Imagini şocante cu animalele tăiate cu sabia de fiul fostului vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Argeș, Florea Costache

Imagini şocante! Din fericire, câinii atacaţi sâmbătă cu sabia de  Florin Costache, fiul fostului vicepreşedinte al Consiliului Judeţean, Florea Costache, au supravieţuit măcelului, dar se află între-o stare extrem de gravă.

Au avut nevoie de un număr foarte mare de copci şi sunt plini de tuburi de dren pentru evitarea infecţiei. Ciobănescul mioritic a rămas însă fără o ureche.

 

Florin Costache, fiul fostului vicepreşedinte al Consiliului Judeţean, Florea Costache, a făcut măcel la o stână, atacând cu sabia şi pistolul câinii de pază şi ameninţând cu arma pe proprietară.

Totul s-a petrecut sâmbătă după amiază. Enervat că animalele de pază ale stânii lătraseră la câinele său când au trecut prin zonă, la plimbare, cu ceva timp înainte, Florin Costache şi-a luat sabia, un pistol şi, însoţit de un prieten, dotat şi acesta cu un topor, a atacat pur şi simplu stâna.

 

El a lovit cu sabia o cățelușă care i-a ieşit în cale prima iar apoi, de mai multe ori, un al doilea câine, care era legat, căruia i-a tăiat o ureche şi i-a sfârtecat spatele. Martoră la aceste acte nebuneşti şi inumane a fost chiar proprietara stânii, nora viceprimarului comunei Dâmbovicioara. Fiul lui Florea Costache a ameninţat-o şi pe ea şi, pentru a o speria, deşi femeia e însărcinată, a tras în aer cu pistolul de mai multe ori. La faţa locului a ajuns, şi Poliţia, care a luat act de cele întâmplate.
Socrul tinerei a luat legătura direct cu Florin Costache, care e locuitor al comunei de aproape un an, de când s-a mutat în casa de vacanţă lăsată de tatăl său, pentru a-i cere socoteală. Motivaţia acestuia pentru măcelul creat a fost că el ar fi fost atacat de câini!
„Așa ceva nu se poate. Să ataci un câine legat? Asta nu poate face decât un criminal. Dacă mâine-poimâine intră peste noi în casă?” a declarat viceprimarul comunei Dâmbovicioara.
Foto: ziar Obiectiv argeșean

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here