HOROSCOP 2021: Previziuni complete pentru toate zodiile

Horoscopul complet pentru anul 2021, Descoperă ce le așteaptă pe zodii în ceea ce privește viața, dragostea, cariera, situația financiară și sănătatea în 2021.

Berbec
Datorită influenței a două planete importante: Jupiter și Saturn, 2021 va fi un special pentru Berbec pe plan personal, mai ales pentru nativii single ai zodiei. Influența lui Jupiter se resimte pe plan social încă de la începutul anului producând efervescență, animând activitățile de grup și sociale, încurajând prieteniile și socializarea pe toate canalele. Tocmai de aceea, sunt semne cosmice clare care ne indică șanse colosale ca sufletele singure să își găsească sufletul pereche, ba chiar să se angajeze în căsătorii și relații serioase, care vor crește frumos.
Este foarte posibil ca această persoană să dea dovadă de o maturitate și un caracter pe care le găsești atrăgătoare, fie să fie mai în vârstă decât tine sau cu o situație financiară bună. Cert este că îți inspiră siguranță, încredere, încredere în tine, sentimente profunde și senzația că în sfârșit sufletul tău și-a găsit persoana pe care să o numească acasă.

Nativii Berbec căsătoriți deja beneficiază și ei de protecția lui Jupiter în cea de-a 12-a casă, dar și de prezența lui Venus în Capricorn până în martie, înlesnind comunicarea, apropierea și creșterea gradului de intimitate între parteneri. Începând cu octombrie, accentul va cădea asupra propriei dezvoltări, spirituale și emoționale, cu o nevoie astringentă de a te concentra pe latura spirituală și interioară a vieții tale și de a-ți explora mai mult propriile posibilități.
Pentru mulți nativi ai zodiei Berbec, schimbări mari vor fi mai ales pe plan profesional, unde ai în vedere noi proiecte, poate o reconversie profesională sau chiar relocarea în alt oraș/ țară în legătură cu un nou loc de muncă. Deciziile profesionale pe care le vei lua îți vor aduce și câștiguri financiare mai mari, iar Uranus te va ajuta să preiei controlul asupra vieții tale. Luni excelente financiare sunt cu precădere lunile de toamnă – iarnă 2021.

Taur
La nivel social, profesional și personal Taurii au parte de un provocator 2021. Mulți dintre aceștia au făcut anii trecuți sau în 2020 schimbări dramatice de viață (fie la nivel personal, fie profesional), poate s-au mutat în altă țară sau au fost nevoiți să o ia de la capăt în alt oraș sau în alt domeniu profesional decât cel în care activează. Cert este că în 2021 se vor vedea nevoiți să își creeeze o nouă rețea socială, să sudeze noi legături cu noi persoane, să își revigoreze sau reînnoiască cercul social, să investesca mai mult în acest aspect.
Este de admirat curajul și vigoarea cu care mai toți nativii Taur implementează schimbările pe care le-au început în 2020. Chiar dacă anumite obstacole îți pot încetini parcursul, iar fricile să te țină temporar pe loc, parcursul Taurilor în 2020 va fi absolut fabulos, iar undeva la capătul tuturor eforturilor tale te așteaptă fericirea autentică.
Pentru Taurii implicați în relații toxice, nefericite sau bazate pe nevoi, 2021 va fi o revelație, în sensul în care au în vedere o despărțire sau un divorț sau chiar acționează prompt și hotărât dacă s-au tot gândit la acest lucru în ultimul timp. Taurii au un vibe pozitiv indiferent de cât de vitrege par condițiile din jurul lor și sunt determinați să își facă curățenie în viață, să iasă din zona de confort, să nu mai facă rabat de la ascultarea dorințelor inimii lor.
Pentru nativii single sau care visează la a fi cu alesul/ aleasa inimii lor, căsătoria este posibilă în lunile de primăvară-vară sau după prima săptămână din noiembrie. De asemenea, de la începutul anului și până în iulie, Marte se va află în Balanță, ținându-l mai ocupat și mai activ pe Taur decât de obicei, cu multe proiecte și îndatoriri noi de onorat cărora le face față cu brio, cu multă energie, dar și cu curaj. Câștigurile ți se măresc, dar beneficiezi și de sprijinul financiar al unei persoane apropiate din familie pentru a-ți îmbunătăți viața.

Gemeni
Munca, ambiția, răbdarea și perseverența sunt câteva dintre cuvintele care vor descrie cel mai bine anul 2021 al zodiei Gemeni. Reușești în acest an, ca în niciun altul, să te repui pe picioare financiar, să îți echilibrezi veniturile, să investești fructuos și astfel să și culegi recompensele muncii tale. Este drept că responsabilitățile vor crește și ele, ba chiar este posibil să fii nevoit să susții pe cineva din familie o perioadă îndelungată de timp, însă acest lucru nu te deranjează și ai o imensă satisfacție emoțională că o poți ajuta.

Nu uita să te relaxezi și să păstrezi un pic de timp și pentru tine și persoana iubită, pentru copiii tăi care vor simți din ce în ce mai mult nevoia prezenței tale. Aprilie, mai, iulie, august, iunie, octombrie sunt luni extrem de dinamice, pline și fericite pentru Gemeni, în care dragostea, munca, viața de familie și relaxarea reușesc să se îmbine armonios.
Ultimele luni ale anului sunt mai tensionate pentru Gemenii căsătoriți din cauza anumitor schimbări de comportament din partea partenerului de viață sau a unor probleme de sănătate legate de părinți, dar comunicarea și iubirea adevărată fac minuni. La polul opus, pentru nativii Gemeni single, primele luni ale anului (ianuarie, februarie, martie, aprilie) sunt deosebit de norocoase pe plan amoros. Putem vorbi chiar de o căsătorie inopinată sau de un debut puternic de relație în ianuarie care se finalizează cu o logodnă sau căsătorie în luna următoare.

Pentru Gemeni, 2021 este un an excelent în ceea ce privește educația, așa că mulți nativi au de gând să își continue studiile, să aprofundeze mai bine un domeniu sau să urmeze anumite cursuri speciale care ar putea să îi ajute pe viitor în carieră. Cu Jupiter până în noiembrie de partea lor, noi oportunități sau uși se vor deschide pentru aceștia, în ciuda anumitor obstacole, întârzieri, frustrări sau amânări cauzate temporar de prezența lui Marte.

Rac
Este mai mult decât evident că 2021 va fi anul norocos al Racului sau cel puțin pentru o mare parte a acestei zodii. Ceea ce a început frumos pe plan emoțional pentru zodia Rac se va continua și în 2021, cu mențiunea că amânările, piedicile, banii, gura lumii vor conta din ce în ce mai puțin, câștigul de cauză aparținând în totalitate sentimentelor adevărate. O bună parte din Raci vor reuși să își vadă visurile cu ochii, crescând și implinandu-se cu fiecare zi care trece a lui 2021. Umbrele și norii din trecut se disipează văzând cu ochii, lăsând loc speranței, noilor începuturi și speranței.
Partea bună și frumoasă a lucrurilor este că Racul reușește să își depășească limitele și fricile, să pășească de-a dreptul dincolo de zona sa de confort, să exploreze, să îndrăznească, să crească, să reușească, iar lumea și succesul vor fi de partea celor care cred. De asemenea, cu generosul Jupiter în cea de-a 8-a casă a moștenirii, este posibil chiar să aveți parte de o moștenire/ proprietate/ niște câștiguri lăsate moștenire.

Racul este plin de energie, determinare, iubire, optimism, este hotărât să își asculte inima, să acționeze în acord cu ea și să își folosească toate resursele pentru a ajunge acolo unde își dorește. Și trebuie să mărturisim că pentru unii Raci, “acolo” înseamnă lângă persoana iubită, pentru alții făcând cea ce iubesc mai mult, pentru alții reuniunea cu familia, pentru alții găsirea unui job care să le aducă satisfacție, iar pentru alții deschiderea unei afaceri sau inițierea unui proiect personal.
În plus, Saturn și Jupiter accentuează creativitatea în acest an și vei profita la maximum de ea în domeniul în care profesezi. În ciuda presiunii și a responsabilităților crescute pe mai toate planurile în 2021, vei fi ajutat și susținut și de persoane dragi pentru a prospera și a-ți îndeplini visurile. Aprilie 2021 va fi despre căsătorie sau logodnă pentru mulți Raci, iar lunile septembrie, octombrie, noiembrie accentuează posibilitatea maternității și a unei noi familii pentru alți Raci.

Leu
Cu Venus în Capricorn de pe 5 noiembrie 2020 până pe 6 martie 2021, viața Leului în privința muncii și a sănătății se poate dovedi ocazional problematică și provocatoare, cu șanse reale însă de a le depăși cu brio. Leu se află în cursul unui ciclu de doi ani și jumătate în care trebuie să investească mai mult în relațiile familiale sau în cele ce țin de comunitate, menținându-și însă mintea și inima deschisă și plină de iubire. Cea de a doua jumătate a anului 2021 este de departe mai favorabilă din punct de vedere astral, cu șanse mai multe de iubire pentru cei single și de angajare pentru cei aflați în căutarea unui loc de muncă mai bun.
Vrând, nevrând, vor există situații în care ajutorul mutual va fi legea de aur a relațiilor. Indiferent că ne referim la propria sănătate sau a cuiva drag, Leul va simți din plin iubirea și sprijinul necondiționat al celor dragi începând cu planuri generale și terminând cu lucruri precum activități zilnice. Va face și tot ce îi stă în putință pentru a-și repara relațiile cu ei, pentru a le vindeca, pentru a investi în propria stare de bine și sănătate, în propria vindecare. Bucurați-vă de momentul prezent, de prezența celor dragi, gândiți măreț, planificați călătorii și implementati-le pe cât posibil.
Pe plan emoțional și spiritual, în 2021 Leul va crește și va învăța enorm, va învăța lucruri noi, va descoperi și redescoperi colaborări și proiecte din care va avea enorm de multe cunoștințe de acumulat. Este extrem de important, mai ales la începutul anului, să vă rupeți de patternuri, convingeri și obiceiuri mai vechi care vă blocau și să vă simțiți cu adevărat fericit.

Fecioară
Destinul începe să își joace rolul în viața nativilor Fecioara single încă din ultima parte a lui 2020, trimițând semne clare că aceștia sunt din ce în ce mai aproape de întâlnirea cu sufletul lor pereche. Călătoriile pe sfârșit de 2020 și început de 2021, cu toate măsurile de precauție bineînțeles, nu doar că vă vor îmbogăți orizonturile socio-profesionale, dar vă pot pune față în față cu persoana aleasă. Va simțiți atrași de persoane diferite de voi, de la care aveți ce învăța.

Mulți nativi din zodia Fecioară vor cunoaște o persoană specială în lunile ianuarie, februarie sau martie 2021, o persoană care le va cuceri cu totul inimile și alături de care foarte probabil că vor merge către altar în lunile septembrie – noiembrie 2021. În ceea ce îi privește pe nativii Fecioară căsătoriți sau implicați deja într-o relație, trebuie să mărturisim că Neptun va avea un cuvânt puternic de spus și mulți dintre cei care sunt părinți vor simți nevoia să petreacă mai mult timp cu copiii lor și cu persoanele iubite încurajându-le să își dezvolte talentele și abilitățile și implicându-se activ în tot acest proces.
După prima săptămână a lui aprilie 2021, sunt posibile transformări mari pe plan profesional, putem chiar vorbi de debutul unei noi cariere, iar începând cu 14 septembrie, putem vorbi de venituri mai mari și o mai mare stabilitate financiară datorită poziției lui Jupiter și a lui Saturn în cea de-a 11-a casă.

Balanță
2021 va fi nu oricum, ci un an încununat de succes pentru zodia Balanță pe plan profesional. Saturn și Jupiter sunt în mare măsură de partea ta de-a lungul întregului an, punându-ți în valoare potențialul, aducând noroc în afaceri și în implementarea ideilor tale, inspirându-te cu decizii bune. Ai șanse foarte mari să promovezi la locul de muncă, poate chiar să îți schimbi jobul sau departamentul, reinventându-te într-un mod uimitor.
Pe de altă parte, dacă aveai în vedere schimbarea locului de muncă actual, trebuie să menționăm că multe din interviurile, contractele sau propunerile lui 2021 sunt aducătoare de noroc și aer proaspăt pentru tine. În ceea ce te privește, în acest an vei fi mai mult interesată nu neapărat de bani, cât de sentimentul de satisfacție interioară pe care ți-l aduce munca într-un domeniu pe care îl iubeșți. În plus, îți dorești o activitate care să îți permită mai mult timp pentru tine și pentru cei dragi și vei obține ceea ce îți dorești mai ales după a doua jumătate a lui 2021.
Pe de altă parte, cu Saturn în cea de-a 4-a casă, relația cu mama va fi în centrul preocupărilor tale și este posibil să fii nevoită să te concentrezi și înspre îmbunătățirea sănătății acesteia. Marte în cea de-a 7 casă aduce un sentiment de amărăciune și tristețe în relația cu partenerul de viață la începutul anului, dar în lunile aprilie-mai acesta depune eforturi considerabile pentru îmbunătățirea relației voastre și pentru a-ți demonstra că te iubește și că îi pasă de tine. Va reuși chiar să te facă să te reîndrăgostești de el și să te gândești serios la aducerea pe lume a unui nou membru al familiei.
Nativii Balanță single reinventează arta flirtului în 2021. Chiar dacă vor fi asemenea unui magnet de atracție pentru noi posibilități, din cauza lui Neptun, întâmpină dificultăți în a se decide. Asta până când persoana potrivită va apărea în drumul lor acolo unde/ când se vor aștepta mai puțin… astrele spun că cel mai probabil în ultimele 5-6 luni ale anului.

Scorpion
Cu accentul căzând asupra casei a 4-a a familiei și a proprietății, 2021 va fi pentru această zodie un an în care se va concentra cu precădere asupra vieții de familie și asupra acelor aspecte ce țin de mutare, redecorarea sau renovarea locuinței. Așadar, în 2021, pentru Scorpion vor fi multe schimbări ce țin de cămin și de armonia domestică, dar și de ceea ce numim reechilibrări karmice familiale. Așadar, dacă aceștia nu se vor implica fizic în activități de transformare a locuinței, vor avea tendința de a se apropia de părinții lor, de a-și redescoperi rădăcinile punând întrebări la care își vor neapărat răspunsul, de a-și vindeca rănile ancestrale acolo unde este cazul, dar și de a prelua responsabilitatea pentru propriile acțiuni și pentru îmbunătățirea propriei vieți.
Pe plan profesional, 2021 este un an bun, în care vei primi măririle de salariu sau bonusurile blocate în 2020. De asemenea, chiar dacă vei avea tendința ca, mai ales în primele luni ale anului, să excelezi în activitățile singulare, Pluto în Capricorn te va ajuta să îți îmbunătățeșți considerabil abilitățile de comunicare, influențându-ți viața socială în bine.

Mai mult, cu Jupiter în Scorpion încă de la începutul anului și până în noiembrie, interacțiunea cu persoane noi și călătoriile îți vor largi orizonturile considerabil și te vor ajuta să construiești amintiri de neuitat. Lunile de până în noiembrie sunt perfecte pentru ca prin intermediul vieții tale socio-profesionale să cunoști o persoană față de care să simți o conexiune profundă și inexplicabilă. Nativii Scorpion căsătoriți trec prin urcușuri și coborâșuri pe tot parcursul lui 2021, dar datorită prezenței lui Saturn în casa a 5-a, iubirea dintre voi se va adânci și va capăta noi dimensiuni.

Săgetător
Cu Venus în casa banilor încă din noiembrie 2020 și până în martie 2021, Sagetătorului îi va fi mult mai ușor pe plan financiar și va observa îmbunătățiri ale situației materiale. În plus, la locul de muncă face progrese remarcabile și va atrage de partea sa simpatia, sprijinul și admirația coechipierilor săi, dar și sentimentul personal că se află în locul potrivit. Chiar dacă în primele 2 luni de iarnă și 2 de vară vei simți acut nevoia unei schimbări și mai multă libertate pentru a-ți putea exersa creativitatea și nevoia de a inova, pe parcursul anului vei obține condițiile pentru a putea face toate acestea. Statutul tău capătă o strălucire și o autoritate aparte și vei obține rezultate și performanțe deosebite la locul de muncă, ceea ce îți conferă mai multe putere și control asupra propriei vieți.
Pe plan emoțional, Sagetatorii încearcă să obțină un echilibru între nevoia de liniște și armonie și nevoia de aventură. Sunteți tentat să vă angajați în activități care nu îl implică și pe partenerul de viață sau să vă reapucati de un hobby mai vechi, ceea ce poate conduce la unele dispute între voi, posibil legate de sentimentul de gelozie. NU este deloc cazul pentru așa ceva și vă veți convinge amândoi destul de repede de acest lucru. În a doua parte a anului, armonia și bună înțelegere se instalează între voi și veți putea să luați cele mai bune decizii în privința viitorului și a educației copilului vostru /copiilor voștri, acolo unde este cazul.

Pe de altă parte, Venus îi inspiră și îi călăuzește pe nativii Săgetător single să viseze, să îndrăznească, să seducă, să cucerească și să seîndragostească. Cu Marte în Leu în vara lui 2021, este foarte posibil că Săgetătorul să afle pe propria piele că dragostea la prima vedere nu este un mit și să își dorească și a doua, a treia și a x întâlnire cu persoana respectivă. Septembrie și octombrie sunt cele mai bune luni ale lui 2021 pentru căsătorie, iar martie, iunie și iulie pentru a cunoaște persoana potrivită. Sănătatea și starea de bine vor fi alte două aspecte în care veți investi continuu în 2021, având în vedere schimbări de dietă și de stil de viață atât pentru voi, cât și pentru întreaga familie.

Capricorn
Capricornul evoluează enorm la nivel personal în 2020, îmbrățișând schimbarea și încercând în permanență să devină o persoană mai bună chiar dacă acest lucru înseamnă debarasarea de convingeri și credințe mai vechi de care era puternic legat, dar care îl țineau pe loc. Astfel, mulți dintre acești nativi vor reuși ceva fantastic în 2021: să își îmbunătățească karma! De aceea, încetul cu încetul, pe tot parcursul anului 2021 mici schimbări vor atrage la rândul lor alte schimbări, iar viața Capricornului se va îmbunătăți simțitor. Oportunitățile vor bate la ușa acestei zodii din mai multe părți.

Pentru acei Capricorn aflați în căutarea sufletului perechi sau blocați într-o iubire (neîmpărtășită, trecută sau toxică) pentru o anume persoană, primăvara lui aduce eliberarea și, odată cu această, și posibilitatea de a stabili o conexiune reciprocă cu o persoană minunată. Te deschizi către univers și către oameni, vei împărtăși momente frumoase și dese cu familia și prietenii tăi, dar mai ales este foarte posibil să trăiești o poveste de iubire specială alături de cineva care răspunde cu iubire și afecțiune sentimentelor tale. Vă gândiți serios să vă mutați împreună sau definitiv în lunile noiembrie sau decembrie 2021.
Pe plan financiar, reușești să te reechilibrezi și să recuperezi micile pierderi din 2020, ba chiar să pui deoparte pentru vacanța visurilor tale și micile tale plăceri. Cei care au familii câștigă suficient încât să le facă acestora mici surprize și cadouri. Începând cu luna august, este posibil să primești o ofertă foarte bună cu un nou loc de muncă, dar te vei gândi foarte bine înainte de a o lua o decizie, ba chiar apelezi la sfatul partenerului de viață, întrucât ești destul de mulțumit de actualul parcurs profesional.

Vărsător
Dacă anii trecuți au fost cu de toate pentru Vărsător, și cu bune, și cu rele, punându-le la încercare răbdarea și capacitatea acestei zodii de a aștepta, anul 2021 își va lua net revanșa. Putem chiar spune, fără să exagerăm, că 2021 este anul Varsatorilor sau un fel de renaștere cosmică, planeta Pluto în tranzitul Vărsătorului ajutând această zodie să își transforme radical viața pentru următorii ani, chiar până în 2023! Pluto va ajuta Vărsătorii să se reinventeze, să își finalizeze procesul de vindecare și să își restructureze lumea interioară și exterioară, să se angajeze în noi începuturi în multe domenii, să se elibereze de patternuri și scenarii din trecut care nu îi conduceau nicăieri și să își updateze modul de a fi și de a gândi.
Să mai spunem și că Jupiter, planeta norocului, va intra în 2021 în semnul Vărsătorului (mai puțin în perioada 14 mai – 28 iulie), marcând debutul unui ciclu extraordinar de 12 luni de evoluție și împlinire? Munca de transformare interioară a Vărsătorului a început încă din 2019, Vărsătorul fiind pregătit pe toate planurile în 2021 pentru toate schimbările și lucrurile frumoase care i se vor întâmpla. Mulți dintre nativii Vărsător se vor reuni în sfârșit cu persoana visurilor lor (vorbim de căsătorie în multe cazuri), au în vedere planuri comune, își țes visuri de familie și chiar se mută fizic împreună.

Alți Vărsători se gândesc să aducă pe lume un copil sau chiar pe al doilea sau al treilea, în cazul celor care au deja. Mulți iau decizii radicale pe plan profesional, o apucă pe noi drumuri profesionale fără regrete, cu multă încredere și credință în potențialul și în abilitatea lor de regenerare. Alți Vărsători se angajează în călătorii sau în planuri de explorare cât pentru 10 ani și trăiesc pur și simplu clipa așa cum nu au făcut-o niciodată.

Pești
Chiar dacă nu vor fi schimbări majore pentru Pești în 2021, viața acestei zodii se va afla și ea sub influența anumitor aspecte astrale semnificative. Spre exemplu, în 2021, latura socială va fi puternic aspectata de Pluto, Uranus și Neptun, dar și de prezența provocatoare a lui Marte în Taur încă din ianuarie. Astfel, nativii Pești se vor concentra înspre realizarea anumitor proiecte de afaceri sau personale, dar și înspre îndeplinirea unor ambiții și visuri mai vechi. Cu Marte în Scorpion în toamnă, este posibil ca anumite planuri de muncă să implice colaborări cu străinătatea sau chiar implementarea în afară a proiectelor tale, depinzând de domeniul în care activezi.

Cu Neptun, guvernatorul Peștilor, aflându-se în semnul acestora pe tot parcursul lui 2021, nativii acestei zodii vor fi mai inspirați, mai empatici și mai creativi ca niciodată, Marte în noiembrie aducând și pasiune, entuziasm și vitalitate pe scena trăirilor Peștilor.
În 2021, Peștii își înțeleg foarte bine rolul lor în lume, dar și relația cu membrii familiei lor, față de care vor fi mai înțelegători, mai toleranți și mai iubitori. În iubire, putem spune că Peștii se numără printre zodiile norocoase ale lui 2021, mulți nativi gustând din fructele dulci ale dragostei încă din 2020. Cu toate acestea, acei Pești care încă nu și-au întâlnit iubirea vieții lor pot avea parte de o surpriză frumoasă din partea destinului începând cu data de 11 august, când Jupiter intră în casa parteneriatelor și a căsătoriei. Totul poate începe fie de la o conversație agreabilă și caldă, de la o întâlnire întâmplătoare, de la un zâmbet sau chiar de la un telefon primit de la o persoană pe care ai întâlnit-o în trecutul tău și cu care nu ai avut niciodată șansă să începi ceva. Acum este foarte posibil să ai mai multe.
(sursa: horoscop.garbo.ro)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here