GRUP RENAULT România recrutează la Angajatori de Top. 300 de posturi disponibile

1,592 views

Principalul constructor de automobile din România are o ofertă de 300 de posturi pentru activităţile de cercetare-dezvoltare (R&D), servicii şi fabricaţie.


・    Candidaţii au şansa unui prim interviu în stand cu specialiştii Grupului Renault.
・    Studenţii şi masteranzii pot accesa programul de internship al companiei, „Drive Your Future”  100 de locuri disponibile.

În cele două zile ale târgului Angajatori de Top (14 şi 15 octombrie), pasionaţii de automobile care vor să dezvolte o carieră în cadrul Grupului Renault România pot candida pentru unul dintre cele 300 de posturi disponibile. Compania caută specialişti cu experienţă de minimum doi ani în activitatea de inginerie, supply chain şi post-vânzare. În plus, Grupul are deschise oportunităţi în domeniul fabricaţiei şi al activitaţilor suport, financiar şi achiziții.

Pentru activitatea de R&D, compania oferă oportunităţi de dezvoltare adresate inginerilor, absolvenţi ai facultăţilor tehnice, în domeniul automobilelor (Automotive). Candidaţii interesaţi trebuie să cunoască sistemele de proiectare CATIA, sa aibă competenţe de calcul şi simulare numerică, să aibă  cunoştinţe despre tehnica automobilului şi experienţă de management de proiect.

Renault Servicii România, parte a Grup Renault România, îşi consolidează echipele în domeniile supply chain, post-vânzare şi studii de piaţă. Absolvenţii de studii superioare tehnice sau economice care au cunoştinţe de digital şi customer service, pot contribui la performanţa recunoscută a grupului, accesând oferta de posturi.

Pentru activitatea de fabricaţie vehicule (platforma industrială de la Mioveni) compania caută automatişti şi analişti calitate. Aceştia trebuie să fie absolvenţi de studii tehnice, în domeniul automatică, să fie familiarizaţi cu atmosfera industrială şi să aibă experienţă în procesele de automatizare şi în domeniul calităţii.

În oferta grupului la Angajatori de Top există şi posturi în echipele departamentelor financiar şi achiziţii. Pentru acestea, sunt necesare preponderent studii tehnice, studii economice, competenţe de calcul, analiză şi sinteză, dar şi aptitudini de negociere.

Cele 300 de posturi cu care Grupul Renault România vine la Angajatori de top sunt disponibile în Bucureşti, Titu şi Mioveni.  În plus de cerinţele specifice domeniului, candidaţii trebuie să cunoască minim o limbă de circulaţie internaţională (engleză, franceză, germană), să aibă cunoştinţe avansate de MS Office, aptitudini de comunicare, să fie interesaţi de activitatea de dezvoltare vehicule şi să dea dovadă de capacitate de lucru în echipă şi deschidere către mediul internaţional (multicultural).

„€Drive your Future”€ 2016 continuă

Studenţii (anul III, IV) şi masteranzii care îşi doresc să facă practică în Grupul Renault România, pot accesa programul „Drive your Future” în perioada târgului. Peste 100 de locuri sunt disponibile până la sfârşitul anului.

Stagiarii vor descoperi principalele activităţi ale Grupului care se desfăşoară:
la centrul de R&D, la Bucureşti (proiectare, calcul, simulare numerică) şi Centrul Tehnic Titu (testare vehicule şi componente mecanice)
pe platforma industrială de la Mioveni pentru activităţile de fabricaţie şi logistică
la Bucureşti pentru activităţile comercial, supply chain, post-vânzare, studii de piaţă şi cele suport (IT, financiar şi HR)

În ultimii 14 ani, 1.800 de studenţi şi masteranzi din România au avut şansa de a se familiariza cu domeniul auto, de a descoperi meseriile Grupului Renault în România. 33% din cei 1.800 au fost angajaţi în urma stagiilor.

Întreaga ofertă a Grupului Renault este disponibilă în stand, în cele două zile dedicate târgului, dar şi pe pagina de linkedin şi site-ul companiei.

De nouă ani, Grupul Renault, unul dintre angajatorii de referinţă din România, este prezent  la târgul de carieră, Angajatori de Top.

Grupul Renault România

Este singurul constructor auto care are în România toate competenţele necesare conceperii, dezvoltării și industrializării unei mașini.

Cei peste 16.000 de angajați își desfășoară activitatea la: uzinele Dacia de la Mioveni (Uzina Vehicule, Uzina Mecanica şi Şasiuri, Direcţia Logistică, inclusiv centrul AILN), Matriţe Dacia (Piteşti), centrul de design Renault Design Central Europe (Bucureşti), Renault Technologie Roumanie – Bucureşti (care include Centrul Tehnic Titu), direcţia comercială Renault Commercial Roumanie – Bucureşti (inclusiv Centrul de Piese de Schimb Oarja) şi Renault Credit International (Bucureşti).
Mai multe detalii despre activităţile Grupului Renault România, aici.

Comments

comments