GREII PSD și-au depus candidaturile. Mînzînă, Gentea, Velcea, Georgescu și Boțârcă au intrat oficial în cursa electorală. După ce, în week-end, doi dintre primarii de cursă lungă ai PSD, Ion Georgescu și Gheorghiță Boțârcă, și-au depus oficial candidaturile, luni a fost rândul restului greilor partidului să meargă la Biroul Electoral.

Împreună cu echipele de pe listele de consilieri și susținătorii de campanie, luni au făcut formalitățile și Ion Mînzînă – ce vizează postul de președinte al Consiliului Județean Argeș, Cristian Gentea – candidatul la fotoliul de primar al Piteștiului și Nicolae Velcea – candidatul la Primăria Ștefănești.

Cu acești candidați, plus o pleiadă de alți vechi primari trecuți cu succes prin focurile alegerilor și la alte scrutinuri, PSD și-a asigurat deja o mulțime de victorii pe plan local dar și, cel mai probabil, un suces de răsunet la nivel județean.

Material realizat de Editura Realitatea Argeşeană SRL la comanda Partidului Social Democrat – organizaţia judeteană Argeş, CUI mandatar financiar 21200019.

Comments

comments