Berbec
Nativul berbec va fi un norocos în prima jumătate a anului. Încă de la început de an se vor simţi plini de energie, gata de acţiune, dar şi de încăpăţânarea tipic berbecească, ceea ce îi va conduce în atingerea scopurilor propuse vizavi de carieră şi profesie. Chiar dacă poate fi un mare conducător şi un bun organizator, trebuie să fie atenţi să nu se îmbete cu apă rece, să nu le intre în cap că sunt cei mai buni, deoarece pot deveni autoritari şi inflexibili. În primăvară, vor cădea pradă iubirii. Vor înflori precum natura dacă sunt într-o relaţie. Dacă sunt singuri vor întâlni o persoană care să le pună inima pe jar şi aş spune că sentimentul este reciproc. Dacă doresc să-şi păstreze norocul, din a doua parte a anului vor trebui să depună ceva mai multe eforturi, ar trebui să gânească de două ori când va fi vorba de decizii şi să nu ezite să ceară sfaturi. Vor avea şansa unor contracte frumoase cu condiţia să nu-şi forţeze norocul. 2015 nu este un an pentru schimbarea locului de muncă pentru că îi poate întoarce la 0 şi să o ia de la început. Odată cu apropierea toamnei vor trebui să acorde atenţie relaţiilor interpersonale şi să nu mai fie atât de încăpăţânaţi. Pot evita cu uşurinţă problemele prin mici artificii, nu neapărat un compromis. Să acorde o atenţie suficientă atât iubitului, cât şi iubitei. Mici atenţii, cadouri cu semnificaţii vor mulţumi pe toată lumea. În octombrie, în mod special să fie atenţi la sănătate, să nu ignore simptomele şi să meargă la medic. Prevenţia este mama sănătăţii. Pot să se orienteze pentru mişcarea la sală pentru a-şi întări imunitatea. Sfârşitul de an îi va găsi concentraţi în principal pe carieră. Vor străluci la propriu ceea ce va fi foarte dificil pentru superiorii lor să nu observe şi pot conta pe o recompensă adecvată.

Taur
Pentru aceşti nativi, vorbim de un an calm, chiar bun. Să nu le fie teamă să ceară ajutorul şi să nu le pese dacă nu îl primesc fără bombăneli. Muncesc din greu, dar îşi pot atinge obiectivele pe care şi le-au propus, îşi constituie o rezervă pentru o bună perioadă de timp. Şi cum este de aşteptat vor stârni invidii. Din păcate, ăştia suntem şi fără invidii se pare că nu putem să trăim. Pe la jumătatea anului se pot confrunta cu probleme de sănătate şi nu este de mirare. Sunt epuizaţi de la locul de munca şi din păcate relaţia cu partenerul de viaţă care nu poate înţelege desele schimbări ale lor de dispoziţie se va deterioara. Le recomand să fie calmi, să accepte mici concesii, căci vor reuşi să restabilească armonia. Concediul de vară va fi unul de neuitat, ceva în genul celui petrecut acum 12 ani, nu trebuie decât să se ia după ce le spune sufletul şi inima şi le va merge totul ca pe roate. Revenit din vacanţă, Taurul va începe munca din plin şi cât colegii lor vor fi plecaţi în concediu vor dovedi nu doar că sunt oameni de încredere, dar şi că ştiu să-şi folosească timpul de muncă eficient ceea ce va atrage promovarea pe care şi-o doresc sau o stabilitate a poziţiei lor. Toamna va fi o perioadă foarte subtilă şi stabilă în acelaşi timp un moment bun pentru decizii majore, deciziile majore pe care le vor lua. Dacă îşi doresc ceva acum este momentul să pună în practică ceea ce vor. Către sfârşitul anului, energia lor va începe să scadă, asta şi poate pentru că sunt semn de pământ, vor fi extenuaţi, somnolenţi, fapt ce va avea impact şi asupra carieriei, deci aş spune să aibă mare grijă la greşelile profesionale, cu alte cuvinte.

Gemeni
Se spune despre Gemeni că ascund în ei două personalităţi diferite. Persoanele născute în acest semn sunt foarte sensibile şi foarte bine mobilate mental. Mercur, stăpânul lor planetar, îi va susţine în 2015 mai ales când va fi vorba despre relaţii. Comparativ cu 2014 acum vor experimenta şi o mare schimbare interioară focusată pe dezvoltarea personală. Vor străluci de la începutul anului, vor fi şarmanţi, irezistibili, căldură ce se va resimţi şi la nivel de cuplu, dar atenţie, nu vor primi nimic gratis. Trebuie să depună mici eforturi pentru a-şi mulţumi partenerii şi graţie ingieniozităţii tipice nu le va fi delor greu să o facă. În schimb, vor stagna profesional, lucru care nu ar trebui deloc să îi sperie, din contră, să le dea putere să păstreze jaloanele aşa cum sunt şi totul va fi bine. Odată cu venire primăverii le-aş sugera să nu începă să zburde, deoarce acest lucru i-ar putea nu doar distrage de la responsabilităţile pe care le au, ci şi îi va atrage efectiv în jos. Sfatul meu este să fie cât se poate de realişti, deoarece vor putea avea probleme în familie sau cu prietenii. Au nevoie de un moment de introspecţie sau de a realiza ceea ce este semnificatic pentru ei şi pentru a evita toate acestea să încerce să-şi consume energia făcând sport sau mişcare. Din a doua parte a anului vorbim despre dezvoltare personală ceea ce le va aduce energie de care trebuie să profite din plin. Acum este momentul potrivit pentru a reflecta şi a evalua evenimentele din ultimii ani şi pentru a identifica lecţiile pe care le-au avut de învăţat. Îşi doresc să avanseze pofesional, mai ales că vara le aduce şi un mare potenţial în ceea ce priveşte creativitatea. Din toamnă vor fi mai norocoşi. Neînţelegerile vor fi date la o parte, iar armonia va reveni în familie. Vor cunoaşte numeroase persoane de sex opus şi vor încerca nu doar noi relaţii, ci şi noi amiciţii. Problemele vor fi la serviciu, unde, unii colegi mai invidioşi pe realizările lor vor încerca să le fure ideile. Venirea iernii aduce şi primele probleme de sănătate, dar şi o predispoziţie accentuată către accidente, în special cele legate de zăpadă, deci cine schiază, atenţie mare.

Rac
Racilor, anul 2015 le pregăteşte schimbări substanţiale, cu condiţia să nu se lase conduşi de resentimente, de dispoziţiile schimbătoare tipuice lor ori de sentimentalisme, mai ales că relaţia cu familie sau cu persoana iubită este una calmă, relaxată, afectuoasă. La început de an, provocările vor ţine de nivel mental, deoarece pot întâlni un potenţial partener de muncă şi de afaceri şi de multe ori vor ieşi scântei până se vor pune de acord. Totul este ca ei să nu se lase păcăliţi, deoarece se va încerca să se umble la coarda sensibilă. Vor avea ocazia să constate că omul pe care credeau că-l cunosc este de fapt un necunoscut pentru ei. Cel mai bun lucru este să se concentreze pe muncă. Odată cu debutul primăverii vor apărea şi deciziile majore. Dacă este vorba doar despre un capriciu îi poate costa cariera. Atenţie! Dacă simţiţi şi aveţi dovada că aţi fost trădaţi şi acceptaţi totul fără niciun fel de explicaţie, să fiţi siguri că se va mai repeta. Să nu descurajaţi căci lucrurile se vor rezolva. A doua parte a anului vine cu latura de asanare. Luna, stăpâna semnului lor, este într-o poziţie bună. prima schimbare o vor observa la locul de muncă, eforturile lor nu vor rămâne neobservate, aşa că se pot aştepta la recompense şi diverse bonusuri. Toamna îi întâmpină cu multă muncă, şefii sunt mulţumiţi de ei, iar recompensele vor fi pe măsură în continuare, un motiv în plus pentru a-şi face timp şi pentru ei. În viaţă, vor apărea noi persoane, iar cei care sunt singuri vor avea parte de experienţa vieţii lor, în sensul că vor trăi intens experienţa sufletului pereche chiar dacă există posibilitatea să nu rămână alături de persoana respectivă. Dar să reţină că prezenţa acestei persoane vine doar ca să le condimebtez existenţa, nimic mai mult. Starea euforică nu îi va părăsi pînă la sfârşitul anului, chiar dacă este iarnă şi este frig, sentimentele lor dau în clocot, iar emoţiile lor zumzăie la temperaturi înalte.

Leu
Chiar dacă nativii Leu sunt ambiţioşi, lideri înăscuţi datorită autorităţii lor native, au nevoie să fie în centrul atenţiei. Obţin cu uşurinţă o poziţie cu autoritate şi este greu să te înţelegi cu ei, aşa cum s-a întâmplat de multe ori şi în 2014. Începutul anului va fi paşnic. Nu se vor arăta prea mult pentru că îşi ling încă rănile din urma incidentelor care i-a obligat la poziţie de loc repus sau de aşteptare. Cei care nu s-au confruntat cu asemenea probleme, dar au muncit din greu se resimt aşa că aş recomanda ca în această perioadă să nu se apuce de ceva nou. va fi mai bine dacă rămân la ceea ce ştiu cel mai bine. Astfel nu riscă ca lucrurile să meargă prost. Abia din primăvară se va ivi oportunitatera profesională pe care o doresc. Vor fi motivaţi şi determinaţi, dar să aibă grijă că vor fi destui care să le bage beţe-n roate. Vor să demonstzreze că sunt cei mai buni, şi va fi extrem de frustrant. Recompensa însă va fi pe măsură, li se vor recunoaşte meritele şi vor câştiga respectul la care ei ţin foarte mult. Vara va fi o perioadă extrem de încărcată şi foarte bună. Cei care sunt singuri îşi vor face noi prieteni, iar cei care sunt într-o relaţie pot avea probleme pentru că nu acordă atenţie suficientă partenerului, ar acordă altora. În toamnă să fie prudenţi pentru că sunt şi persoane care vor să profite de pe urma lor, să nu semneze ca primarul pentru că îi poate costa şi poziţia şi locul de muncă. Nu trebuie decât să fie ceva mai atebţi şi evită astfel orice complicaţie. De asemenea, să acorde ceva mai multă atenţie persoanelor apropiate care se confruntă cu ceva priobleme de sănătate, dar să fie atenţi la propira sănătate să nu ignore nici cel mai mic simptom aşa cum au obiceiul. La sfârşitul anului lucrurile se vor linişti şi la locul de muncă dacă au greşit vor fi mustraţi şi vor scăpa doar cu un avertisment. Oricum vor fi concentraţi pe ideea de familie, dar le sugerez să nu facă demonstraţii de intoleranţă pentru că îţi vor strica toate sărbătorile.

Fecioară
Pentru nativii fecioară 2015 se prezintă în mare un an bunişor şi cu toate acestea în a doua jumătate a anului ar putea ca lucrurile să ia o întorsătură neplăcută. Nici anul trecut nu a fost unul strălucit şi parte din probleme vor reveni. Persoanele născute sub semnul Fecioarei sunt realiste, dar le place să ajute persoanele care au probleme, gest pentru care sunt şi vor fi apreciaţi. Anul va debuta calm, poate şi pentru că ei reuşeşsc să fie buni la toate. Vor trebui să acorde mai multă atenţie atât partenerilor, cât şi familiei. Nu trebuie decât să le arate că îi respectră şi că pot conta pe ei, ceea ce îi va face foarte fericiţi. Şi când vine vorba despre cariera lor va fi bine. Pot câştiga încrederea colegilor şi a şefilor, li se vor încredinţa sarcini pe care vor avea grijă să le ducă la capăt. Să fie atenţi cum merg când sunt pe jos căci gheaţa le va crea pobleme. Vor avea o primăvară liniştită. Reuşeşc să-şi folosească abilitatea minţii, analitice pentru a termina proiectele începute sau abandonate, vor face o analiză a ceea ce a trecut pentru ei şi ce va fi în viitor, dar vor găsi şi soluţii de a face pace cu inamicul. Mai târziu, toate acestea se vor dovedi benefice. Bărbaţii Fecioară iubesc societatea femeilor şi vor căuta să fie cât mai mult timp în preajma lor. În schimb, din vară problemele încep să se adune. Anotimpul cald începe cu amânări, care se vor întoarce împotriva lor mai târziu când vor trebui să depună eforturi serioase ca să amorseze diferite situaţii. Cu persoanele născute în semnul Fecioarei este greu să se lucreze întradevăr, dar ele nu pun întrebări ca să fie sâcâitori, ci doar ca să ajungă la miezul problemei cât mai exact. Trebuie să îi luaţi aşa cum sunt. În toamnă şi în iarnă trebuie să fie atenţi, pentru că sunt unele persoane care urmăresc să le strice imaginea, să le calce în picioare cariera. Să fie atenţi chiar şi la oamenii care le sunt foarte apropiaţi. Cel mai bun lucru este să facă ei pe detectivii, să adune probe şi informaţii şi să rezolve lucrurile în particular. În această perioadă cel mai important lucru pentru ei va fi partenerul de viaţă, care vor trebui să-i aprecieze la adevărata valoare şi să nu se comporte egoist cu ei.

Balanţă

2015 le aduce Balanţelor în schimb, un schimb de informaţii care se va dovedi util la momentul oportun. Spre deosebire de 2014 care a fost un an calm, stresant prin numerosele blocaje provocate de crucea cardinală, iată că vine 2015 care va fi un an încăcat de experienţă. La începutul anului vor realiza că oricât ar munci, tot degeaba. Angajatori sau şefi nu le apreciază munca şi mereu trebuie să o ia de la capăt. În acest caz se vor reorienta, astfel, să nu le fie teamă de schimbare, chiar dacă li se vor face o altă ofertă, mai bună, pentru că n u vor rezolva starea de fapt. Norocul le va surâde în altă parte şi se vor despărţi dwe vechii colegi elegant. pe de altă parte le recomand să fie atenţi la nevoile familiei. Aşa vor afla că în afară de partenerul de viaţă, nimeni nu ştie de problemele lor. În primăvară, Venus înclină balanţa în favoatrea lor. În primul rând afectiv, căci îşi vor desfăşura activitatea în prezenţa unei persoane care li se pare interesantă. Poate fi un nou coleg de muncă sau un prieten. Vor experimenta o mulţime de stări care de care mai ciudate alături de această persoană cu care vor împărtăşi şi bune şi rele. Vara va aduce şi primele semne de schimbare, pentru că vor face progrese în carieră datorită creativităţii şi ideilor din ultimii ani. În ce priveşte relaţia, este anotimpul care arată că această trebuie consolidată şi aprofundată. dacă înţeleg acest lucru, se vor bucura de armonie. Cei care sunt singuri vor fi mai romantici ca niciodată, vor flirta şi vor avea nopţi fierbinţi literalmente din această pricină. Odată cu toamna vine însă declinul. Cineva care are de-a face cu norocul lor va încerca să îi pună într-o lumină proastă, ba chiar îşi va însuşi munca lor, aşa cum au mai făcut-o şi în alte dăţi. Îi sfătuiesc să nu se dea deoparte, ci să îi înfrunte căci vor avea câtig de cauză. Această victorie îi va face să realizeze cât sunt de puternici atunci când trebuie să lupte pentru ceva. Atenţie la accidentele casnice! Sfârşitul de an va fi unul armonios. Dacă trebuie să ia decizii majore, să le ia fără teamă şi fără ezitare, pentru că nu se va întâmpla nimic rău. Minul benefic, Venus, stăpâna lor planetară, va lucra în acest sens de Crăciun spre a-i mulţumi.

Scorpion

Scorpionii ar putea fi surprinşi în 2015 de câtă energie neexploatată zace în ei. Liniştiţi şi pasivi la prima vedere, mulţi ar bate în retragere dacă ar vedea ce pot face aceşti nativicând vor să uimească lumea, mai ales că nu sunt persoane uşor de dat deoparte. Au o voinţă de fier şi sunt foarte prudenţi, însă. Când vine momentul oprtun dau dovadă de curaj şi ştiu să ia decizii rapide. Anul 2014 a fost un an greu şi tot ce au urmărit, în 2015 ar putea să se materializeze pentru că imaginea socială, cariera şi relaţiile lor sunt sub semn plutorian, Pluto fiind planeta puterii. Încă de la începutul anului le sugerez să fie atenţi la muncă, deoarece unii atentează la munca Scorpionilor, iar acele persoane nu se vor da îndărăt de la a acuza, de a-i soma chiar să renunţe. Cu atât mai mult, cu cât vor fi exigenţi cu atât în ceea ce înseamnă cariera, Scorpionii se vor planta în faţa lor şi nu îi vor lăsa pe aceştia să treacă de ei. În schimb, se vor bucura de succes prin intermediul relaţiilor. Primăvara va aduce un val de linişte asupra muncii lor, pentru că vor munci din greu ca să salveze ceea ce mai pot salva, adică ce au stricat alţii, în opinia lor şi cu siguranţă nu se vor sfii să o afirme şi cu atât mai mult să o demonstreze. Şi cu siguranţă acest lucru nu va trece neobservat. Ce este mai convenabil este aprecierea din partea şefilor şi chiar a colegilor, lucru care le va încălzi sufletul. Chiar se va lăsa şi cu o apreciere financiară de zile mari. Din punct de vedere a sănătăţii, fiind anotimpul influorescenţelor, natura revine în forţă, la viaţă, le-aş sugera să aibă un pic grijă la alergii şi la primele simptome atipice să meargă la medic. Odată cu venirea verii, să nu le fie teamă să facă pasul cel mare în relaţie, pentru că este momentul potrivit. Din punct de vedere afectiv şi emoţional, Pluto le este aliat şi îi ajută. Trebuie să se mişte rapid, altfel este posibil să regrete mai târziu. Şi este vorba nu doar de o relaţie de căsătorie, ci şi de un altfel de parteneriat, cel de afaceri de exemplu. Cei care sunt căsătoriţi să se concentreze asupra familie şi asupra celor apropiaţi, să lase deoparte resentimentele, să nu mai lupte cu toată lumea, ci pur şi simplu să fie alături de familie. Apoi, vor avea o toamnă şi o iarnă uşoară, pentru că relaţia merge, cariera este înfloritoare, se înţeleg cu colegii de muncă, mai mult se vor bucura de noi relaţii, în sensul de cunoştinţe. Cei singuri, care nu îşi doresc neapărat o familie, vor găsi un hobby şi este cel mai bun canal de purjare a tensiunilor interioare. Să urmeze cursuri de dezvoltare persoanală, să scrie, să facă astrologie, să danseze, tot ce le trece prin minte, că nu şti de unde sare iepurele şi îşi pot întâlni sufletul pereche.

Săgetător

2015 va fi pentru Săgetători un an controversat. Poate debuta cu probleme care se acutizează pe la jumătatea anului, dar în cea de-a doua jumătate a anului totul se va schimba. Cei născuţi sub acest semn sunt foarte siguri pe sine şi iau decizii rapide. În acest an vor da dovadă că ştiu cum să se folosească de aceste calităţi, în comparaţie cu 2014 când n-au prea avut încredere în ei şi de aici dilemele cu care s-au confruntat. Încă de la începutul anului vor fi dispute la locul de muncă. Lucrurile vor merge prost şi ar putea face ore suplimentare fără să fie plătiţi sau să lucreze pur şi simplu fără bani şi ar fi bine să nu renunţe, pentru că Jupiter, planeta lor guvernator este în retrograd, până în aprilie. Este o perioadă în care cel mai bine se vor simţi în mijlocul familiei sau alături de prieteni care îi pot susţine moral. Venirea primăverii accentuează însă problemele, firma sau instituţia în care lucrează va intra în procedura de faliment. Vor fi nevoiţi să apeleze la relţii pentru a găsi un alt loc de muncă. Partenerii lor de viaţă sau familiei nu le vor conveni veştile, situaţia se va tensiona şi vor ieşi la lumină şi alte supărări. Să încerce să rezolve lucrurile cu calm. Chiar dacă Săgetătorii sunt renumiţi pentru felul în care iau decizii, de această dată îi sfătuiesc să se gândească de două ori înainte de a face o prostie. Când sunt într-un asemenea stres să evite să se implice şi în altele, acele probleme chiar nu sunt semnificative în acel moment. Abia odată cu venirea verii şi cu revenirea lui Jupiter în mers normal, lucrurile se vor mai linişti, iar cheful de viaţă le va reveni undeva pe la mijlocul lunii august. Vor începe să gândească pozitiv, vor fi rechemaţi la locul de muncă sau vor găsi altceva, iar acolo vor reuşi să-şi convingă şefii sau colegii de muncă de viabilitatea unor idei, vor primi tot sprijinul şi proiectul se va materializa mult mai uşor. Este momentul în care vor uita şi de stresul financiar şi mulţumită veniturilor vor putea să se gândească, în sfârşit şi la concediu. Sosirea toamnei le este prielnică să se dedice educaţiei şi este bine să citească, să viziteze expoziţii de artă, să meargă la teatru sau la cinematograf pentru că sufletul lor are nevoie şi de o asemenea hrană, hrana estetică. Sfârşitul de an va fi unul aproape magic, toate le merge din plin, iar cei care sunt singuri vor impresiona pe cineva. Nu vor fi atâtea scântei, ci doar o comunicare extraordinară.

Capricorn

2015 este un an foarte bun şi pentru ambiţioşii zodicului, nativii din Capricorn, deoarece vor putea să-şi folosească toate calităţile cu care i-a înzestrat natura în avantajul lor. Deschişi, punctuali, senzuali, vor accesa medii şi informaţii care le vor fi de folos. Saturn le va da mai multă putere, în comparaţie cu anul trecut. Vor păşi noul an cu curaj şi afişând resposabilitate ceea ce le va aduce în scurt timp succesul. Vor cunoaşte oameni interesanţi şi vor putea să-şi plănuiască viitorul, aşa cum nu au putut să o mai facă de foarte mult timp. Vor fi apreciaţi, lăudaţi, periaţi şi ar putea să se aleagă şi cu un bonus financiar, să fie atenţi doar cum îl administrează. Primăvara vine cu multă energie, le ranforsează forţele spre a materializa ceea ce şi-au propus. Posibil să întâlnească o persoană interesantă şi cu cât vremea va fi mai caldă cu atât schimbările vor fi mai semnificative pentru ei. La locul de muncă nu sunt probleme. Poate relaţional lucrurile să scârţâie un pic, în cuplu, mai ales, pentruu că vor eşi lucruri nu tocmai plăcute despre iubitul sau iubita lor. Să nu lase garda jos, nici să nu roadă gelozia, să-şi muşte limba, nu carecumva să spună lucruri pe care să le regrete mai târziu. Abia odată cu venirea verii se vor linişti şi vor deveni imuni la răutăţile lumii. Totuşi, să reţină că vara pentru ei nu este un moment prielnic pentru sporturi extreme deoarece se pot accidenta. Mai bine să citească, să iasă cu prietenii să socializeze. Un lucru foarte interesant este că Saturn îi favorizează doar pe aceia cărora le place să se creadă unici. Apoi, ei radiază un soi de energie erotică şi vor fi ca un magnet pentru sexul opus, iar în cuplu se vor bucura de o peruioadă de armonie cum nu au mai trăit de mul. În toamnă vor constata că s-au îmbătat cu apă rece pentru că fiind atenţi la succesul de la locul de muncă au pierdut alte oportunităţi. Vor trebui să printeze serios dacă vor sa mai prindă vreuna. În acelaşi timp să se ferească de stres şi să se relaxeze de câte ori vor avea ocazia. 2015 va fi imăportant pentru Capricorn pentru că implică ideea de familie. Vor petrece mult timp în compania celor dragi ceea ce îi va face cu siguranţă mai fericiţi. Se vor bucura de un Crăciun fără regrete şi vor aştepta cu nerăbdare anul care urmează.

Vărsător

2015 presupune pentru originalul şi creativul Vărsător foarte multe răsturnări de situaţie care duc la transformarea lor. Spre deosebire de 2014 când au fost obligaţi să se relaxeze, 2015 începe în forţă. Lucrurile se schimbă, Uranus fiind extrem de instabil şi volatil. se vor arunca cu capul înainte încă de la începutul anului. Vor munci aşa cum nu au mai muncit de mult timp şi vor trage din greu ca să-şi asigure un trai mulţumitor. Din fericire, în această perioadă vor simţi că au prieteni adevăraţi, deoarece aceştia îi vor ajuta să se ridice şi să meargă mai departe. Această mână de ajutor primită o vor da şi ei mai departe pentru că suntz şi alţii care îi aşteptă să îi ajute. În martie, problemele de sănătate care păreau că s-au mai ameliorat încă mai au forţa să revină şi să le dea viaţa peste cap. Puţină mişcare le-ar face bine. Odată cu venirea primăverii, până şi relaţia de suflet se va revigora aşa că vor începe să viseze cum au obiceiul. Dar ce face ignoranţa din dragoste, dar mai târziu vor realiza cât de mult s-au înşelat idealizându-şi partenerul de viaţă. Dar vor lupta cu toată fiinţa ca relaţia să nu se destrame. Începutul verii va da o nouă turnură relaţiilor interpersonale. Dragostea de viaţă va scoate la iveală latura lubrică şi sălbatică a Vărsătorului. cei singuri ar putea da nas în nas cu dragostea când se aşteaptă mai puţin. Au şansa la o nouă iubire, trebuie doar să fie atenţi la persoana de care se lipesc pentru a le vedea şi defectele nu doar calităţile. Cuplurile care au depăşit criza, din primăvara au şansa să-şi consolideze relaţia. Toamna poate debuta cu depresii, pentru acei Vărsători care se confruntă cu probleme nervoase. Pentru a preveni acest neajuns cel mai bun lucru este să nu stea în casă, să iasă să se plimbe. Dacă nu au chef de compania celorlalţi să-şi caute un hobby. Sfârşitul anului îi va găsi mai liniştiţi, relaţiile cu familia şi prietenii vor fi mai armonioase, iar la locul de muncă vor fi apreciaţi după succesul reputat, aşa că se vor simţi liberi să se bucure de o vacanţă de iarnă bine meritată.

Peşti

Intuitivii Peştinu vor fi încântaţi de previziunile primei jumătăţi a anului care nu îi favorizează, dar din a doua parte lucrurile se vor schimba şi totul va fi mai bine ca oricând. Persoanele născute în această zodie sunt de obicei generoase, sunt prieteni de încredere gata să se sacrifice însă exact pentru acei care nu ştiu să le aprecieze valoarea, să-i aprecieze aşa cum sunt cu adevărat. Neptun în domiciliu le va aduce peeocupări intelectuale, vor gândi mult, ceea ce ar produce o serie de surprize în 2015. Încă de la începutul anului mai au probleme în relaţie deoarece accesele de gelozie nefondată aduce riscul de a pune punct acesteia. Trebuie să se gândească şi să ia decizii la rece, cu mintea rece şi nu aburită de scenarii. La locul de muncă vor trece aprope neobservaţi, nu se implică, sunt mulţumiţi de ceea ce fac. Primăvara în schimb, debutează cu un moment greu pentru că se vor confrunta cu evenimente neplăcute, gen pierderea unei persoane dragi sau se pomenesc brusc, că devin stâlpul familiei. Ar fi bine să-şi descopere un hobby. Dacă au probleme la locul de muncă să nu le fie teamă să ceară sfatul colegilor sau şefilor şi mai ales să evite să încerce să se bucure pe cont propiu. A doua jumătate a a anului va sta sub semnul bucuriei, relaxării şi destinderii şi revin în forţă la viaţă. Au o energie şi o inventivitate de invidiat ceea ce îi va face extrem de atractivi în ochii celor de sex opus. Cum par puşi pe fapte mari vor avea şi curajul să facă primul pas. Vor descoperi ce înseamnă încrederea în sine şi cum să o folosească în avantajul lor. Pentru cei care sunt într-o relaţie, toamna se dovedeşte o buna Fortuna în sensul cel mai larg al cuvântului, aducându-le nu doar noroc, ci şi iubire. Neptun, stăpânul lor vrea romantism şi armonie. Abia odată cu sosirea iernii, nativii Peşti încep să urce treptele norocului în carieră. Să aibă grijă doar la colegii invidioşi care vor să-i blocheze şi care vor să facă ca munca lor să pară insignifiantă. Nu toţi cei care le zâmbesc le sunt şi prieteni. Luna noiembrie le va aduce noi cunoştinţe, noi relaţii de afaceri sau personale de pe urma cărora vor avea numai de câştigat în 2016.

 

Comments

comments

DISTRIBUIȚI