Horoscopul Minervei pe 2018. Va fi un an financiar puternic și prosper pentru Scorpioni

0
516

Scorpion. Nativii Scorpion vor avea parte, în continuare, de instabilitate emoțională și fluctuaţii emoţionale în viaţa de familie, cu schimbări bruşte şi neaşteptate. Li se întâmplă toate acestea pentru că ei trebuie să înveţe să-şi dezvolte permanent echilibrul emoțional, indiferent de circumstanțe. Saturn este în Casa a 3-a, a comunicării și vor trebui să lucreze intens, să depună mai multe eforturi pentru transformarea interioară şi pentru regăsirea profunzimii psihologie care îi caracterizează.

Ca vicii se regăsesc încăpățânarea, nu vor să cedeze ușor în nici un plan şi de aici problemele afective. Studiile spirituale necesita un efort constant şi răbdare. Pentru anul 2018, în ansamblu, elementul de apa este unul dintre cele mai puternice pentru că sunt destule planete sunt în semne de apă, aşa că anumite sensibilități ar putea fi încălcate şi nu cu rea intenție.

Stăpânul semnului – Pluto şi Marte
Culoarea specifică – roşu intens, maro închis şi negru
Metalul caracteristic – plutoniu
Cristalele semnului – Acvamarin, Agat de Botswana, Carneol, Hematit, Jasp, Malahit, Ochi de pisică, Ochi de tigru, Piatra lunii, Piatra sângelui.

Oportunităţile
Până la mijlocul toamnei, cel puțin, vor avea o combinație planetară curioasă, între plăcerea de a se chivernisi a Scorpionului care este pusă în umbră de plăcerea de a călători. Jupiter se află în semnul lor, în Casa a 1, a personalităţii. Vor să fugă cât mai departe şi să se distreze. Cred că au nevoie nu doar de o pauză ci o și merită şi cu toate acestea le este destinat să fie singuri.

Aş spune că au noroc de o răsplată în sensul de fidelizare a clientelei şi se vor fi recompensaţi cu cazări gratis la hoteluri renumite sau fac parte dintr-un program în care loialitatea faţă de o persoană, de o instituţie, de un parteneriat le aduce aceste beneficii, ca să nu mai vorbim de cele sociale, de grup, oferte de achiziţie, precum și o întreagă lista de contacte care să le asigure mersul mai departe.

Pe 8 noiembrie, Jupiter se mută în Săgetător dar ei vor simţi mâna norocului pe capul lor abia după 22 noiembrie când tranzitul jupiterian va schimba accentul de pe dorinţa de a călători, pe aceea a carierei, atunci când Nodurile Lunare vor schimba semnul, pe 16 noiembrie. Este un moment numai bun să-şi depună CV-ul pentru un alt loc de muncă, să fie contactaţi de firme de plasare a forţei de muncă în străinătate, să fie promovaţi, să-şi lanseze propria companie.

Zile importante din acest punct de vedere pot fi 24 iulie, 8 august când farmecul lor îi va da gata pe toţi, vor folosi tehnici psihologice, chiar şi cele mai puţin ortodoxe ca să scoată în evidenţă valoarea muncii lor, sau câmpul de acţiune care se deschide între 18 august şi 25 septembrie în care se vor mişca asemenea peştelui în apă, vor încheia alianţe sau contracte de afaceri cu beneficii pe termen lung, îşi vor găsi un loc de muncă mai bun sau vor deveni mentorii unor grupuri în formare.

Provocările
Indiferent de vârsta lor reală, cu Saturn în Casa a 3-a a comunicării şi a comunităţii în care trăiesc, este posibil să se simtă ca și cum ar fi sărit peste tinereţe, direct în maturitate, la vârsta de mijloc. Apar primele fire albe, primele riduri, unele pete de vârstă, primele semne de boală cum ar fi problemele articulare, cele de metabolizare a calciului în organism prin scăderea densităţii osoase, de flexibilitate şi de mobilitate, tulburări de vedere si de auz. Totuşi, Saturn în această poziţie, le oferă înțelepciune şi sentimentul de securitate, e drept, câştigat cu greu şi care vine din disponibilitatea cât de sinceri sunt cu ei însăşi.

Devin mai autoritari și mai puțin sociabili, poate şi pentru că odată cu amplificarea acestei laturi a personalităţii lor creşte şi teama că celor din jur nu le place sau le este teamă de ei. Să nu-şi facă probleme, oamenii admira profunzimea lor. Curiozitatea acestui tranzit este că pierderea în greutatea este vizibilă dar nu într-atât cât să sperie ci ca şi cum s-ar afla într-un proces prematur, de îmbătrânire. Dacă s-au ocupat de fleacuri până acum, de astăzi înainte, trebuie să întoarcă placa şi să se ocupe de treburi serioase. Ar putea atrage critici de genul că li se va vorbi cât se poate de clar despre defectele lor.

Să folosească zilele de 8, 13, 16 şi 22 noiembrie pentru a avea o conversație profund intimă cu cineva despre sine. Cu perspectiva lor de a vedea lucrurile, prin puterea lor de penetrare mentală îi poate ajuta să vadă de ce au nevoie pentru a schimba lucrurile şi pentru a se simţi cu adevărat fericit.

Cât Saturn va fi retrograd timp de patru luni, nativii Scorpion s-ar putea simţi mai nesiguri, serioşi, pragmatici, prudenţi și vor trăi intens teama de respingere. Vor avea impresia că le este mai greu decât de obicei să-şi atingă obiectivele propuse și ş-ar putea reconsidera direcţia de viaţă. Să numere până la 10, în gând, atunci când cineva îi critică şi vor evita astfel disputele, iar capacitatea lor de a conduce se va impune.

Familia, dragostea și viața socială
În Casa a 7- a, a parteneriatelor de orice fel, inclusiv a căsătoriei va intra pe 15 aprilie, Uranus unde va sta 7 ani deci vorbim deja de o casă foarte implicată în 2018. În concluzie, acest câmp de acţiune, care ţine de status-quo-ul nativilor Scorpion, nu se schimbă prea mult faţă de 2017, au o mare libertate de mişcare și dacă aleg să facă ceva legat de aceste domenii drumul este deschis, fără blocaje, dar, părerea mea este că alte domenii ale vieții vor fi mult mai importante pentru ei acum.

Cei care sunt singuri dar au o relaţie pe care vor să o oficializeze sau sunt singuri şi doresc o relaţie, vor avea ocazia să o facă între 17 februarie – 7 martie, 20 august – 17 septembrie perioadă bună şi pentru finanţe, de asemenea, şi între 10 septembrie – 8 ianuarie 2019. Această ultimă perioadă este cea mai interesantă.

Stăpânii vieţii lor sociale sunt Mercur – prieteni şi Venus – dragoste, planete care fac parte din categoria planetelor personale şi care se mișcă foarte repede, trec prin toate semnele și casele temei natale în fiecare an, cu excepţia lui Venus care datorită tranzitului lung prin Scorpion, nu va apucat să parcurgă toate semnele. Astfel că oportunităţile vizând prieteniile şi iubirea vor veni în moduri neaşteptate. Nevoile lor, în schimbare, ating şi latura romantică. Există o lege a compensării care operează cu viețile tuturor şi care îşi are rădăcinile în echilibrul existent în natură.

Scorpionul este un semn zodiacal căruia îi plac lucrurile clar definite şi relațiile bine structurate. Sunt prudenţi când vine vorba despre căsătorie, dar atunci când se angajează într-o relatie, tind să fie credincioşi și cer acelaşi lucrur partenerului pe care, din păcate, destul de des, îl suspectează de infidelitate! Gelozia Scorpionului este legendară. Gelozia lor este atât de intensă încât şi numai gândul la o posibilă infidelitate îi face să ia foc.

Un alt domeniu important dar volatil în acelaşi timp, este Casa a 5-a a iubirii, a copiilor şi a creativităţii unde se află Neptun, planetă cu efecte pe termen lung și care a adus şi aduce schimbări profunde, aduce spiritualitate printr-un sentiment de iubire necondiţionata în casă, acesta este scopul lui. Acest lucru se manifestă prin tipuri imaginative de decor, peisagistică și design interior.

Relațiile cu părinții se vor îmbunătăți vizibil după 8 noiembrie, cele cu fraţii lasă de dorit iar cele cu copiii au un gust dulce-amărui. În schimb, relațiile cu nepoții vor fi minunate.

Scorpionii au tendința să se alieze, în afaceri, cu cei care sunt mai bogați decât ei de obicei, iar aceste relaţii sunt destul de intense, astfel încât când se pune problema partenerului de viaţă, vor căuta întotdeauna pe cineva plăcut ca fire, harnic, amabil, stabil și alături de care simt că pot merge ușor. Îşi doresc o persoană loială pe care să se poată baza iar ei să ducă lupta vieţii lor pentru devenire, pentru un Scorpion partenerul, fie el iubit, prieten sau soţ, este un partener real şi nu un adversar, adică, mai presus de toate ei caută un aliat şi nu un concurent, după cum mai spuneam.

Dacă iubiţi un Scorpion veţi avea nevoie de multă răbdare, va trece multă vreme, o perioadă destul de lungă de timp, pentru a cunoaște un Scorpioni deoarece el nu se lasă citit chiar aşa de ușor. Dar însă sunteţi consecvenţi în iubire şi moţia voastră este reală, vi se va permite, treptat, să pătrundeţi în lumea interioară a a minții și a inimii sale.

Dacă sunt singuri, Neptun sugerează că partenerul pe care îl vor alege în 2018, va fi unul care să rezoneze cu el la nivel mental. Cele mai probabile locuri de întâlnire vor fi la mediile artistice – muzicale, teatre, desfășurarea unor evenimente care au ca substrat arta – expoziţii de pictură, târguri vintage sau ateliere de fotografie.

Finanțele și Cariera
Va fi un an financiar puternic și prosper pentru nativii Scorpion. Bucurați-vă. Casa a 2-a, a veniturilor provenite din muncă proprie este dinamizată în primele 3 luni prin prezenţa lui Marte aici, ceea ce arată că finanţele sunt un domeniu de interes și de importanță pentru ei. Sunt axaţi pe finanțe și se concentrează pe varii modalităţi de a face bani ştiind că planificarea reprezintă câştig. Jupiter, planeta norocului, este, în prima parte a anului, în poziția bună, în semnul lor, în Casa 1, a persoalităţii şi face aspecte frumoase cu Soarele şi cu Chiron din Casa speculaţiilor financiare. Deci norocul financiar le surâde nativilor Scorpion.

De asemenea, speculațiile financiare le sunt favorabile. Norocul este de partea lor în toate investițiile și achizițiile pe care le fac, activele pe care le dețin vor creștere ca valoare. Există o vorbă, sunt dintre cei care cred că pot și dintre cei care cred că nu pot. Scorpionii fac parte dintre cei care cred că pot. Întotdeauna sunt locul potrivit, la momentul potrivit, să recunoască și să profite de o oportunitate.

Pe de altă parte, câştigul salarial este un mod de a-şi câştiga existenţa confortabil, conform cu natura și talentul lor și acest lucru este foarte important. Pot fi ei însuşi și mai prosperi.

Jupiter face aspecte frumoase cu Soarele lor până la 18 aprilie iar după aceea cu Pluto, stăpânul lor planetar şi stăpânul bogăţiilor subterane. Ambele planete implică aspectul fizic, imaginea și prestanţa, un melanj excelent pentru succes, haina este imaginea bunăstării şi este un factor important în câștig, deci probabil, că vor purta numai haine de firmă anul acesta, cu toate că Scorpionii, prin natura lor, nu sunt semne ostentative, dimpotrivă le place să-şi ascundă farmecele.

La 16 noiembrie, Nodul Nord le va trece peste Mijlocul Cerului, atunci când va schimba semnul şi va trece în Rac, punctul cel mai puternic al temei natale, deci se vor bucura de un plus de Imagine dar şi de avere. Mijlocul Cerului, punct diferit pentru fiecare dintre noi, în funcție de ziua de naştere, este pragul Casei a 10-a, casa carierei. Aşa că această trece nu aduce doar bani, ci şi prestigiu, onoruri, recunoaştere şi promovare la locul de muncă.

Vor fi foarte generoşi în acest an, atât cu prietenii cât și în ce privesc faptele caritabile, în schimb, ceea ce nu îi prea stă în caracter, va fi un mare cheltuitor. Toate acestea direct proporţional cu creşterea câștigurilor. Dar Scorpionii pot deveni prea materialişti dacă aceștia nu sunt atenţi, puterea banilor devorându-le sufletul.

Pentru a-și îndeplini obiectivele financiare, Scorpionii au lecții importante de învățat. Trebuie să dezvolte calități care nu vin în mod natural din ei, cum ar fi viziunea, optimismul, credința, încrederea și , mai presus de toate , generozitatea. Ei trebuie să vadă bogăția naturii și în viață nu doar în formele sale evidente cum sunt bani și puterea. Când îşi dezvoltă generozitatea, de exemplu, potențialul lor financiar poate atinge limite nebănuite.

Ce ar putea perfecţiona
Veniturile personale vor creşte în acest an, dar vor trebui să muncească asifuu pentru a avea capacitatea de a câștiga bani pentru alții. Prin natura lor sunt buni la acest gen de lucruri să îi ajute pe alții să prospere. Doar că în acest an sunt mult mai concentraţi pe sine decât pe alții. Saturn în Casa a 3-a a comunicării indică faptul că nu pot ignora acest lucru.

Datoriiile par să fie o problemă în acest an, iar lor nu le place acest lucru. Creșterea veniturilor ar trebui să atenueze problema doar că odată cu creşterea acestor vor creşte şi taxele, un domeniu cu care nativii Scorpion nu ar trebui să se joace. Să încerce să nu lase optimsmul să-i facă neglijenţi nu de alta, dar obţinerea unui sprijin financiar ar fi dificil, în aceste condiţii. Un proiect de anvergură poate fi prea mare chiar şi pentru un Scorpion, indiferent cât de prosper ar fi. Provocarea este de a arăta altora cât de practice și lucrative sunt ideile lor, deoarece investitorii nu împărtăşesc aceeaşi viziune asupra lucrurilor vor trebui să prezinte un plan practic, cu soluţii care să îi satisfacă şi pe cei mai sceptici.

Sănătatea
Sănătate este mult îmbunătățită față de anii anteriori când grămada de planete lente era împotriva lor. Sunt persoane călite și mai puternice. Organismul le-a fost curățat și purificat, iar aspectele sunt mult mai ușoare.

Pericolul este că vor ignora sănătatea și părerea mea este că fac o mare greșeală. Sănătăţii ar trebui să i se acorde mai multă atenție în 2018, mai ales după data de 15 aprilie. O mare parte a problemei vine de la stresul datorat unei cariere solicitante dar şi a unui mod de a trăi pe măsură. Este nevoie de a echilibra între cele două.

Volatilitatea emoțională este, de asemenea, un pericol pentru sănătatea lor. Nimic nu blochează mai repede ca energia care nu este controlată și, mai ales stările negative, cu impact emoțional. Ca şi anul trecut, au tendința de a oscila între extreme, de la emoţia cea mai profundă la cea mai crasă superficialitate. Maximele pot fi nejustificate la fel ca şi minimele. Adevărul este, ca întotdeauna, undeva la mijloc. Schimbările de dispoziție, de asemenea, tind să fie rapide și năucitoare , atât pentru ei cât şi pentru cei din jurul lor.

Provocarea este de a învăţa să cultive pacea, liniștea și echilibrul. Pot reduce stresul lucrând mai inteligent, mai eficient și ritmic. Să lucreze inteligent, nu este greu, nu trebuie decât să se concentreze pe lucrurile cu adevărat importante şi să lase lucrurile să meargă mai departe, să delege din responsabilităţi ori de câte ori este posibil şi să se odihnească atunci când sunt obosiţi. Să nu se încăpăţâneze să termine un proiect atunci când sunt obosiţi deoarece au şanse să greşească şi mai apoi, să refacă totul, să-şi asculte corpul şi să fie conştienţi de ce energie dispun.

Vorbesc puțin şi ascultă mai mult. Să gândească şi să fie conştienţi de activităţile alternative pe care le au la-ndemână. Dacă simt tensiunea la locul de muncă, trebuie să evite suprasolicitarea luând o pauză de relaxare. Mai mult, le sugerez ca în 2018, să evite argumentele şi luptele pentru putere. Să conştientizeze în preajma căror persoane se simt obosiţi şi iritaţi şi în preajma căror oameni se simt ei, activi şi plini de energie. Vampirii energetici nu fac decât să paraziteze, în mare parte inconștient, tot ceea ce înseamnă energie ceea ce este pentru nativii Scorpion una dintre cele mai mari pericolele pentru sănătate. Când simt stari de epuizare sau de enervare fără motiv în prezenţa unora, nu trebuie decât să se scuze politicos şi să pună capăt întâlnirii ori să iasă din încăpere, devenind astfel ceea ce numim un organism eficient energetic iar ei îşi pot investi energia în zonele în care se obține un profit maxim. Nu vor realiza acest lucru imediat, dar în toate există un început.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here