Horoscopul Minervei pe 2018. Prietenie şi romantism pentru Fecioare

0
489

Fecioară. Anul care a trecut a fost o provocare pentru nativii Fecioară şi va continua această tendinţă şi în acest an. În 2017 au muncit pentru cariera lor şi pentru afirmare, iar acest lucru este valabil în 2018. Deși nu sunt înclinați să se distreze, ar trebui să găsească un hobby sau un spațiu unde să-şi petreacă timpul liber, dacă are şi unde să-şi pună în valoarea creativitatea.

Dacă ne aruncăm ochii asupra întregului an 2018, vom descoperi că elementul lor natural, Pământul, este destul de bine reprezentat în tema lor. Posibil ca nemulţumirile sale să fie legate în acest an de faptul că nu se simt apreciaţi.

Stăpânul semnului – Mercur
Culoarea specifică – gri, albastru, verde, violet
Metalul caracteristic – Mercur
Cristalele semnului – amazonit, ametist, aventurin, calcedonie, carneol, citrin, cristal de stâncă, malachit.

Oportunitățile
Nativii Fecioară nu se numără printre cele mai sociabile ființe ale zodiacului și este posibil să fie surprinşi de jovialitatea şi invitația de a se alătura lor în diverse acțiuni și asta pentru că Jupiter, intrat în Casa a 3-a, a comunicării, a comunităţii în care trăiesc și a fraţilor sau rudelor de gradul 1 şi le-a deschis apetitul pentru discuții în grup şi acțiuni de solidaritate.

Jupiter va sta aici până pe 8 noiembrie 2018, deschizându-le un apetit sănătos pentru petreceri și încurajându-i să întâlnească oameni noi, să se alăture unor noi cercuri de prieteni, precum și cluburilor, asociațiilor și comunităților cu care împărtăşesc ceva în comun. Prietenii vor dori să-i ajute pe cei singuri să se aşeze la casa lor şi îi vor invita la tot felul de sindrofii, care de care mai sofisticate, numai să-şi găsească pe cineva.

Pentru nativii căsătoriţi deja, aceste întâlniri au loc ca o manifestare a relaţiilor dintr-o afacere, mai degrabă decât posibilități romantice.

Apoi, Jupiter pare că încetinește ritmul deoarece le intra în Casa a 4-a, casa familiei unde va sta până în 2019, perioadă numai bună pentru visare, fantezii romantice și contemplări melancolice. Cei care vor întâlnitâ pe cineva mai special, prin intermediul prietenilor, ar putea dori să iasă mai puțin cu prietenii ca să poată petrece mai mult timp cu această persoană.

Dacă există cineva care are nevoie de ajutorul lor, să treacă la fapte fără să stea prea mult pe gânduri. Bunătatea și compasiunea sunt la cote maxime. Din toamnă pot primi o promovare pe neaşteptate, de asemenea, ca o răsplată pentru eforturile depuse la locul de muncă.

Provocările
Saturn staţionează în Casa a 5-a a iubirii, a creativităţii şi a divertismentului, unde a intrat exact pe 31 decembrie 2017. Saturn i-a împărţit pe nativii Fecioară în două mari grupe. În prima intră cei care au tras din greu ca să rămână în eşalonul fruntaş şi care, mereu au avut de învăţat câte ceva, dacă ne gândim că ei nu ştiau să folosească un calculator şi au fost nevoiţi să înveţe să navigheze pe Internet, să scrie mail-uri şi să-şi adune materiale de studiu, iar cea de-a doua, cei care au început studiile cu stângul, mai mult forţaţi de familie şi care în timp record s-au aflat printre cei merituoşi.

Viața socială vorbeşte mai mult despre prietenie şi romantism în 2018. Se remarcă o creştere a spiritualităţii undeva după 8 noiembrie când Jupiter se va muta în domiciliu, în Casa a 4-a când se pot aştepta la o creştere interioară şi chiar o iniţiere într-o altă dimensiune a vieţii.

Familia, dragostea și viața socială
Căminul, viața de familie și tot ce se petrece la nivelul Casei a 4-a, sunt punctul de interes, chiar dacă oarecum complicat datorită interesului pentru cariera lor. Cei mai mulți depun eforturi serioase ca să jongleze atât şi nu pot fi egali în ceea ce fac şi de aici reacţiile dezamăgitoare ale şefului, ale partenerului de afaceri sau ale familiei.

Este foarte dificil să mulţumeşti pe toată lumea, tot timpul. Soluția este de a face ceea ce li se pare corect şi să lase lucrurile să meargă mai departe. În multe cazuri, vor trebui să aleagă între două rele şi atunci îl vor alege pe ceal mai puţin rău.

În Scorpion, Jupiter este puternic și puterea de autoexpresie este una pe măsură. Astfel, în ciuda a tot ceea ce se întâmplă, el este un sprijin bun. Nativii dau, vor da, și vor primi sprijin emoțional într-un mod direct, de impact. În ciuda luptei pentru consolidarea carierei, se vor concentra asupra ideii de a fi un părinte bun sau măcar un membru al familiei a cărui prezenţă se face permanent simţită. Percepţia psihologică a evenimentelor este mult mai pregnantă, ceea ce este un câştig.

Trecerea lui Jupiter prin Scorpion va fi extrem de rodnică, astfel că multe native Fecioară vor rămâne însărcinate în 2018. Când Jupiter se va muta în Casa a 4-a, a familiei, problemele de aici vor fi un stimulent de creștere spirituală. Supărările și durerile devin cele mai mari binecuvântări, pentru că acum se învață lucruri noi și se deschid alte şi alte perspective minţii şi gândirii. Mulţi vor căuta o familie spirituală deoarece trăiesc acut sentimentul că familia biologică nu poate acoperi toate nevoile lor de acest fel şi de aici nevoia de a-şi găsi o familie spirituală.

Casa a 7- a, a parteneriatelor nu este o casa puternică în 2018, deci este de aşteptat ca status quo-ul să prevaleze. Cei căsătoriți vor rămâne căsătoriţi, cei singuri vor rămâne singuri. Faptul că nu există nicio planetă în această casă le oferă libertatea de a alege cum să abordeze această libertate. Nu spun că nu ar putea avea loc o căsătorie, dar pot afirma cu convingere, că fiecare va face ce va dori din acest punct de vedere deoarece alte lucruri au prioritate acum. De obicei, această stare de lucruri indică faptul că există o tendinţă de a păstra lucrurile așa cum sunt și că nu îşi doresc schimbarea.

Neptun este planeta ta dragoste în 2018 deoarece este stăpânul semnului Peşti în care cade Casa a 7-a. El va conduce evenimentele de la acest nivel pentru mulți ani de acum încolo, iar acest lucru sugerează o anumită instabilitate a sentimentelor şi foarte multe vise nerealiste legate de partenerul de viaţă, de felul în care văd ei căsătoria şi familia, în general. Dar prezenţa lui Neptun aici, cel mai bine funcţionează relaţiile care nu au caracter obligatoriu. Dar problemele de dragoste ar putea avea un impact dur asupra sănătății nativilor Fecioară. Ei trebuie să se străduiască mai mult pentru a păstra armonia în viaţa de familie.

Se pare că prietenii sunt mai importanţi decât romantismul în sine. Aceştia pare a avea o figură parentală sau de tip mentor.

Finanțele și Cariera
Casa a 2-a a veniturilor obţinute din muncă proprie nu este o casă puternică în 2018, dar și câștigurile și modul în care le vin banii ar trebui să mențină starea lucrurilor aşa cum este, în continuare. Faptul că nu îi îngrijorează o datorie financiară este, dacă vreţi, un semn de prosperitate, atunci când există o lipsă de interes să se depăşească anumite obstacole pentru a crește sau aş-i spori bunăstarea. Dar de multe ori această lipsă de interes vine dintr-o formă de automulțumire.

Câștigurile sunt destul de bune şi nu îşi doresc nici să le crească, dar nici să le scadă. Foarte mulţi nativi Fecioară se confruntă cu această formă de satisfacţie. Venus, stăpâna Casei a 2-a, a banilor munciţi, va trece prin cele mai multe dintre semnele și casele temei natale ale acestora şi, astfel, câștigurile și oportunitățile financiare, vor veni în moduri diferite și prin diferite persoane. Cheltuielile, şi ele vor varia, de asemenea, pe termen scurt.

Venus va sta destul în Casa a 5-a a speculaţiilor financiare până pe 18 ianuarie apoi se va muta în Casa a 6-a a muncii. Acest lucru sugerează posibilitatea unor câștiguri din vânzări, din predare, din îngrijirea copiilor şi chiar din scris.

Mulţi se vor bucura de provocarea unui nou loc de muncă, dar și de condiții noi de muncă dacă ne gândim la semnul în care cade această casă, Vărsător, pentru că vor pătrunde în industria high-tech sau în departamentele de high-tech de altor domenii.

Dar Saturn este stăpânul Casei a 5-a, a speculaţiilor financiare şi a iubirii, iată provocarea, vor trebui să îmbine creativitatea cu dragostea. Iar acest lucru are o conotaţie plurivalentă pentru că tot ce li se va întâmpla acum sunt adevărate într-o anumită măsură. Este foarte probabil să debuteze o poveste de dragoste cu un şef sau cu un angajat, lucru întâmplat și anul trecut. Nu este o încercare de a face carieră pe spatele unora şi nici o distracţie pe seama altora, este cel mai bun mod de exprimare a tranzitului saturnian prin Casa a 4-a.

Ce ar putea perfecţiona
Spiritualitatea va deveni foarte importantă pentru Fecioare după 15 aprilie când Uranus va trece în Taur. Va fi o perioadă în care vor învăța să se bucure de propria companie pentru a deveni confortabil și fericit în propria piele. Acest lucru nu înseamnă singurătate, ci doar că trebuie să înveţe să se bucure pe sine, de unul singur.
Când se va bucura de propria companie nu va mai dori alta. Dacă îşi doresc mai multă autoizolare în această perioadă este normal.

Să nu uite că valorile spirituale și valorile lumești sunt de multe ori în conflict şi că propriile ambiţii pot intra în conflict cu pornirile lor spirituale și invers. Dacă vor medita regulat, vor vedea şi modalitatea de a le îmbina, în cazul în care le acceptă pe amândouă.

Ar putea să aplice vieţii lor interioare unele calități profesionale, cum ar fi organizarea, disciplina și eficiența după cum unele din calităţile lumii lor interioare cum sunt compasiunea, răbdarea și iubire necondiţionată le pot aplica şi propriei afaceri şi la locul de muncă. Ei sunt capabili să echilibreze o carieră profesională de succes cu activități caritabile – ar fi un melanj interesant care obligă la un acord cu sine însuşi.

Sănătate
Sănătate este întotdeauna importantă pentru nativii Fecioară. Anul acesta sănătatea devine super importantă pentru ei, prioritatea numărul unu. Nativii Fecioară sunt experţi analiști în orice domeniu, mai ales în domeniul sănătății iar aceasta are unele efecte pozitive, deoarece odată cauza problemei cunoscută, poate lua medicamentul potrivit.

În 2018 însă, prea multă analiză ar putea fi un obstacol. O mare parte din ceea ce simt, durerea ici, colo un junghi, stare de oboseală nu se datorează organismului în sine cât stărilor afective pe care corpul lor le percep ca pe o cauză specifică şi sunt doar efectele secundare ale unei vitalităţi reduse.

Atunci când energia este scăzută organismul este tot mai sensibil la invadatorii din afară. Apoi, vulnerabilitățile înnăscute care, în mod normal, nu s-ar manifesta încep să acționeze. Capacitatea de a rezisţă la bolii este redusă. Și este inutil să caute cauze pentru fiecare simptom pe care îl au atunci când cauza reală este lipsa de energie – boală primară.

Deci, să se odihnească și să se relaxeze mai mult. Să-şi asculte corpul. Când odihnă și somn sunt îndeajuns organismul este relaxat. Să se concentreze asupra priorităților din viața lor și să lase lucrurile mici să meargă. Nu pot face totul, nu pot să fie peste tot si nici să mulţumească pe toată lumea. Să aleagă ce este important și să se concentreze pe asta.

Atenţie la glezne, în special cei care practică sportul sau exerciţii la sală. Masajul limfatic al gleznei este la rândul său, benefic. Energia neptuniană, Neptun guvernează, printre altele, labele picioarelor, trebuie folosită întru totul. Băile picioarelor, masajul, reflexoterapia şi presopunctura au rezultate benefice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here