Gratuitate 100%. Toți elevii vor putea merge la școală fără a plăti transportul

Elevii vor beneficia de gratuitate, iar studenţii și doctoranzii, inclusiv cei de la Academia Română, de 90% reducere, la transport, față de 50%, cât se acorda anterior!

Transport GRATUIT pentru elevi:

Toți elevii vor putea merge la școală fără a plăti pentru transport. Ei vor beneficia de gratuitate la serviciile publice de transport public local, inclusiv metropolitan și județean, rutier, naval, cu metroul, precum și feroviar la toate categoriile de trenuri, clasa a II-a, pe tot parcursul anului școlar. Elevii care învață în altă localitate decât cea de domiciliu și nu pot beneficia de transport public de persoane prin curse regulate nu vor beneficia de transport gratuit, ci vor primi în continuare o sumă forfetară.

Reducere de 90% la transportul pentru studenți:

Costurile de transport la toate categoriile de trenuri, clasa a II-a, sunt reduse cu 90% pe tot parcursul anului calendaristic. Asta înseamnă că vă va fi mai ușor să ajungeți la apropiații voștri și să investiți în educația și viitorul vostru. Totodată, vârsta până la care studenții beneficiază de aceste reduceri a crescut de la 26, la 30 de ani, iar facilitățile sunt valabile și la călătoria cu metroul, pe bază de abonament lunar sau de titluri de transport de tipul „10 călătorii”. Studenții cu o situație socială aparte, precum cei care au unul sau ambii părinți decedați, cei proveniți din centrele de plasament sau care au fost în plasament la familia extinsă, substitutivă sau la asistent maternal vor beneficia de gratuitate.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.