Guvernul retrage clipurile cu „Ce conţine vaccinul”. Noul spot va încuraja vaccinarea copiilor

Guvernul retrage clipurile cu „Ce conţine vaccinul”. Noul clip va încuraja vaccinarea copiilor. Gata cu spoturile „ce conţine vaccinul”. Guvernul vine cu un nou spot video care intră în campania de vaccinare anti-Covid, de data aceasta cu un mesaj care să încurajeze vaccinarea copiilor, nu numai a părinţilor, scrie Paginademedia.ro.

Spotul este realizat de UNICEF România şi a fost prezentat în faţa Consiliului Naţional al Audiovizualului chiar de Valeriu Gheorghiţă. CNA a votat în unanimitate pentru a rula drept campanie socială, ceea ce însemnă că televiziunile vor fi obligate să îl difuzeze gratuit.

„Materialul video este realizat de Unicef România în colaborare cu Guvernul României. După cum ştim, spotul video care urmează să fie lansat este în cadrul campaniei de vaccinare împotriva Covid-19, campanie care s-a desfăşurat în mediul online şi la tv prin cele 10 spoturi difuzate. Acest material se adresează părinţilor şi reprezentanţilor minorilor, cei peste 12 ani care sunt eligibili pentru vaccinare. Infecţia cu varianta Delta are o transmisibilitate mai crescută în rândul copiilor, în rândul tinerilor şi în general pentru că se transmite foarte uşor.

Acest material a fost elaborat 100% cu sprijinul UNICEF din fondurile proprii ale UNICEF, care sunt destinate promovării campaniei de vaccinare.

De partea tehnică pot să vă spun că materialul a fost realizat de o companie de producţie cu care UNICEF colaborează de peste doi ani. Atât conceptul, cât şi partea de producţie şi post-producţie au fost realizate de această companie. Compania se numeşte We are Basca şi producătorul spotului este Claudiu Mitcu, iar regizorul este Marius Olteanu.

Vreau să subliniez că vacinarea este voluntară şi în ceea ce priveşte decizia de a vaccina minorii aparţine în totalitate părinţilor. Trebuie să înţelegem că vaccinarea ne oferă posibilitatea să revenim împreună. Cel mai mare risc de îmbolnăvire îl au persoanele nevaccinate sau cele care nu s-au vaccinat cu schema completă de vaccinare.

Acest material se adresează părinţilor, care dacă ar fi mai responsabili, cu siguranţă şi copiii lor ar fi mai în siguranţ[” a explicat Valeriu Gheorghiță.

Spotul  va rula în următoarele trei luni pe posturile TV.

De asemenea, Gheorghiţă a anunţat că spoturile în care se anunţa ce conţine vaccinul vor fi retrase.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.