Grădiniţele din Topoloveni şi Glâmbocelu şi secţia de radiologie a Spitalului Sf. Spiridon din Călineşti, reabilitate de Compania Gold Plast

Compania Gold Plast a marcat cei 10 ani de activitate prin activități sociale de implicare în comunitate, la care au luat parte circa 200 de angajați însoțiți de familiile lor.

Aceștia au participat la reabilitarea grădinițelor din Topoloveni și Glâmbocelu, a secției de radiologie și a curții Spitalului Sf. Spiridon din Călinești.

„Prezența în România este crucială pentru Gold Plast, iar acțiunile de reabilitare pe care le-am desfășurat în comunitate sunt un exemplu concret al intenției noastre pe termen lung, de a investi în această zonă”, a declarat Domenico Zaccone, Președinte și Director executiv Gold Plast.

“M-a impresionat numărul mare de angajați care s-au înscris în această acțiune de voluntariat pe care am plănuit-o pentru a marca cei 10 ani de activitate în România. Și mai mult m-a impresionat faptul că foarte mulți dintre ei au venit cu familiile lor. Împreună am format o mare familie, a cărei acțiune a produs în numai o zi un impact vizibil în comunitate”, a declarat Luca Rabbia, director operațional Gold Plast. Astfel, la Grădinița din Glâmbocelu au fost vopsiți pereții exteriori, reparate și vopsite gardurile, a fost tunsă iarba din curte și amenajat terenul de sport. De asemenea a fost amenajat un loc de joacă pentru cei mici, cu leagane și casuțe din plastic.
Spitalul din Călinești a beneficiat de reabilitarea secției de radiologie a serviciului de urgență – zugrăvire și acoperirea pardoselei cu un material special folosit în spitale. Totodată au fost executate lucrări de vopsire a gardului și a zonelor de acces din curtea spitalului, curățarea spațiului verde și amenajarea unui loc de odihnă cu alee și bănci de lemn.
La Gradinița din Topoloveni au fost zugrăviți în culoare pereții a 15 clase și au fost realizate figurine pentru decorarea gardului.
 

Despre Gold Plast Group
Gold Plast Group este prezentă de 30 de ani la nivel global pe piața veselei de unică folosință de top, fiind un simbol al designului de masă italian. Compania are sediul în Italia, deține 4 entități legale, 2 fabrici, 1 centru de inovație și un număr de 750 de angajați. Unitatea de productie din Topoloveni are aproape 600 de angajați și o capacitate de productie de 800 milioane de unități pe an. Produsele sale sunt vândute în 39 de tări, printr-o rețea de 17 distribuitori. În 2015 a înregistrat o cifră de afaceri de 32 milioane de euro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here