Holcim România lansează gama completă de ciment la sac

Holcim România lansează gama completă de ciment la sac, ce include mărcile Structo Plus, Blanco Plus, ȘapaBet, Structo, ExtraDur 52, Tenco.

Odată cu lansarea gamei complete, clienții Holcim beneficiază de cea mai extinsă ofertă de cimenturi cu un nivel ridicat de calitate, pentru orice aplicații, de la structuri armate, produse prefabricate, beton decorativ, șape, zidărie, tencuială, până la alte aplicații uzuale.
Noua gamă pune accentul pe calitatea produselor și aduce o serie de noutăți în ceea ce privește ambalajul, creat special pentru a face mai ușoară identificarea soluției potrivite pentru fiecare aplicație din domeniul construcțiilor.

„€Prin designul unic oferim beneficiarilor informații clare despre avantajele utilizării fiecărui produs în aplicația pentru care a fost dezvoltat. Procesul a început odată cu lansarea Structo Plus cu Duraditiv, în 2017. Răspunsul pieței ne-a încurajat să continuăm să imbunătățim nu doar cimenturile pe care le oferim ci și modul în care comunicăm la raft cu clienții și beneficiarii produselor noastre explică Cristina Mocanu, Marketing Manager Holcim.

Astfel, compania își consolidează poziția de producător ce oferă cel mai extins portofoliu de ciment la sac pe piața materialelor de construcții din România. Pentru fiecare aplicație există o soluție Holcim dedicată:
Structo Plus cu Duraditiv –€Primul ciment aditivat la sac din România, pentru elemente structurale: este disponibil în ambalaje de 20 kg și 40kg
BlancoPlus –€Lucrări decorative și arhitecturale, disponibil la sac de 20 kg
ȘapaBet –Ciment special pentru șape
Structo –€Aplicații uzuale multiple
ExtraDur 52 –€Ciment pentru betoane extra dure
Tenco –€Liant aditivat de calitate superioară pentru mortarele de zidările și tencuială

Cimenturile sunt dezvoltate de specialiștii Centrului Tehnic Holcim și produse la Aleșd și Câmpulung, în cele două fabrici ale companiei și ulterior distribuite la nivel național.
Noua gamă de saci este disponibilă în punctele de vânzare începând cu data de 2 aprilie 2018.

Despre Holcim România

Holcim (România) S.A., care activează de peste 20 de ani în sectorul materialelor de construcții din România, deţine 2 fabrici de ciment în Câmpulung şi Aleșd, o staţie de măcinare, 13 staţii ecologice de betoane, 3 staţii de agregate, 2 staţii de lianţi speciali şi 3 terminale de ciment în Bucureşti, Turda și Roman. Holcim are aproximativ 800 angajați în România. Pentru mai multe informaţii, vă rugăm să vizitaţi website-ul companiei, și paginile de Facebook și LinkedIn dedicate.

Holcim România este membră a grupului LafargeHolcim, care s-a născut în urma fuziunii între egali dintre Lafarge și Holcim în 2015. Având peste 180 de ani de experiență combinată, Grupul rezultat în urma fuziunii își propune să intre într-o nouă eră de tehnologii și inovații de vârf în industria materialelor de construcții, pentru a face față provocărilor secolului 21.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here