Odată cu trecerea timpului şi evoluţia socială, tinerii zilelor noastre o dată în viaţă şi ireversibil păşesc în maturitate, la împlinirea vârstei de 18 ani. Este un motiv în plus pentru ca fiecare sa marcheze acest moment intr-un mod cat mai inedit si cu cat mai mult fast, organizand de la petreceri cat mai extravagante si mai pomponoase pana la excursii luxuriene si exotice. 

In postura de stilist si totodata si apropiat al sarbatoritului am deosebita placere sa particip la un astfel de eveniment, placerea fiindu-mi dublata de faptul ca majoritatea dintre tinerii prezenti la eveniment au trecut prin mainile mele in calitate de hair-style asigurand stilul de tunsori si recomandari de coafuri, in spiritul benevol al frumosului, dar totodata si pentru faptul ca….. am fost cel ce a dat un sfat multora dintre tineri in materie de vestimentie.

Lume buna, tineri frumoși, cat mai bine aranjati, atmosfera cat mai placuta din punctul de vedere al organizarii si al ospitalitatii dar am concluziont ca tinerii din zilele noastre, traiesc intr-o lume virtuala si abstracta chiar si cand merg la petreceri, cat mai multe selfie, majoritatea canalizati pe retelele de socializare si etalarea participarii la eveniment; multe cadre de afisare on-line si… un dute-vino doar pentru a prinde cadre diferite din unghiuri diferite in poze. 

Le este imposibil sa se rupa de spatiul virtual chiar si cand sunt la petrecere, atunci cand socializarea se realizeaza in general prin viu grai,nu prin sms-uri sau mesaje in spatiul virtual. Tind sa cred ca… vom ajunge sa ne dezvoltam doar in spatiul virtual, traim si evoluam online.

Comments

comments

DISTRIBUIȚI