Guvernul impune noi restricții. Se va intra în case la ora 22,00! Guvernul a prelungit starea de alertă și se va circula doar până la ora 22,00, dar nu va fi declarat lockdown de Paște, au anunțat autoritățile.

După reuniunea de la Palatul Cotroceni cu responsabilii din Guvern. președintele Klaus Iohannis a anunțat măsurile anti-pandemie ce vor fi în vigoare în următoarea perioadă.

Cifrele sunt îngrijorătoare, tendința de creștere este evidentă și ni se spune din toate părțile că presiunile pe secțiile ATI este tot mai mare. Dragii mei, haideți să nu irosim ce am câștigat prin campania de vaccinare. Până la vară, când vom avea un nivel foarte bun de vaccinare a populației, haideți să nu ne înecăm la mal.

Starea de alertă va fi prelungită. Ora până la care se va circula fără declarație pe proprie răspundere va fi 22. Pot să vă spun, dragi români, că nu avem în vedere un lockdown (carantinare națională, n.r.) de Paști!” a spus președintele Iohannis.

Premierul Florin Cîțu: Nu există NICIUN scenariu în care România intră în lockdown

Florin Cîțu a publicat un mesaj marți seara, pe o rețea de socializare, prin care dă asigurări că România nu va intra în lockdown de Paște, atâta timp cât restricțiile care sunt deja în vigoare vor fi respectate.

Revenim la normalitate, împreună, dacă vom continua să fim responsabili! În luna martie primim 2.6 milioane doze de vaccin. În luna aprilie primim cel puțin 3.1 milioane doze de vaccin. Am avut grijă să aloc resursele necesare ca până la finalul lunii septembrie să avem cel puțin 10.4 milioane de români vaccinați cu ambele doze de vaccin. 

Nu există NICIUN scenariu în care România intră în lockdown. Am promis că ținem România deschisă de Crăciun și de Revelion, ne-am ținut de cuvânt. Vă asigur că așa va fi și în perioada Sărbătorilor de Paște.

Comments

comments