeșean

Comments

comments