ADIENT, liderul global în producţia de scaune auto şi unul dintre cei mai importanţi angajatori la nivel local, organizează în parteneriat cu Medlife, în perioada 21 –・29 octombrie o serie de caravane medicale dedicate familiilor angajaților, în localităţi din judeţul Argeş.

Unitatea medical mobilă împreună cu cadrele medicale Medlife vor acorda, timp de două ore, asistență medicală de bază – consultații, măsurarea tensiunii arteriale, pulsului şi saturaţiei, măsurarea glicemiei, EKG, precum şi eliberarea de reţete şi bilete de trimitere către medicii specialişti.

Startul caravanei medicale va fi dat în data de 21 octombrie la Câmpulung, urmând apoi ca unitatea medicală să ajungă în Domnești, Aninoasa, Zărnești, Costești și Topoloveni, localități din care provin angajații Adient.

Programările la consultațiile realizate de unitatea medical mobilă organizată de Adient în parteneriat cu Medlife se fac pe baza înscrierii prealabile, angajații Adient primind un formular special pe care vor trebui să îl completeze cu datele celor dragi.

Aceste acțiuni fac parte din angajamentul Adient Trim Pitești față de comunitatea în care își desfășoară activitatea și față de angajații săi.

Despre Adient:

Adient este lider global în producția de scaune auto. Cu 75.000 de angajați în 230 de fabrici aflate în 33 țări din întreaga lume, producem și livrăm scaune pentru toate clasele de vehicule și toţi producătorii de echipamente originale. De la sisteme complete până la componente individuale, expertiza noastră se reflectă în fiecare pas al procesului de fabricare a scaunelor auto. Abilitățile noastre integrate, in-house, ne permit să luăm produsul de la etapa de cercetare și design, să îl urmărim pe întreg procesul, pâna la proiectare și fabricare –・iar munca noastră se regăsește în 25 de milioane de vehicule în fiecare an.

Adient (NYSE:ADNT) şi-a anunțat debutul ca o corporație independentă, listată la bursă, prin finalizarea separării de Johnson Controls International în data de 31 octombrie, 2016. Acțiunile companiei sunt listate la New York Stock Exchange sub simbolul “ADNT.”. Desprinsă din Johnson Controls Automotive Seating, Adient se poziționează ca lider în industria producției de scaune auto la nivel global.

Președintele și CEO-ul companiei este R. Bruce McDonald. Acesta a declarat, în ziua în care a fost fondată Adient: “Misiunea noastră este să fim furnizorul de scaune auto, de talie mondială, a cărui poziție de lider de piață se datorează costurilor, calității, execuției și satisfacției oferite clienților. Ne vom dezvolta abilitățile pentru a determina creșterea industriei, atât în segmentul auto, cât și dicolo de aceasta.”

În calitate de companie independentă, Adient are în vedere creșterea investițiilor în produse și tehnologii inovatoare, aliniate cu tendințele precum pilotarea autonomă, electrificarea, scaune ușoare care ocupă puțin spațiu, precum și personalizarea produselor și a capabilităților oferite de o mașină. Adient are în vedere exploatarea oportunităților oferite de piețele adiacente, în afara industriei auto tradiţionale, precum vehicule comerciale, trenuri de pasageri şi scaune pentru avioane.

Comments

comments