„Mașini, Teste și Verdicte” revine la TVR 1 şi TVR HD pe 6 ianuarie de la ora 23:45. Uităm de gerul de afară şi începem prima ediţie din 2016 cu cele mai bune decapotabile apărute pe piaţă.

Pentru episodul 82 am pregătit materiale speciale cu mașini care să ne amintească de faptul că nu mai e chiar atât de mult până la vară… sau dacă este, ele sunt un motiv ca vara să vină mai repede… mașini decapotabile.

Costin Giurgea a fost în America pentru a conduce noul Seria 2 Cabrio în versiunea sa pe benzină 228i. Când s-a întors în România a mai condus o dată mașina, dar de data aceasta în versiunea diesel cea mai potrivită pentru piața noastră: 220d.

Mai departe, am mers amândoi pe Transfăgărășan pentru a conduce cea mai nouă generație a celui mai vândut roadster din istorie: Mazda MX-5. „€Până la frumosul drum din munte eu mi-am rupt spatele în mica mașină japoneză, dar Giurgea m-a obligat să mai suport în spațiul foarte mic din interior cât timp încearcă el să mă convingă de calitățile mașinii…ヲ evident că am avut contra-argumente”, spune Tudor Bratu.
Încheiem episodul 82 cu prezentări pentru cele mai noi cabriolete din Lume care sosesc pe piața noastră în 2016: decapotabilele anului.

Emisiunea nu este despre inginerie și date tehnice. În schimb, vorbește cu pasiune despre mașini extraordinare și cu opinii credibile despre mașini normale, alege cu capul limpede între mașini bune și mașini proaste și, cel mai important, crează povești memorabile. Costin Giurgea și Tudor Bratu, testează de 10 ani cele mai noi mașini.
Pe scurt, echipa emisiunii Mașini, teste și verdicte a plecat de la ideea că mașinile sunt fiarele care ne aduc bucurie sau libertate, dar nu va uita niciodată că „Cea mai bună mașină” e, de fapt, un concept relativ la nevoile fiecărui cumpărător.

Comments

comments

DISTRIBUIȚI