Iani Popa va fi numit într-o nouă funcție înaltă la Ministerul Transporturilor

Iani Popa va fi numit într-o nouă funcție înaltă la Ministerul Transporturilor. Iani Popa va fi numit într-o nouă funcție înaltă la Ministerul Transporturilor, posibil chiar secretar de stat! Asta datorită, se spune, bunelor relații cu noua președintă a PNL Argeș, Alina Gorghiu.

Deși dispăruse de mai multă timp din peisajul politic argeșean, Iani Popa a fost vazut foarte des prin județ în ultima vreme. De cele mai multe ori, în compania Alinei Gorghiu, președinta interimară a filialei liberale din Argeș, despre care a avut numai cuvinte de laudă. ”Alina Gorghiu, așa cum o cunosc, sigur va reforma PNL Argeș” a afirmat Popa. Mai mult, el i-a fost alături la prima ședință în noua ei calitate.

După ce și-a pierdut locul în Senat, după mai multe mandate, în februarie 2021 Iani Popa a fost numit director general al Direcţiei Generale de Cooperare Parlamentară Externă de la Senatul României, direcţie subordonată secretarului general adjunct al Senatului.

Din punct de vedere politic, Popa a fost, până la dizolvarea de facto a partidului după alegeri, membru ALDE. Călin Popescu Tăriceanu a avut atâta încerede în el încât l-a propus chiar pentru șefia Senatului. În ultima perioadă, el părăsise Argeșul pentru ALDE Constanța.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.