Scorpion – nu ştiu cât şi-au însuşit din lecţia comunicării şi corecţiile aplicate de stăpânul lor Pluto care le străbate Casa comunicării, cert este însă că au învăţat cred eu, ceva mult mai important şi anume că vorba dulce mult aduce. Şi-au făcut duşmani pe măsură în ultimele săptămâni, au pus punct unor prietenii de o viaţă poate, au pus punct poate şi unui mariaj, dar asemenea păsării Phoenix renasc pentru o nouă luptă. Soare, Venus, Mercur şi Nodul Nod sunt pe Via Combusta şi în cea mai subtilă Casă a zodiacului, a 12-a, nu le cade bine ce li se întâmplă, dar arderile interioare trebuie să fie de intensitatea evenimentelor ce se petrec în afară şi pe care trebuie să le accepte pentru că singuri le-au generat. Luna Neagră în Casa puterii le face cel mai mare deserviciu pentru că este agasată de piedicile lui Saturn, destul de aminenţător încă în poziţia în care este. Noroc cu Marte intrat în Capricorn care vine să îi ranforseze pe Scorpionii care au această poziţie şi în tema natală şi să le dea anduranţă la evenimentele pe care vor continua să le parcurgă, este ca şi cum le-ar crea o platoşă, dar ştim foarte bine că Ahile era apărat din toate părţile mai puţin călcâiul, vulnerabil pentru că se spune, de acolo îl ţinuse mama lui, frumoasa Tethis atunci când l-a scufundat în Styx. Ei bine şi Scorpionii au un asemenea călcâi al lui Ahile şi care în următoarele săptămâni le-ar putea fi fatal ca urmare a unor afirmaţii cre nu au acoperire, iar oprobiul public se va simţi asemenea unui recul. Să fie atenţi la zilele de 4, 5 şi 7 noiembrie. Pe 8 noiembrie, sâmbătă, un trigon minor cu focar Luna prin Casa a 8-a, le avantajează pe femei aducându-le un plus de fascinaţie erotică care le va aduce în pat bărbatul dorit. Până aici nimic rău, doar să nu fie bărbatul alteia sau unul care deţine anumite funcţii sau un anumit segment de putere pe care aceasta va încerca să le manipuleze ca să îşi rezolve anumite probleme. Poate nu întâmplător se spune că bărbaţii ar trebui să fie foarte atenţi la femeile cu Luna în Scorpion, deoarece acestea ar putea fi o proiecţie, o materializare a lui Lilith, a Lunii Negre, şi orice relaţie cu o asemenea femeie care mai este şi contientă de puterea ei, îi poate distruge. Ei bine la un asemenea joc se pretează Scorpionii săptămâna aceasta şi ar putea să-i coste mai mult decât îşi închipuie. Pe bărbaţi. Femeile în schimb ar putea câştiga, doborând Regele de pe tabla se şah cu un simplu pion. 5, 6 şi 7 noiembrie sunt asemenea zile. Nu prea au probleme cu sănătatea, totuşi, Scorpionii din segmentul de vârstă 54 – 32 de ani să fie atenţi la tulburările endocrine, indiferent dacă sunt bărbaţi sau femei.

Săgetător – ar trebui să fie cei mai împliniţi nativi săptămâna aceasta. Două aspecte însă le pot întuneca bucuria. Tensiunea dintre semnificatorii financiari, Jupiter şi Saturn, ca şi cum disputa pentru o moştenire sau bătălia pentru contracte cu un coleg mai vârstnic le poate atrage duşmănia acestora din urmă, pe viaţă. Apoi, bineînţeles diferedul dintre Pluto şi Uranus care chiar dacă nu îi mai destabilizează emoţional şi afectiv, le ştirbeşe orgoliul şi nu ştiu dacă vor tăcea. Problema este că aceste probleme se manifestă în sânul familiei, acolo unde ei se simt stăpâni pe situaţie, dar limbuţia mamei sau a soacrei reuşeşte să îi scoată din minţi. Mai poate fi vorba şi despre cheltuieli pentru sănătatea cuiva mai în vârstă din familie. Pe 4 noiembrie, doamnele îşi iau revanşa fie prin curajul de a-şi lua soarta în propriile mâini şi să-şi deschidă o mică afacere, fie vor fi remarcate pentru inteligenţa şi umorul lor şi li se va da şansa să dovedească viabilitatea ideilor pe care le susţin. Apoi trigonul în semne de Foc le mai alină Săgetătorilor dorul de ducă, le mai temperează spiritul aventurier, amplificându-le în schimb, flerul financiar. 5 şi 6 noimebrie vorbeşte despre acei Săgetători a căror poziţie socială este marcată de implicarea în politic sau administraţie, în care este nevoie de spirit civic şi de a spune lucrurilor pe nume care îi poate transforma peste noapte în leaderi de opinie. Totul este să nu se îmbete cu apă rece, este vorba despre acţiuni de anvergura mediului în care trăiesc, la nivel de cartier în care spiritul civic, apropierea de oameni, felul în care pun problema să îi propulseze în poziţia amintită. Este ocazia în care vor verifica dacă li se potriveşte o asemenea luptă şi dacă sunt gata să preia şi să se facă purtătorul de cuvânt a unui grup. Şi cred că vor face faţă deoarece felul lor de a fi, deschis, fără ocolişuri şi chiar fără teamă face să puncteze exact ce trebuie. 7 noiembrie este ziua în care vor trebui să recunoască că nu sunt superman sau superwoman, că şi ei trebuie să fie atenţi la sănătatea lor. Posibil ca cei care încă învaţă să se acomodeze destul de greu cu noul mod de şcoală mă refer la elevii care au trecut în ciclul liceal sau studenţii din anul I. Unii Săgetătorii ar putea ajunge intra în conflict cu legea.

Capricorn – Dacă săptămâna trecută erau în conflict cu ceilalţi, săptămâna aceasta sunt în conflict cu ei înşişi. Lui Pluto i se adaugă Marte semn că ceva în ei se poate declanşa, pot avea revelaţii sau flash-uri vis-a-vis de anumite evenimente, lucruri pe care şi le doresc sau de oamenii cu care se întâlnesc. Se spune că fiecare persoană cu care interacţionăm în această existenţă, sunt de fapt, relaţii nefinalizate din vieţile trecute şi că într-un fel sau altul trebuie să echilibreze situaţia pentru că ştim foarte bine, nimic nu rămâne în dezechilibru. 4 noiembrie le poate aduce un exerciţiu vizând îngăduinţa şi toleranţa. Ei sunt oamenii care înghit foarte multe, rare ori izbucnesc, ei bine, marţi vor deveni combatanţi la propriu, îşi apără nu doar terenul şi ideile, poziţie care le-ar putea aduce respectul şi admiraţia superiorilor şi chiar să li se avanseze o propunere şi le-aş sugera să nu stea să se gândească prea mult. 5 noiembrie vine cu o doză serioasă de neâncredere, în primul rând în ei înşişi, doar că acum se poate întâmpla ceva ce îşi doresc foarte mult şi să nu le vină să creadă că este adevărat. Ceea ce li se întâmplă nu este rău, îi obligă să-şi gestioneze altfel trăirile ceea ce poate duce fie la exacerbare a EU-lui fie la o subminare a acestuia. În schimb cuplul Venus – Soare din Scorpion vine cu o propunere, iată alta, profesională căreia nu au cum să i se mai împotrivească, totul ţine de latura creativităţii care este deosebit de sensibilă în următoarele zile încât cei care lucrează în domeniul medicinei – chirurgie intervenţionistă şi reparatorie, economic – strategii de implementare a unor proiecte dee piaţă, administraţie – serviciu urbanistic sau drumuri, anchetei – judiciarişti şi procurori sau detectivisticii, vor fi capabili să dea peste cap toate aşteptările venind cu idei constructive sau cu mici proiecte menite să restabilească ordinea firească a lucrurilor de acolo de unde au fost abandonate sau unde s-au complicat. Pe de altă parte, zmeul având ca focar conjuncţia Marte exaltat – Pluto sugerează că pot scoate la lumină lucruri neaşteptate şi aş spune că de această dată sunt avantajaţi cei care lucrează în domeniul construcţiilor, a arheologiei şi muzeisticii, a educaţiei şi a chirurgiei ortopedice. 6 şi 7 noiembrie vin cu o detensionare a atmosferei, recentrându-i pe nativii Capricorn, înapoi pe drumul de la care se abătuseră. Medical, continuă să fie afectată axa metabolică.

Vărsător – Trei configurţii extrordinare se formează pe cerul acestor nativi. Un trigon în semn de apă, semn că originalitatea şi cretivitatea acestor nativi vor fi puse la încercare, în sensul bun al cuvântului ceea ce le-ar putea aduce un loc de muncă celor care nu au sau o poziţie de leader celor care au. De ce spun asta? Pentru că Apa aduce cel mai creativ potenţial de creştere, mai ales spirituală, dar, atenţie, este vorba despre talente care riscă să nu fie exprimate prin lipsă de obiectivitate datorită avalanşei de emoţii şi a înaltului grad de senzitivitate. Marea calitatea însă a acestei configuraţii este că nativul nu va acţiona decât atunci când este sigur de rezultatul final. Apoi Zmeul cu focar tripla conjuncţie, e drept, cu Saturn separant dintre Soare – Venus şi Saturn, configuraţie care conservă posibilităţi de expresie, capacităţi creatoare, dar fără ca acestea să treacă în plan concret. Venus şi Soarele arată că aceste dispobiltăţi vizează profesia aşa că nativii Vărsător să facă tot ce le stă în putiinţă ca să iasă în evidenţă. Vor avea sprijin cu tot sufletul din partea familiei, în special a mamei. Se pot întâmpla două lucruri interesante, găsirea unui loc de muncă acolo unde îşi doresc şi aş spune că avantajaţi sunt cei tineri şi apariţia unui om, a unui protector pentru Vărsătorii maturi, a căror sprijin va fi mai mult decât circumstanţial, va fi consistent de nici lor nu le va veni să creadă. În sfârşit Cortul sau Vaportul care le aduce Vărsătorilor stăpânire de sine atunci când îşi vor prezenta ideile, în relaţii se va remarca deschiderea spirituală către celălalt dar le va lărgi şi paleta de mijloace de expresie dacă activităţile în care se vor implica ţin de scris, de jurnalistică, audiovizual, scris sau medicină deoarece aspectul îi conectează cu o imensă energie creatoare care acţionează atât la nivel mintal, cât şi la cel material şi intelectual. Ce este important este că vor reuşi să îngenuncheze mulţi duşmani cu această ocazie. Ca aspect negativ rămâne Careul în T cu focar Uranus, culmea, nu pe casa banilor cum mulţi s-ar fi aşteptat ci pe Casa comunicării şi aş spune că se tensionează brusc relaţiile cu vecinii sau cu fraţii. Au o săptămâna cu o evoluţie foarte bună dacă ne gândum la trigonul în semne de aer care se formează pe 8 noiembrie şi care vizează segementul iubirii de această dată, avantajate fiind doamnele care au afaceri în domeniul creaţiei vestimentare, a creaţiei de bijuterii, domeniul juridic sau cele care conduc destinele vreunei bănci. De asemenea, pe 4 noiembrie, o serie de veşti dinspre drumuri, în speţă pe relaţia cu străinătatea îi va face pe nativii Vărsători să viseze. Este bine dar le sugerez să se ancoreze cât se poate de bine în realitate. Totodată sfătuiesc ceva mai mare atenţie la relaţiile de familie pentru cei căsătoriţi, deoarece o vorbă aruncată aiurea se poate solda cu…despărţirea. Ca sănătate, rămân problemele de natură nervoasă cu impact asupra tutror organelor, dar mai ales asupra inimii şi a ficatului.

Peşti – Posibil ca unele probleme, săptămâna aceasta, să fie legate de serviciu, de locul de muncă, scapă un loc de muncă printre degete deoarece nu studiile necesare sau pur si simplu, nu că se plictisesc, ci iritaţi de atitudinea unor colegi de muncă să renunţe la a mai merge la treabă. Cred că ce se petrece la nivelul Casei banilor munciţi ar trebui sp îi facă ceva mai realişti pentru că odată cu pierderea locului de muncă pierd şi singura lor şansă de venit şi cum nu stau prea grozav la capitolul acesta nu le va fi moale deloc. Acelaşi zmeu de care aminteam la vecinii lor Vărsător le aduce beneficii celor care lucrează în domeniul creaţiei de tip arhitectură, design obicte de uz casnic, design vestimentar şi de încălţăminte. Mi se pare de asemenea, intersant trigonul dintre Uranus şi Junona, care sugerează că o bună perioadă de timp se poate baza pe veniturile partenerei/ului. De asemenea, cei tineri au acum şansa de a-şi descoperi un mentor şi prin acesta să-şi găsească drumul pe care îl vor urma, şi vor porni pe propriul drum cu forţe mari deoarece Marte şi Mercur le susţin dorinţa şi chiar îi ajută să-şi materializeze visele. Pe 4 noiembrie le sugerez să fie atenţi cu cine se întind la vorbă pentru că, influenţabili fiind este posibil să dea pasărea din mână pe cioara de pe gard şi ce vor face?! Există un potenţial de iluzionare maxim, speranţe şi iluzii care îi imping să facă prostii în ideea că arată de pot. Iar trezirea nu va fi deloc linititoare. 5 noiembrie le poate aduce un mic câştig, nu este vorba de salariu ci despre o plată pentru un serviciu făcut cuiva, sumă modică dar bună pentru a supravieţui o zi – două. Primesc veşti nu tocmai plăcute despre unul din părinţi sau din bunici după cum Peştii maturi ar putea să fie nevoiţi să meargă la medic pentru probleme vechi, cronice, pe care le-au tot ignorat până acum dar din păcate, nu semai poate. De asemenea poatefi vorba despre o boală de natură imunitară pe care au dus-o pe picioare dar şi despre delcanşarea unei alergii pe fond autoimun. Pe 6 şi 7 noiembrie, trigonul minor dintre conjuncţia Pluto – Marte, Kiron şi Lună, cu focar Kiron vorbeşte despre conştientizarea unor blocaje interioare, vor recunoaşte şi îşi vor aminti momentul care a declanşat drama de care nu au mai fost capabili să se elibereze apoi, ani de zile. Poate fi vorba despre un abandon, despre o dramă din anii de şcoală care i-au marcat profund, despre oameni care le-au făcut un rău fără să vrea pe când erau copii şi cu care se reîntâlnesc acum şi discută de pe alte poziţii, oamnii care le rândul lor sunt suferinzi ceea ce îi va sensibiliza la lacrimi pe nativii Peşti. Ca sănătate aş remarca un potenţial alergic crescut!

Berbec – iată alţi nativi care merg din bine în mai bine. Chiar dacă conjuncţia Nodul Nord – Mercur fac opoziţie lui Uranus şi cei trei se contreză cu Pluto din Casa muncii, Marte sugerează că au puterea să treacă peste micile răutăţi ale colegilor, că au elanul şi răbdarea, ulmea, să îi înveţe câte ceva pe mai tinerii lor colegi ceea ce arată nu mai departe de primăvară, că şi-au învăţat lecţia şi sunt gata oricând să demonstreze asta. Totuşi le-aş propune ca în această săptămână să se abţină de la a mai comenta deciziile şefilor, nu de alta dar s-ar putea ca reacţia acestora să fie una neaşteptată, adică sătui de glumele Berbecilor să le arate uşa! De asemenea, să fie atenţi cum tratează problema financiară cu părinţii sau cu persoane vârstnici cărora le datorează bani, cum ar fi, de exemplu, relaţia proprietar – chiriaş pentru că fie vor fi somaţi să plătească urgent chiria, fie îşi vor găsi bocceluţa în stradă. Noroc cu trigonul în semne de apă care îi transformă nu atât în romantici cât în nişte oameni care arată că le pasă, lucru care îi favorizează pe cei care învaţă, pe studenţii angajaţi part time sau pe cei care lucrează pe meleaguri străine. Trigonul minor cu focar Jupiter pe Casa banilor munciţi pare să le poleiască cu aur munca şi să le asigure, cel puţin până anul viitor, o stabilitate a veniturilor, chiar dacă în perioada de retrogradare a acestuia lucrurile vor merge ceva mai greoi. Mai este un trigon minor apoi, cu focar Junona tot pe Casa banilor munciţi semn că şi partenerului de viaţă le merge bine. Eu aş interpreta de maniera că în sfârşit din punct de vedere financiar se aşează lucrurile şi pentru ei. În sfârşit, cel de-al treile trigon minor îl are ca focar pe stăpânul lor Marte angajat într-un aspect separant cu Pluto, adică se depărtează de acesta din urmă, conjuncţia Soare – Venus pe axă financiară şi Neptun – Kiron care ca şi Marte este într-un aspect separant de primul, influxuri planetare care le facilizeată accesul la funcţii demult dorite. Pe 5 noiembrie sfatul meu este să nu dea curs niciunei provocări, să nu se lase duşi de val, nu de alta dar riscă să rupă o prietenie deo viaţă după care apoi vor plânge. Pe 6 şi pe 7 noiembrie, dreptunghiul mistic care se formează arată că deşi este purtătoare de tensiuni nativii ştiu să pună în practică idei noi, progresite dând dovadă de intuiţie şi înţelegere. Ca sănătate am putea vorbi despre crize renale.

Taur – şi pentru aceşti nativi se schimbă decorul astral deşi aş spune că persistă un soi de teamp care greu îi va face pe aceşti nativi să creadă că a venit apă şi la moara lor. Şi chiar a venit. În fundal persistă Careul în T despre care vorbim de câteva săptămâni, dar odată cu intrarea lui Marte în semnul Capricornului cu care Taurul este în relaţii prietenoase, cadrul se dinamizează, Capriconul este semnul de exaltare a lui Marte şi nativii Taur vor începe să se mişte mai rapid, ideile vin mai repede, discuţiile se fluidizează şi de asemenea, se fluidizează o serie de relaţii care până nu demult mergeu cu…hopuri. Pentru unii Tauri rămâne afectată şi Casa comunicării, pentru alţii însă semnifică traiectorii frumoase, loc de muncă în care se simt bine, o relaţie armonioasă cu colegii ş.a. Vor trebui să fie atenţi la relaţiile cu colegii pentru că unii din aceştia una spun şi alta fac, ceea ce le poate crea probleme acasă în sensul că dacă s-au înţeles să ca unul să îl suplinească pe celălalt la cârma familiei nu o vor putea face deoarece un coleg de serviciu nu a venit sau, în ultima clipă a anunţat că are nişte probleme şi nu mai ajunge la serviciu aşa că vor fi nevoiţi să facă şi munca acestora. Pe de altă parte, unii Tauri ar putea decide săîncheie căsătoria pe motiv de… soacră. Din păcate oricâte argumente se vor aduce, nu mai cred în ele. Pentru alţii sfârşitul căsătoriei s-a produs cu mulţi ani în urmă dar s-au complăcut în ideea de familie care săptămâna aceasta se va dovedi cea mai păguboasă afacere. Pe 4 noiembrie sunt susţinuţi Taurii tineri, cei care studiază sau muncesc la drum, cei carelucrează în diplomaţie, firme de comerţ exterior sau în justiţie, dar nu ca avocaţi sau magistraţi ci ca notari sau executori judecătoreşti. Tăuriţele au un protector extraordinar şi cred că este vorba despre un părinte, ba mai mult cele care lucrează în doemniul show biz-ului pot avea succes neaşteptat, dar să nu uite ă orice succes este însoţit de muncă, dacă doresc să se menţină, exerciţiul prin muncă este totul. Pe 5 şi pe 6 noiembrie Taurii care îşi doresc o anumită funcţie sau o anumită poziţie pentru care trebuie să meargă la un interviu sau să dea concurs să o facă fără reţinere deoarece norocul este de partea lor. De asemenea, se pot bucura de apreciere în cercul de oameni pe care îl frecventează şi se pot pomeni în situaţii de tip consilier sau confesor ai unora cu putere. Tot pe 6 octombrie unii Tauri vor trebui să rezolve o serie de aspecte cu iz pecuniar, să plătească o serie de taxe, să nu le amâne deoarece pot avea blocaje financiare mai apoi. Pe 7 noiembrie Luna tranzit prin Casa întâi susţinută de cuplul Pluto – Marte le poate aduce veşti bune legate de studii sau procese care tărăgănează de ceva timp şi care le va aduce şi liniştea după care tânjesc.

Gemeni – dacă este ceva semnificativ pe cerul Gemenilor săptămâna aceasta în afara Careului în T, sunt câtva opoziţii care le vor crea situaţii dar şi stări interioare contradictorii. Sunt vizate segmentele familie, financiar şi carieră.Pentru fiecare din acestea Gemnii vor trebui să-şi facă timp dacă nu vor să se streze mai mult decât trebuie. Dispoziţia oscilantă a unui şef, acum vrea una peste cinci minute vrea alta, îi poate aduce pe Gemeni la irascibilitate, dar sfatul meu este să tacă şi să aibă răbdare săptămâna aceasta. E greu, ştiu, semne de aer fiind sunt foarte greu de fixat dar dacă vor spune ceva s-ar putea mai apoi să regrete toată viaţa. Apoi acasă, o soţie şleampătă sau cicălitoare, incapabilă să-şi strunească nervii pe care şi-i descarcă pe copii, îi aduc pe Gemnii în starea de a striga efectiv Stop. Vor impresiona, soţia se va calma instant iar copii vor fugi să îşi facă temele. Dar să nu-şi închipuie că au frâiele în mână, deloc. Ca să fie stăpâni pe situaţie cel mai bun lucrur este să traseze sarcini fiecăruia, inclusiv sieşi şi să se facă că nu observa privirile furişe sau speriate ale celorlalţi. Astfel îşi vor recâştiga poziţia şi în familie. În ce priveşte relaţia cu copiii, nutrebuie să fie nici prea aspri, nici prea indiferenţi, ci să încerce să discute cu ei de la egal la egal astfel puştimea va fi topită după tata şi după ideile lui. Să le dea sarcini precise, adecvate vârstei lor. Luni, pe 3 noiembrie, Luna va fi un aliat de nădejde a Gemenilor, în sensul că trionul în semne de apă care concentrează în el înţelepciunea saturniană vis-a-vis de muncă, bonomia jupiteriană vis-a-vis de câştig şi un soi de afectivitate vis-a-vis de cei cu care lucrează, le ridică mingea la fileu, în sensul bun al cuvântului, mai ales dacă sunt dascăli. Elevii îi adoră pe profesorii camarad căruia să i se poată destăinui, iar Gemenii se vor afla într-o asemenea ipostază. Pe 4 noiembrie, doamnele care şefează să fie atente să nu puşte vreo amendă de circulaţie, că la amenzile care sunt exact asta le trebuie să-şi doneze statului salariul pe 5 – 6 luni. În schimb pe 5 noiembrie, tot doamnele, pot beneficia de pe urma unui trigon în semne de Foc care va dura câteva ore şi care le va da energia necesară să rezolve o serie de demersuri oficiale. Sunt avantajate cele care lucrează în domeniul asistenţei sociale, psihologiei, administraţiei de stat. Vor avea şi dispoziâia să analizeze şi să ia şi deciziile cele mai bune. Joi, 6 noiembrie, configuraţia de tip cort le întăreşte, şi lor, spiritul colocvial, deschiderea către dialog şi către rezlvarea problemelor şi sunt vizate mai ales persoanele care lucrează în domeniul mass media, medical, scriitori ş.a. Pe 7 şi pe 8 noiembrie este posibil să se refugieze undeva la munte sau la căsuţa de la ţară unde să facă altceva decât fac ei obişnuit – vin, murături, dulcţuri şi alte cele. Să aibă grijă la răcelile de sezon!

Rac – cum spuneam şi săptămân trecută acestor nativi le-a venit apă la moară şi de-acum trebuie să-şi reia viaţa de acolo de unde simt că lucrurile s-au împotmolit. E drept că, din fundal, crucea cardinală le mai dă câte un bobârnac, dar nu se compară cu cascada de bobârace din ultimele luni şi chiar ani pentru unii. Ce este de remarcat? Ca s-au încheiat restructurările la nivelul Casei muncii, relaţiilor cu colegii şi sănătăţii, deci clar au învăţat ce era de învăţat despre asta. Cu toate acestea Pluto încă este stresat de Uranus din Berbec şi în Casa Imaginii Sociale, să fie atenţi nu cumva să-i apuce amocul, pe negândite, şi să abandoneze ce au început sau în ce s-au implicat pe motiv că nu mai au soluţii. Soluţii sunt, dar le este lor teamă să le abordeze, aşa că Pluto le va mai servi o lecţie dacă nu sunt atenţi. Cealaltă contră, Pluto o primeşte de la conjuncţia Nodul Nord – Mercur din Casa familiei dar care din punct de vedere economic este şi o casă a imbiliarelor, a real-estate-ului şi în această situaţie le sugerez să nu se lase duşi de val mai ales că piaţa încă nu s-a echilibrat şipot apărea suprize. Dacă este vorba despre Casa ca entitate familială atunci este posibil să le vină aşa, o idee, ca urmare a statutului profesional – loc de muncă stabil, salariu pe măsură, să o vândă şi să se mute în ceva mai mare. De acord, dar să facă acest lucru abia din 2016. Până atunci să tatoneze şi să strângă bani. Luna Neagră se depărteză rapid de Jupiter, amândouă în Casa banilor munciţi, aşa că riscul de a pierde financiar se micşorează, dar animoitatea dintre Jupiter şi Saturn crează încă blocaje dinanciare pentru o vreme. Pe 5 noiembrie trigonul minor dintre Kiron, Soare, Venus şi Marte vorbeşte despre îmbunăţirea stării de sănătate şi intervenţia chirurgicală planificată se va desfăşura fără probleme sau poate fi vorba pur şi simplu despre o zi în care armonia colegială să domnească în birou şi să transforme munca într-o întâlnire colocvială. Pe 6 noiembrie, doamnele vor avea succes în susţinerea unui proiect în care toţi partenerii decid ca ea să fie coordonatorul şef şi bineînţeles, munca va debuta ca o afacere în…familie. Pe 7 noiembrie, tot femeile se vor bucura de aprecieri din partea mediului sau comunităţii în care trăiesc pentru implicarea lor totală în rezolvarea unor probleme care ţin de asistenţa socială sau de bunul mers al comunităţii. Tot vineri, Racii adulţi vor fi gratificaţi cu premii pentru creativitate.

Leu – mă întreb cât a fost iluzie, cât mistificare, cîtă lăcomie, câtă minciunp şi câtăcreativitate în reuşitele sau mai bine zis, în nereuşitele unor Lei. Mulţi vor trebui să mulţumească efectiv lui Dumnezeu pentru că cei care se ridicaseră împotriva lor s-au calmat ca la comandă, alţii însă vor trebui să accepte cu demnitate că au greşit şi să suporte consecinţele asumându-şi responsabilitatea. Comunicarea unor Lei stă sub semn venusian şi acum pot dovedi că sunt buni diplomaţi, alţii însă refuză comunicarea, complăcându-se în a asculta şi a medita asupra celor auzite. Interesant este că şi la capitolul creativitate lucrurile merg ca pe roate, doar că acum imaginaţia lor suportă nişte limitări impuse din exterior, ca şi cum lipseşte ceva din instrumentar şi trebuie să lucreze doar cu ce are. Dar şi aşa lucrurile merg bine. Cu toate aceste probabil unii dintre Leii care învaţă, să renunţe acum la studii ca să se dedice întrutotul pasiunii pe care o au. Nu ştiu dacă este bine sau este rău, totul este funcţie de rezultatele pe care le vor obţine de pe urma a ceea ce fac. Şi aici aş puncta mai ales inventica. Uranus şi Pluto pot trezi acea putere demiurgică care să aducă la lumină lucruri extraordinare. Jupiter în Casa personalităţii le poate aduce energia necesară pentru a cuceri femeia visurilor dar şi pentru a procrea la propriu, fiind într-un moment în care îşi doreşte un copil din tot sufletul. Pe de altă parte însă, pot apărea acum disensiuni între mamă şi fiica sau între noră şi soacră, ca şi cum şi-ar disputa locul în inima bărbatului fără să fie capabile să priceapă că fiecare are locul său în inima acestuia sau pentru că soacra încearcă să dirijeze bugetul tinerei familii în condiţiile în care fiul sau fiica este de acord cu ce spune mama şi de aici conflictul. Pe 5 noiembrie, conflictul se mută în sfera deciziilor vizând viitorul familiei. Soţia ăl vede pedinte de plecatul la muncă în străinătate cu tot cu familia, soţul ar prefera să plece singuri, ori el ori ea. Mai poate fi vorba şi despre renunţarea la un divorţ, fiecare hotărând să-şi mai acorde o şansă sau vorbim despre un divorţ civilizat, la notar, cu toată cohorta de hârtii şi decizii pe care o impune un asmenea gest sau, în cazul unui proces, despre scoaterea de sub urmărire penală. Vineri, 7 noiembrie, tot doamnele decit să-şi mai acord o şansă, de astă dată profesională, să renunţe la ideea de a-şi da demisia spre necazul unora şi să-şi continue munca. Leii de vârsta a treia se pot bucura de o perioadă în care sănătatea nu le va d bătăi de cap.

Fecioară – Şi bune şi rele. Ma întreb ce va fi când Luna Neagră tranzit va intra în pătrat cu Saturn tranzit, cu ultimul în Casa comunicării. Posibil ca Fecioarele să afle ceva despre acţiunile cuiva pe care îl considera prieten, posibil să simtă dur că au un duşman de care habar nu aveau, posibil ca cineva să colportreze tot felul de munciuni pe seama lor. Luna Neagră le tranzitează Casa duşmanilor deci clar aspectul vizează asemenea probabilităţi. Pe de altă parte Careul în T cu focar Uranus în Casa a 8-a mă face să mă gândesc la unele accidente de natură casnică, mai ales că Pluto şi Marte sunt în Casa familiei, mă duc cu gândul şi la un accident de maşină şi, Doamne fereşte, fiind campanie electorală să nu se întâmple ceva, să nu se producă vreun atac cu o armă artizanală asupra unuia dintre candidaţi, nu ştiu se pot întâmpla multe mai ales că atacurile informatice sunt la ordinea zilei. Cred totuşi că Jupiter vine şi salvează situaţia, un trigon separant între acesta şi Uranus, iar mercur se departeză şi de Nodul Nord şi iese din opoziţia cu Uranus. Sunt convinsă că trigonul în semne de apă dintre Kiron, Junona şi cuplul Soare – Venus le aduce foarte multă maleabilitate, strălucire, nevoie de exprimare, carismă cu impact asupra celor cu care lucrează. Fecioarele care lucrează în domeniul relaţiilor publice îşi vor fermeca efectiv auditoriul, subordonaţii şi familia pentru că ştiu să fie persuasivi şi cu zâmbetul pe buze atunci când cer ceva şi evident, nu pot fi refuzaţi. Este posibil, pe de altă parte, ca săptămâna aceasta Fecioarele prinse într-o relaţie de ceva dimp să decidă că este momentul să o oficializeze spre satisfacţia partenerei sa partnerului. 4 noiembrie la poate aduce Fecioarelor o surpiză de proporţii când vor afla că ar putea fi beneficiarii unei moşteniri, dar mai de grabă aş crede că este vorba despre o consolidare a poziţiei lor financiare. Oricum ei sunt oamenii care ştiu să-şi chibzuască portofelul, dar acum, o decizie, o mărire de salariu sau profitul firmei le aduce certitudinea că cea fost greu a trecut. Pe 5 noiembrie le-aş sfătui pe doamne să nu plece la drum lung ci mai de grabă să facă un consult medical endocrin. Cle mai tinere vor afla că vor deveni mame spre feicirea partenerului iar cele mature ar trebui să nu plece urechea la nimic deoarece sensibilitatea lor interioară este dublată şi de capacitatea de a materializa orice temere. Vineri 7 noiembrie, ar putea descuta despre achiziţia unui teren sau a unei case dar şi despre vânzarea apartamentului în care locuiesc, adică vor împuşca doi iepuri dintr-o lovitură şi toată lumea va fi multumită. Profesional le merge bine, să o ţină tot aşa!

Balanţă – săptămâna îi poate destabiliza pe aceşti nativi prin energia cu care le deschide uşi şi le materializează dorinţele. Jupiter şi Uranus vin cu puterea de a urni lucrurile şi chiar dacă au impresia că din punct de vedere financiar sunt blocaţi aceasta se datorează dizarmoniei dintre Jupiter şi Saturn, le spun de pe acum că se înşeală, să lase lucrurile să curgă, să nu le blocheze dar nici să nu legrăbească şi totul va fi OK deoarece, pe de altă parte Saturn le susţine demersurile. Problema ar fi conjuncţia aplicantă Marte – Pluto din Casa comunicprii care sugerează pe deoparte conflicte cu o persoană tânără de acelaşi sex cu care, ei cel puţin, simt că nu pot vorbi, că orice ar spune este perceput eronat, iar pe de alta le poate aduce satisfacţii în plan profesional, mai ales celor care sunt implicaţi în afaceri. Flerul lor financiar se dovedeşte adevărată mană cerească. Persistă fricile vis-a-vis de faptul că nu ştiu ce le va aduce ziua de mâine, dar şi teama că ar putea să-şi piardă poziţia socială doar vedem atâte firme cunoscute cu probleme sau oameni de afaceri prăbuşiţi efectiv. Alte Balanţe, încă nu sunt dumirite pe ce drum să o apuce, au posibilităţi dar nu se decid pentru care din ele să lupte. Nu par să fie probleme, totuşi le-aş sugera să fie atenţi ce vorbesc pentru că Luna Neagră care se plimbă prin Casa carierei le poate crea probleme de genul exagerărilor, minciunii, colpoltrării aşa că cel mai bun lucru, aşa că orice subiect care se discută să fie consemnat în agenda de lucru, dacă este vorba despre serviciu, orice sarcină se primeşte să fie cât mai repede rezolvată ca să nu fie probleme. Totuşi, partea bună a lucrurilor este că le revine nu atât încrederea în ei cât siguranţa de sine, se dovedesc eficienţi acolo unde sunt şi în tot ceea ce fac, iar trigonul în semne de foc este menit să le exalte nu doar fizic dar şi creativ, ideile lor fiind extraordinare şi susţinute de o argumentaţie logică, pragmatică şi vindicativă. Cred că le-am mai spus acest lucru. Afectiv lucrurile nu par să-şi fii revenit. Restanţe sentimentale, greşeli de comunicare, superficialitatea toate vor ieşi la iveală şi vor fi taxate dacă nu vor găsi cât mai repede modalităţi să le repare. Nu sunt partenerii ideali prin excelenţă, dar ştiu să se facă iubiţi şi să iubească nu trebuie decât li se ofere motivaţia şi se vor implica cu toată fiinţa. Cred însă că ce li se va întâmpla săptămâna aceasta ţine de destin iar motivul care va duce la ruperea unei relaţii sau la separare va fi legat de banii. Fie sunt prea cheltuitori, fie mint ceva legat de nişte sume şi de aici dezastrul. Atenţie la zilele de 5 şi 6 noiembrie. Pentru cuplurile care îşi pirostriile acum sunt deschise toate drumurile, condiţia este să nu lase pe nimeni să le controleze mariajul, nici mama, nici soacra. Doamnelor atenţie la răceli, la cistite în special, iar voi domnilor la odihnă pentru că stresul vă pate da bătăi de cap la propriu nu la figurat.

 

Comments

comments

DISTRIBUIȚI