Hoţii din farmacia din Piteşti recunoscuţi la TV de un poliţist aflat în timpul liber

Poliţiştii din Argeş au identificat 2 bărbaţi bănuiţi că ar fi sustras un laptop dintr-o farmacie.  În urma publicării în mass-media a imaginilor filmate de camera de supraveghere, cei doi au fost recunoscuţi de un coleg din Ploieşti, aflat în timpul liber.    

Poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş au identificat 2 bărbaţi care, la data de 2 decembrie 2015, ar fi sustras un laptop dintr-o farmacie din municipiul Piteşti, profitând de neatenţia vânzătoarei.

Pentru a-i prinde, poliţiştii au făcut publice imaginile surprinse de camera de supraveghere a farmaciei, solicitând sprijinul cetăţenilor.

Un poliţist de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Ploieşti, aflat în timpul liber, i-a recunoscut la televizor pe cei în cauză, întrucât îi cercetase pentru furt.

Acesta şi-a anunţat imediat colegii din Argeş şi pe cei din cadrul Poliţiei Capitalei, în scurt timp reuşindu-se localizarea lor.

Cercetările sunt continuate faţă de cei în cauză, ambii din Bucureşti, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Mulţumim mass-mediei pentru sprijinul acordat Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş prin  difuzarea imaginilor din momentul comiterii faptei.

BIROUL DE PRESĂ

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.