Ianuarie vine cu temperaturi de primăvară. Nici măcar la munte nu va ninge!

Meteorologii anunță o încălzire semnificativă a vremii zilele următoare. Potrivit acestora, ziua de Crăciun, din punct de vedere termic, va fi asemănătoare unei zile de Paște.

Nici în ianuarie veștile nu sunt prea bune pentru cei care iubesc iarna. Și asta deoarece, potrivit ANM, temperaturile vor fi mai ridicate decât cele specifice acestei perioade în următoarele patru săptămâni.

Prognoza meteo pentru săptămâna 26.12.2022 – 02.01.2023. Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României, dar cu o abatere termică pozitivă mai accentuată în zonele montane.

Regimul pluviometric va fi deficitar la nivelul întregii țări, dar mai ales în sud-vestul teritoriului.

Cantitățile de precipitații vor fi deficitare la nivelul întregii țări, dar mai ales în sud-vestul teritoriului.

Prognoza meteo pentru săptămâna 09.01.2023 – 16.01.2023. Temperaturile medii vor fi mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, în toate regiunile.

Regimul pluviometric va avea o tendință deficitară în majoritatea regiunilor.

Prognoza meteo pentru săptămâna 16.01.2023 – 23.01.2023. Mediile valorilor termice vor fi apropiate de cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României.

Cantitățile de precipitații vor fi local deficitare în regiunile nordvestice, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.