Horoscopul Minervei pe 2018. Beneficii financiare pentru Tauri

0
3349

TAUR. Anul acesta este posibil să fie reevaluate și reorganizate unele priorități pe termen lung. Nativii Taur au ocazia să aprecieze ceea ce este sau ceea ce nu este important pentru ei în viață şi să ia decizia corectă.

Stăpâna semnului – Venus.
Culoarea zodiei – verde, roz şi galben.
Metalul caracteristic – cuprul
Cristalele specifice – smaraldul verde, chihlimbar, citrin, agat verde, malachit.

Oportunităţi
Nativii Taur sunt unii dintre cele mai bune gazde ale zodiacului, dar vor fi încântați să afle că, până la intrarea lui Jupiter în Casa a 8-a, a intimității, a banilor proveniți din munca indirectă, a ezoterismului, pe 8 noiembrie 2018, vor fi ombilical atașaţi de laptop, iPad sau iPhone. Poate că au propuneri pentru o carte sau un studiu, vor face documentare sau pur şi simplu vor scrie articole şi poveşti, se vor ocupa de bloguri sau vor crea un site web.

Alţi Tauri s-ar putea bucura de revenirea pe băncile şcolii peste noapte sau de urmarea unui nou curs de specializare, în timp ce alţii sunt ocupaţi să-şi ajute copiii implicându-se în educația lor, învățându-i să citească, să socotească sau scrie.

Este momentul ideal pentru a căuta o casă mai mare sau un apartament, pentru a renova, a extinde sau a investi în proprietăți comerciale, pentru a închiria sau a spune bun venit unui membru al familiei care se mută înapoi, cu ei sau pur şi simplu, venirii pe lume a unui copil.

Provocări
Nativii Taur se vor confrunta cu tot soiul de lecţii de viaţă şi de blocaje în viaţa de familie, în special cuplurile mature. Au suportat de la partenerii de viaţă, de la ceartă, jigniri, reacţii pesimiste, neîncredere, prudenţă, cinism până la a limitarea lucrurilor doar în alb şi negru. Dacă însă s-ar privi în oglindă ar avea surpriză să vadă că şi ei s-au comportat cam în acelaşi fel. Reacţiile unuia dintre parteneri sau chiar a amândurora au provocat multă durere şi unuia şi celuilalt.

Unii Tauri pot pluti în derivă, ani de zile, într-o relație care nu duce nicăieri. Este confortabil, dar cel puţin unul dintre parteneri, dacă nu cumva ambii, nu îşi pot imagina că vor trăi alături o viaţă. Ei bine, vine Saturn care va pune capăt acestui carusel fără sfârșit: ori ne căsătorim ori o terminăm, cale de mijloc nu există. Iar cei care sunt într-o asemenea relație, pot simți acum greutatea asumării ei. În mod ironic, Saturn îi va forța să programeze unele evenimente din viaţa lor, astfel încât să nu abandoneze cursa sau pe cel care este bun pentru ei.

Familie, dragoste și relații
Nativii Taur sunt făcuţi pentru dragoste, le place să iubească, sunt geloşi şi posesivi. Sunt genul de nativi care se căsătoresc tineri. Le plac angajamentul și termenii unei relații clar definite. Dar mai important este că acestor nativi le place să fie fideli și se așteaptă ca iubitul/a să fie la fel. Atunci când descoperă că lucrurile nu sunt aşa cum le credea, întreaga lor lume se prăbuşeşte, dar când au dovada reciprocităţii sunt loiali şi, în acelaşi timp, foarte posesivi. Sunt capabili de mari crize de gelozie dacă sunt răniţi sufleteşte.

Pe de altă parte, nativii Taurul se mulțumesc cu lucruri simple. Cine este într-o relaţie romantică cu un Taur nu are nevoie de petreceri luxoase sau să fie curtat constant. Dacă le daţi suficientă dragoste, mâncare și un adăpost confortabil, ei vor fi mulțumiţi să stea acasă și să se bucure de compania voastră. Vă vor fi loiali toată viața aşa că faceţi un Taur să se simtă confortabil și, mai presus de orice, daţi-le siguranţa relaţiei și rare ori veți avea probleme cu ei.

Banii si cariera
Taurul este foarte conştient de natura lui materială. Când vorbesc despre bani sau posesiuni sunt în elementul lor. Bogăția este mai important pentru ei decât pentru multe alte semne. Bogăția pentru un Taur înseamnă confort şi securitate. Bogăție înseamnă stabilitate. Dacă pentru nativii altor semne zodiacale bogăţie înseamnă spiritualitate, idei, talent sau aptitudini, pentru Taur, bogăţie înseamnă să simtă siguranţa materială. Pentru aceşti nativi, modul de a gândi este la ce bun un talent, dacă acesta nu a adus o casă, mobilier sau o maşină, ce este de sărbătorit fără toate acestea?

Acestea sunt motivele pentru care un nativ Taur excelează în domeniul industrial sau agricol. De obicei, un Taur sfârșeşte prin a deține un teren. Le place să simtă legătura cu Pământul. Bogăția materială pentru ei poate începe cu agricultura, mai precis cu aratul. Fiind în căutarea mijloacelor de a se îmbogăţi, nativii Taur îşi dezvoltă capacitatea intelectuală și de comunicare. Concomitent este obligat să dezvolte şi o anumită flexibilitate. Fiind în căutare permenentă de a se îmbogăţi, ei învață şi valoarea practică a mentalului şi îşi dezvoltă astfel şi latura analitică. Dacă nu sunt interesaţi de avere și de lucrurile materiale, aceşti nativi nu ar fi interesaţi de dezvoltarea intelectuală.

Unii Tauri se nasc norocoşi, tipul care câştigă orice joc de noroc sau din speculații. Acest noroc se datorează însă altor factori din horoscopul lor şi care nu fac parte din natura lor esențială pentru că prin natura lor, nativii Taur nu sunt jucători. Ei sunt muncitori și le place să câștige din muncă proprie. Conservatorismul înnăscut îi face să evite riscurile financiare inutile și în alte domenii ale vieți.

Jupiter aduce beneficii financiare, de asemenea, deci, în funcție de ceea ce aleg să facă şi iau măsuri pentru a face mai atractiv mediul domestic, cu atât casa lor ar putea fi apreciată, cu ușurință, ca valoare în sine.

În afaceri, nativii Taur sunt extrem de subtili ceea ce face să fie valoroşi pentru angajatorii lor. Nu sunt leneși, le place să lucreze și obțin, de regulă, rezultate bune, nu îşi asumă riscuri inutile și se descurcă foarte bine în poziții de autoritate, ceea ce îi face buni manageri si supervizori. Aptitudinile lor manageriale sunt dublate de talentul real în organizarea și manipularea detaliilor, au răbdare și rigoare în to ce fac.
În general, un Taur va alege banii și posibilitatea de câștig decât să fie persoană publică și de prestigiu. O poziție profesională care plăteşte mai mult este de preferat unei poziții sociale, dar unde salariile sunt mici. Taurul va urmări afirmarea, ieşirea la rampă și poziţia socială numai dacă se poate demonstra că aceste lucruri au un impact, direct și imediat, asupra portofelul lor .

Ce ar putea perfecţiona
Principalul domeniu de autoperfecţionare vor fi finanțele, însă nu ar trebui să-şi concentreze toată atenția pe probleme de bani. Cu Jupiter în casa a 9-a până la 8 noiembrie există o şansă extraordinară să-şi extindă interesul intelectual și să călătorească, să meargă la cursuri și seminarii care îi interesează, să citească mai mult, îşi vor perfecţiona abilitățile de comunicare. Când Jupiter se va muta în Casa a 10-a a Carierei, vor fi interesaţi de tot ce le poate spori imaginea și contul.

Sănătate
Sănătatea este mult mai bună ca în anii anteriori, deşi, vitalitatea lor încă nu este la standardele obişnuite. Au nevoie de odihnă atunci când sunt obosiţi, să-şi organizeze viaţa astfel încât tot ce au de făcut să facă cu un consum energetic mic şi să se concentreze asupra priorităților. Terapiile care sporesc energia organismului şi care le sunt adecvate şi lor ţin de masaj, reflexoterapie, chiropractică, acupunctură, presopunctură, Reiki ş.a.

Sectorului nas, gât şi urechi să îi dea o atenție suplimentară. Menținerea acestora în formă nu va îmbunătăți doar starea generală de sănătate, dar poate fi o formă excelentă de prevenţie.

Venus, planeta de iubirii şi armoniei este planeta răspunzătoare de sănătatea lor. Să se străduiască, cât mai mult posibil, să mențină armonia în familie, cu prietenii sau cu partenerul/a lor și cu cei din jur. Multe din problemele de sănătate îşi au originea aici. Dacă tai răul de la rădăcină nu mai ai nevoie de medic, chiar dacă uneori sunt necesare serviciile unui profesionist, vindecarea se va produce mai bine și mai repede.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here