Horoscopul Minervei pe 2018. Bucurie interioară și succes pentru Lei

Leu. Motivele pentru toate încercările, suferinţele si testele din ultimii şase ani vor deveni evidente în 2018. Nu Cosmosul a fost cel care i-a pedepsit, pur şi simplu nu s-au aflat pe lista de priorităţi a acestuia. A fost mai degrabă o perioadă de călire, o bucată de fier călită în foc. Din foc mereu apare ceva nou, gata să-şi ocupe un loc nou şi, dacă este posibil, și cel mai bun din lume. Au plătit cu răbdare, dar în curând aşteptarea va da roade.

Să fie răbdători până în noiembrie, să-şi pregătească terenul, să-şi revizuiască viața, suişurile şi coborâşurile din ultimii ani, să recunoască unde au greşit și să corecteze erorile ca să se pregătească pentru noi provocări. 2018 va fi un an spiritual, cel puţin până la 1 august. Nu este vorba despre un martiraj prin spiritualitate, ci de bucurie interioară și de succes.

Stăpânul semnului – Soarele
Culoarea specifică – auriu, portocaliu, galben.
Metalul caracteristic – aur.
Cristalele semnului – citrin, carneol, calcedonie, rubin, chihlimbar, ochi de tigru, smarald galben, ochi de pisică.

Oportunităţile
I-aş sfătui ca în primele șase luni ale anului viitor să stea de vorbă cu un psiholog cu privire la problemele care le au şi care i-au afectat şi în trecut, este vorba despre probleme emoționale sau psihologice. Ştiu să fie amuzanţi, dar, din nefericire, şi grei de cap aşa că un psiholog i-ar ajuta să vedă adevărul așa mult mai ușor.

Familia îi poate ajuta să scape de fantomele ale trecutului. Şi că tot am amintit de fantome, ar putea descoperi le-a fost lăsat, de cine ştie ce rudă, o sumă frumuşică de bani sau bunuri, prin testament. Alte lucruri interesante se pot petrece pe 8 noiembrie 2018 când secrete pe care le bănuiau ies la iveală în forţă, ceea ce îi va avantaja.

Apoi, pe 8 noiembrie 2018, Jupiter trece în Casa a 5-a, a iubirii şi creativităţii, iar Leul se trezeşte la viaţă! Aștept cu nerăbdare să văd ce vor face când vor fi iar în lumina reflectoarelor! Mai mult ca sigur vor păşi cu dreptul de-acum, vocea sa făcându-se auzită până, hăăăt, la capătul lumii. Merită să investească în ajutorul unui consilier de imagine care să îi ajute să îşi aleagă hainele, să spunem, să-şi aranjeze coama rebelă într-un stil nou, tineresc şi să accepte tratamente de înfrumuseţare care să le dea o nouă strălucire.

Încrederea lor va crește și vor atrage oportunitățile asemenea unui magnet, din 24 iulie când Soarele le va tranzita semnul, atunci când vor putea să farmece pe oricine ca să facă orice – inclusiv să se îndrăgostească de ei! Prieteniile lor sunt agregate de personaje insolite, neconvenționale, şi îi vor atrage într-o multitudine de distracţii, cu rang de amuzament dacă nu de coparticipant, astfel că 18 august este o zi mare de care ar putea beneficia şi ei şi ceilalţi. Prieteniile care se leagă acum le va stimula nu doar stima de sine, ci şi încrederea ceea ce îi va inspira cu adevărat.

Provocările
Când Saturn a intrat în Casa a 6-a, a muncii şi a relaţiilor cu colegii de muncă, pe 31 decembrie 2017, nativii Lei au simţit că atenţia şi viteza de reacţie la problemele familiei s-au acutizat. Responsabilitățile faţă de un părinte în vârstă – locuieşte cu ei, interferează cu nevoile lor, au o proprietate greu de administrat sau o situație mai socială, anul acesta se vor rezolva neaşteptat de repede.

Cât timp, Saturn se va afla în mişcare retrogradă, ar putea fi întârziate vânzarea unei proprietăţi sau, pur şi simplu, să cadă afacerea, renovările să se sisteze, aprobările pentru planul de renovare să fi fost amânate ori împrumutul de la CAR să nu fi fost aprobat din lipsă de buget iar ei să trăiscă un sentiment acut de prizonierat în interiorul căminului… Toate acestea însă, se vor rezolva până la sfârșitul anului.

Familia, dragostea și viața socială
În general, nativii Leu nu sunt genul care să se căsătorească devreme sau să facă promisiuni deşarte. Pentru ei relațiile sunt bune atâta timp cât sunt plăcute. Atunci când relația încetează să mai fie ceea ce era la început, vor pune capăt acesteia fără remuşcări. Întotdeauna îşi asumă libertatea de a pleca, aceste este şi motivul pentru care nativii excelează la capitolul povesti de dragoste, mai degrabă, decât într-un angajamentul asumat.

Cu toate acestea, odată căsătoriţi sunt credincioşi; sunt tipul de nativi care de regulă, se căsătoresc o singură dată în viaţă. Dacă vă plac Leii sau vă îndrăgostiţi de un Leu, precis vă veţi petrece timpul călătorind, prin cluburi şi prin cazinouri, la teatru şi prin discoteci. Preţul este cam mare dar când este vorba despre un Leu merită şi fiţi siguri că veţi trăi şi vă veţi distra din plin. Dragostea lor este impetuoasă și demonstrativă, le plac persoanele vesele şi optimiste aşa cum sunt ei, dar, întotdeauna, se vor apropia de persoane serioase, inteligente și neconvenționale.

Iar cu semnul Vărsător pe casa a 7-a, dragostea nativului Leu poate atinge apogeul. Astfel, dacă Leii vor să cunoască adevărata dragostea și să-şi pună în valoare potențialul social, nu au nevoie decât de un partener Vărsător ca să-şi dezvolte şi perspectiva egalitară. Acest lucru nu este ușor de atins deoarece Leul, în calitatea sa de rege îşi găseşte egalii numai printre alţi regi, dar poate că aceasta este şi soluția la provocările sociale, să fie un rege printre regi. Şi încă ceva, îi place să-şi afişeze regalitatea, ca să săun aşa, dar, în acelaşi timp, recunoaşte nobleţea celorlalte semne.

Între 14 iunie şi 10 iulie, Venus va fi în semnul lor tocmai pentru ai ajuta să-şi împropăteze look-ul pentru ceea ce va urma. Când vine vorba despre dragoste, Venus este lasciv, blândă şi ne învaţă să ne punem în valoare folosind farmecul şi senzualitatea, nu forța sau o atitudine fermă, calităţi menite să exercite o forţă de atracţie irezistibilă asupra obiectulzi afecțiunii sale. Cu siguranță vor avea putere de seducţie asupra persoanei aleseşi care le va cădea în plasă cu uşurinţă, nu trebuie decât să încerce magia farmecului personal şi va fi de neoprit. Cu Venus în semnul lor, schimbările se vor regăsi, mai ales, în aspectul lor şi vor atrage atenţia asupra lor.

Cu Jupiter în semnul său, Săgetător, din 8 noiembrie 2018, dragostea va cunoaşte adevărata exaltare. Nativilor Leu le place ideea că sunt percepuţi ca bogaţi, iar bogăția, în ziua de azi, de multe ori, este asociată cu puterea. Averea lor se rezumă la o casă mare, o mulțime de terenuri și animale.

Finanțele și Cariera
La locul de muncă, nativii Leu excelează în poziții cu autoritate și putere. Sunt buni la luarea deciziilor la un nivel macro, detaliile lăsându-le pe seama altora. Colegii şi subordonaţii îi respectă deoarece au un talent înnăscut pentru înțelegerea și ajutorarea celor cu probleme. Dacă este să depună eforturi pentru a ajunge într-o funcţie, atunci o vor face chiar dacă trebuie să înceapă de jos. Așa cum era de așteptat un astfel de semn carismatic îşi va îmbunătăţii rapid situaţia la locul de muncă. Ei fac acest lucru pentru a avea o șansă mai bună de a avansa în partea de sus .

Pe de altă parte, Leilor nu le place să fie subordoaţi sau să facă ce li se cere. Poate că acesta este şi motivul pentru care aspiră pentru partea de conducere, penru că în calitate de factori de decizie, nu trebuie să primească ordine de la alții.

Stimularea intelectuală, prin studii universitare sau călătorii în străinătate, va fi extrem de incitantă acum deoarece Chiron se află în Casa a 9-a, a studiilor academice şi a călătoriilor lungi, unde va sta până în martie 2021 şi nativii Leu vor fi dornici să abordeze noi subiecte de viaţă.

Vor avea parte de călătorii, în străinătate şi în ţară iar atunci când va porni într-o călătorie o va face cel mai adesea, pe neaşteptate. Ar putea chiar să decidă să locuiască pentru o vreme, în străinătate pentru că job-ul le-o va permite. Marte în Balanţă le va aduce şi călătorii de afaceri, contracte şi parteneriate neaşteptate deoarece se va afla în Casa a 7-a, a parteneriatelor de orice fel, în perioada 14 septembrie – 17 noiembrie, aşa că drumurile în interes de serviciu sau de afacero se vor intensifica.

Între 5 octombrie şi 16 noiembrie, Venus este retrogradă în Casa a 4-a, a familiei, le-aş sugera să se aştepte la blocaje şi chiar să fie obligaţi să dea un pas înapoi. 2018 este un teren minat pentru planete slăbite, care nu sunt în domiciliu şi nici în armonie cu aceasta sau sunt retrograde, deci este nevoie de atenţie. Când Venus este retrogradă, firma sau instituţia pentru care lucrează poate trece printr-o perioadă de reorganizare, să-şi suspende temporar activitatea sau directorii să fie cetăţeni străini, astfel că unele decizii care necesită aprobarea acestor vor întârzia datorită acestui impediment. De îndată ce Venus reveni în mers normal, lucrurile se vor linişti iar cariera lor îşi va continua trendul ascendent.

Este de reţinut, că din punct de vedere financiar şi al carierei, anul vine cu o mulţime de zile capcană și vor trebui să fie atenţi cum vor naviga în aceste perioade dificile. Atâta timp cât ştiu acest lucru, pot evita perioadele de retrogradare dificile, se vor descurca cu succes .

Ce ar trebui să îmbunătăţească
Adaptabilitatea! Foarte puțini nativi sunt independenţi şi orgolioşi sau conştientizează atât de pregnant stima de sine, cum o fac nativii Leu.
Cu toate acestea, într-un grup sau o echipă sau organizație, aceste calități nu sunt apreciate decât atunci când sunt leaderi, promotori sau organizatori. Munca în echipă implică momente de punere în umbră, căci el trebuie să se subordoneze grupului sau echipei pentru buna desfăşurare a procesului iar acesta este un lucru deosebit de greu pentru un nativ Leu. E greu să ajuţi un om care încearcă să controleze și să conducă el şi asta ar putea duce la fricţiuni în interiorul grupului sau a echipei şi ei trebuie să fie conștienți de acest lucru.

Şi în 2018, ca şi anul trecut, de altfel, se vor confrunta cu asemenea situaţii şi pot învăţa să se controleze. Cel mai bun mod de a gestiona aceste situații este nu de a nega felul lor de a fi, ci să recunoască asta faţă de ceilalţi colegi sau parteneri. Aşa cum el este o stea şi ei sunt, în felul lor. Recunoaşterea deschisă a trăsăturii de caracter, va elimina neajunsurile și va duce la ridicarea nivelului profesional și a performanței întregului grup.

O altă latura asupra căreia trebuie să se aplece este cea a prieteniei. Vor învăța că prietenul este un om la fel ca şi el, nicidecum o jucărie care să fie la dispoziţia lor când şi cum vor ei. Prieteniile vor fi testate sever în 2018.

Sănătate
Posibil să aibă nevoie să se protejeze împotriva stresului şi a bolilor declanşate în urma obiceiurile alimentare proaste și atunci vor avea nevoie de dietă şi de mişcare. Periodic să verifice aportul de vitamine, minerale şi bionutrienţi necesar organismului.

Pe de altă parte, activitatea fizică diversă alungă plictiseala şi îi poate ajuta să fie motivaţi. Deși vitalitatea lor nu este încă la întregul său potențial, sănătatea este mult îmbunătățită faţă de anii anteriori şi se va întări, şi mai mult, în a doua parte a anului, aşa că cei care s-au confruntat cu probleme de sănătate până nu demult, ar trebui să se bucure.

Noroc că Saturn este încă în armonie cu Pluto, pe tot parcursul anului. Aceasta arată multe lucruri, mai ales faptul că stările afective şi emoţiile neagtive au un impact deosebit asupra sănătății. O inimă veselă este cel mai bun medicament în acest an.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here