Miercuri, 11 iunie, 50 de poliţişti din cadrul I.P.J. Argeş au efectuat 10 percheziţii în judeţul Argeş, pe raza localităţilor Băbana, Cocu şi Poiana Lacului, la locuinţele unor persoane bănuite de comiterea de furturi din locuinţe.

Cei în cauză sunt bănuiţi că, în perioada martie – mai 2014, ar fi sustras mai multe bunuri din locuinţele mai multor persoane, provocând un prejudiciul de peste 15.000 lei. La locuinţele a patru dintre persoanele percheziţionate au fost identificate mai multe bunuri, respectiv aparate de sudură, bormaşini, maşini de tuns iarba şi polizoare unghiulare, bunuri susceptibile a proveni din infracţiuni de furt.
De asemenea, la locuinţele altor două persoane au fost depistate două exemplare de căprior ţinute în captivitate, precum şi mai multe arme confecţionate artizanal, suspuse notificării. Patru persoane au fost conduse la sediul Secţiei de Poliţie Rurală Poiana Lacului pentru continuarea cercetărilor. Acţiunea s-a desfăşurat cu suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale -I.G.P.R.. Totodată, la acţiune au participat şi efective de jandarmi.

                                   

Comments

comments

DISTRIBUIȚI