Idei de amenajare pentru casa fiecăruia. Mobilierul de living de la Complexul SLAVA, o soluţie inteligentă

0
2122

Livigul este locul în care primim musafirii, în care ne relaxăm cu familia, petrecem, ne uităm la filme, facem tot felul de lucruri… Pe scurt… TRĂIM!

Trebuie să iasă în evidenţă cu ceva şi să fie estetic, elegant şi plin de stil în acelaşi timp, dar comod şi ergonomic. Şi, în principal, să ne reprezinte!

Soluţia este una simplă: mobilă de living de la Complex SLAVA, personalizată pe gustul şi preferinţele fiecărui client în parte. Pentru că gusturile fiecărei persoane sunt unice, individuale şi caracterizează persoana respectivă!

Complex SLAVA este soluţia perfectă pentru a scapa de toate acele magazine care oferă aceleaşi piese de mobilier la preţuri prohibitive. Nu mergem pe premisa că lucrurile de calitate trebuie să aibă preţuri ridicate. Dimpotrivă! Noi nu impunem limite, aşa cum obişnuiesc să facă producătorii obişnuiţi de mobilier. Pentru noi, fiecare client este important iar ideile sale sunt şi mai importante. Întotdeauna ne-am remarcat prin materializarea celor mai ingenioase idei şi materialele de înaltă clasă pe care le utilizăm.

Mai ales dacă întotdeauna v-aţi dorit ceva inedit, ceva care să se deosebească faţă de ceea ce găsiţi la ora actuală pe piaţă, să iasă în evidenţă!

Astfel veţi reuşi să oferiţi spaţiilor un design reuşit dar şi un stil de amenajări care să vă reprezinte. Întotdeauna ne încurajăm clienţii să îşi exprime ideile, să le materializeze şi să dea frâu liber creativităţii, pentru că numai aşa spaţiul poate căpăta personalitate proprie.

La noi orice client este exclusivist! Nu e nevoie să călătoriţi în străinătate pentru a putea fi tratat astfel.

Nu mulţi producători de mobilă se gândesc la modul în care o piesă de mobilă de living completează un anumit spaţiu. Pentru a avea parte de funcţionalitate nu trebuie să achiziţionaţi piese de mobilier masive şi nici să aruncaţi lucruri care înseamnă ceva pentru dumneavoastră numai de dragul design-ului. Puteţi să puneţi în aplicare idei inteligente şi soluţii pe măsură pentru a avea un living aşa cum aţi visat întotdeauna.

Oferim mobilier living exclusivist pentru zone rezidenţiale private şi nu numai, indiferent de nevoile acestora. Pentru noi este important ca fiecare client să primească tot ceea ce îşi doreşte. Indiferent care ar fi ideile pe care le aveţi, noi deţinem resursele necesare pentru a le materializa! Nu pretindem că putem oferi perfecţiune absolută dar vă putem aduce mai aproape de aceasta. Ideile dumneavoastră nu trebuie să rămână doar un simplu gând.

Aşadar mobilierul de living de la Complex Slava poate fi exact ceea ce căutaţi! Trebuie doar să ne vizitaţi, în persoană, în show-room-ul din Calea Câmpulung  nr. 1D sau virtual, pe site-ul www.complexslava.ro. Consultanţii noştri vă aşteaptă!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here