poza-profil De 1 Decembrie sărbătorim cu toţii Ziua Naţională a României. Suntem mândrii că suntem români, că România e ţara în care ne-am născut şi trăim! Sărbătorim româneşte şi suntem pătrunşi de spiritul naţional şi patriotism. Însă, este cazul să demonstrăm şi cu fapte, nu doar cu vorbe, că suntem români adevăraţi.
AURELIA PÎNZARI, manager Complex SLAVA

Aşa cum nemţii nu concep să cumpere alte produse decât cele nemţeşti, cum polonezii nu cumpără decât produse fabricate în Polonia, haideţi să cumpărăm, şi noi, produse româneşti. Fie că e vorba de alimente, haine sau mobilă. Doar aşa vom contribui cu adevărat la dezvoltarea şi progresul României!

bucovina-canapea-03

Nimeni din lume nu ştie să transforme lemnul pădurii în mobilă pentru o viaţă mai bine decât o fac românii!

Firmele de mobilă autohtone realizează colecţii unicat în lume, de o calitate superioară oricărui produs de import! De ce să nu alegem pentru casa noastră o mobilă frumoasă, bine lucrată, cu drag şi dedicaţie?

valahia-canapea-01

În showroom-ul nostru din Piteşti, Calea Câmpulung,  nr. 6 D, sau pe site-ul nostru, găsiţi ultimele colecţii ale firmelor româneşti MOBEX, ARDUDANA, DALIN, ICAM, SIMEX sau ALPITEX. Căutaţi-ne şi vă vezi convinge!

Vedeţi AICI colecţiile de mobilier de la firmele româneşti.

teleorman-scaun-si-masa

LIKE and SHARE la acest articol dacă sunteţi patrioţi şi vă doriţi să cumpăraţi produse româneşti.

Comments

comments