Horoscopul Minervei pe 2018. Gemenii vor găsi iubirea în cele mai neaşteptate locuri

0
2515

GEMENI. Alerţi, rapizi în gândire și dornici de a savura variatele delicii ale vieții, nativii Gemeni sunt asemenea unei tornade. Răbdarea nu este întotdeauna atuul lor forte și încă din ianuarie 2018, li se va cere să se liniştească și să se concentreze pe problemele materiale ale vieţii – bani, bunuri şi active economice, unde detaliul este cel care distinge.

Stăpânul semnului – Mercur
Culoarea specifică – violet şi galben strălucitor
Metalul caracteristic – mercur
Cristalele zodiei – ametistul, ametrinul, agat mov, cuarţ fumuriu, tanzanit.

Oportunităţi
Este o ocazie bine venită să-şi planifice de pe acum ce vor face în prima parte a lui 2018 – să aplice pentru un credit, să ceară o mărire de salariu, să pregătească un proiect pe fonduri nerambursabile sau să-şi planifice sesiuni de prezentare a propriei afaceri unor noi firme pentru propria promovare, cât şi pentru a-şi asigura câştigurile financiare. Au informaţia, nu trebuie decât să o folosească!

Pe 8 noiembrie 2018, Jupiter se mută în domiciliu. Vor face o mulțime de comisioane, vor alerga cu maşina de colo colo, vor sta cu urechea lipită de telefon mai tot timpul şi vor tasta pe laptop, iPad sau iPhone, necontenit. Capacitatea lor de a învăța, dublată de curiozitate, este imensă. Dacă se plictisesc, acum este momentul să deprindă noi competențe, în special să înveţe o limbă străină, să se specializeze în vânzări, marketing, negocieri, înțelegeri, web design și publicitate.

Provocări
Vestea bună este că îl au pe Saturn în Casa a 8-a, a intimității și banilor proveniți indirect. Vestea proastă este că vor munci mult şi din greu şi mulțumirile vor fi cam inexistente. În cazul în care Saturn conduce ostilităţile, este foarte dificil de lucrat cu el. Indiferent de rezultate şi de viteza de reacţie, vor trebui să se aştepte la rutină.

Saturn vrea ca nativii Gemeni să lucreze din greu, vor primi responsabilităţi în plus pentru care nu vor fi nici lăudaţi, nici apreciaţi şi nici remuneraţi. Ironic, nu? Şi ca să fie, cum spun ei, tacâmul complet, colegii de muncă sunt trişti, negativişti şi pesimişti. Dacă însă au mizat totul pe independenţă, pe propria afacere, vor simţi pe pielea lor că lucrurile se urnesc foarte greu, că trebuie să se roage de clienţi, că furnizorii şi angajaţii sunt recalcitranţi. Totul se datorează lui Saturn.

Cât Saturn va fi retrograd, Gemenii vor resimiţi fluxul financiar ca pe ceva dureros de restrictiv, care necesită multe ore suplimentare şi vor constata, cu amărăciune, că nu se pot baza pe colaborarea cu ceilalţi colegi. Atenţie, schimbarea locului de muncă nu va rezolva această situație, aşa că cel mai bun lucru pe care îl pot face este să folosească acest timp pentru a reflecta asupra modului cum ar putea face ca lucrurile să meargă mai bine.

Familie, dragoste și relații
Gemenii prin limbuția lor nativă dau strălucire vieţii proprii, iubirii și vieţii sociale, în general. Un discurs bun sau un schimb de replici la foc continuu este un preludiu interesant când vine vorba despre romantism. Singura problemă legată de dragoste este că sunt prea cerebrali, prea detaşaţi și au nevoie de pasiune pentru a face lucrurile să meargă. Emoțiile uneori îi tulbură și partenerii lor au tendința să se plângă de acest lucru.

Cine intră într-o relaţie cu un nativ Gemeni, trebuie să înțeleagă de ce este așa. De regulă, ei evită pasiunile puternice sau care implică responsabilitate, deoarece acestea ar putea tulbura capacitatea lor de a gândi și de a comunica. Dacă par reci, partenerii lor trebuie să înțeleagă că aceasta este firea lor şi că în realitate, clocotesc, ca să spun aşa.

Dacă vrei să știi ce simte un Gemeni îndrăgostit ar trebui să asculţi ce spune dar să nu faci ceea ce face, el sau ea. Pe de altă parte, pot fi foarte generoşi cu cei pe care îi iubesc.

Gemenii vor ca partenerii lor să fie rafinaţi, educaţi și umblaţi, ca să spun aşa. Dacă partenerii lor sunt bogați este şi mai bine. Dacă iubiţi un nativ Gemeni înseamnă că sunteţi un bun ascultător. Totuşi, relația ideală pentru un Gemeni este o relație a minții. Chiar dacă se bucură de aspectele fizice şi temperamentale ale iubitului/ei, dacă nu există comuniune intelectuală relaţia va avea de suferit.

Relațiile cu frații ar trebui să fie mai strânse în 2018, iar cele cu vecinii vor lua un viraj înspre mai bine din toamnă. Există multe oportunități sociale și financiare care vin dinspre frați și vecinii, iar relaţiile cu părinții și cu copiii ţin de statutul lor social. Sănătatea părinților și a copiilor pare să fie bună.

De asemenea, va fi şi o perioadă bună pentru decorarea sau înfrumusețarea căminului când simțul estetic va deborda. Casa şi problemele căminului însă vor deveni mai importante după 5 septembrie când Mercur va intra în Casa a 4-a. Pe 9 septembrie până în 12 octombrie, Soarele va fi şi el aici.

Mulţi nativi Gemeni s-au căsătorit în 2017, la fel de mulţi sunt implicaţi în relații semnificative, asemenea unei căsătorii. În 2018 sarcina lor este de a menţine şi a dezvolta relația. Lucru interesant legat de dragoste este că atât nativul Gemeni cât şi partenerul său sunt foarte interesaţi de transformarea prin iubire. Ambii parteneri par să fie oamenii care îşi doresc să fie sau măcar încearcă acest lucru. Deoarece este vorba despre o schimbare complexă care implică, exploatarea şi epurarea negativităţii, curăţarea psihică poate face relaţia deosebit de volatilă.

Vor găsi iubirea în cele mai neaşteptate locuri si moduri. La cabinetul medical, la spital sau la locul de muncă, în timp ce-şi urmăresc obiectivele financiare, la bancă, la biroul de brokerului sau contabilului, în cartier sau, pur şi simplu, în vecini. C

Banii si cariera
Gemenii tind să fie mai preocupați de bogăția de idei decât de bogăția materială reală. După cum ştim, ei excelează în profesii care implică scrisul, predarea, comunicarea – vânzări sau jurnalism și nu toate aceste profesii sunt foarte bine plătite. Dar să-și sacrifice nevoile intelectuale numai pentru bani este de neconceput pentru ei aşa că vor depune eforturi seroase pentru a le combina pe cele două.

Banii lor pot cunoaşte o oarecare nesiguranţă, dar pot câştiga venituri suplimentare foarte uşor din investițiile în proprietăți rezidențiale – casă, apartament, grădină, livadă, restaurante și industria hotelieră. Având în vedere modul lor de a vorbi, nativilor Gemenii le place să negocieze, în orice situație, și mai ales atunci când au de a face cu banii.

Veniturile și averea vor crește în mod substanțial datorită oportunităților financiare care apar. Se poate întâmpla, de multe ori, să nu vadă rodul acestor oportunități decât peste un an sau doi, dar să fie siguri că ele sunt bune. Activele pe care le au sau dacă deţin acţiuni, obligaţiuni, antichități ori lucrări de artă, să le valorifice pentru că sunt o sursă extraordinară de profit. Vor descoperi că au fie prieteni noi, fie cunoştinţe importante din punct de vedere social şi care le sprijină obiectivele financiare și îi pot ajuta să şi le atingă. Un parteneriat de afaceri norocos ilustrează foarte bine zicala l-a prins pe Dumnezeu de un picior. Soțul/a sau partenerul de viaţă îi vor susține și vor fi generoşi cu ei.

În afară de mai mulți bani, mulţi Gemeni îşi vor cumpăra un autoturism nou, echipamente de comunicații și calculatoare. Vor face deplasări mai mult decât în anii precedenţi, ceea ce îi va face fericiţi.

Ce ar putea perfecţiona
Principalul domeniu de autoperfecţionare, în 2018, este Imaginea. Psihismul va fi îmbunătățit în acest an, pot coopera prin profunzimea gândirii şi procesul se va face mai ușor. Atât Pluto cât și Saturn, dau perspectivă ideii de moarte și renaștere, deci aceste aspecte sunt deosebit de importante acum.

Sexul și sexualitatea este un alt domeniu care va fi îmbunătățit în acest an. Pentru majoritatea oamenilor acest lucru este doar o altă funcție instinctuală, pentru alții este o formă de divertisment chiar de competitivitate. Dar sexul prin accesarea nivelurilor sale superioare este mult mai mult decât fiecare dintre aceste lucruri – poate fi folosit pentru a vindeca unii pe alții și de a îmbunătăți vibrațiile globale ale lumii. Cei care sunt pregătiţi vor fi inițiați în aceste stări.

Finanțele se vor îmbunătăţi pe cont propriu dar nu ar strica o administrare cât mai selectivă, deoarece îi ajută să maximizeze și să păstreze câștigurile care au crescut.

Sănătate
În cazul în care sănătate a fost bună, această tendință ar trebui să continue şi în 2018. Dacă însă s-au confruntat cu probleme de sănătate, acestea încă nu au fost depăşite. Deci, trebuie să lucreze pentru o stare bună de sănătate zi de zi și disciplinat.
Problema este că au tendinţa să ignore orice semnal al organismului sau nu dau acestuia atenția de care are nevoie.

Ca și anul trecut, acesta este un an pentru eliminarea deşeurilor toxice din organism, iar regimurile de detoxifiere sunt numai bine venite. Posibil ca unii dintre nativi să suporte o intervenție chirurgicală anul acesta, deoarece ambele planete sunt implicate în eveniment. Alţii vor suporta rigorile chirurgiei estetice deoarece trebuie să-şi reinventeze Imaginea. Unii vor practica metode mai puțin invazive de schimbare a imaginii – meditații, vizualizare, rugăciune și tehnici de curățare psihică.

Mulţi Gemeni vor renuţa la diverse tipuri de dependențe – medicamente, energizante, ţigare, cafea ş.a. sau la modele afective sau mentale cunoscute sub numele de obișnuință. Nativii care au probleme cu greutatea ar putea schimba acest neajuns.

Gemenii răspund bine la tehnici de vindecare metafizice, cum ar fi rugăciunea, meditația, afirmațiile pozitive și vizualizarea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here