Producătorul de sisteme de siguranţă auto Autoliv România, subsidiara locală a grupului suedez Autoliv, cu vânzări globale de peste 10 miliarde de dolari, şi peste 10.000 de angajaţi în ţara noastră, va deschide o nouă fabrică în Argeş, mai exact în oraşul Costeşti.
Autoliv deţine în România mai multe fabrici în Braşov, Prejmer, Lugoj, Sfântu Gheorghe şi Reşiţa, dar şi centre de inginerie şi dezvoltare în Braşov şi Timişoara.

Noua fabrică din Argeş se va întinde pe o suprafaţă de 6000 de mp şi îşi va deschide porţile pe locul fostului SMA Costeşti.

Ion Baicea, primarul oraşului Costeşti: “Nu doar pentru Costeşti, ci pentru orice alt oraş este un lucru extraordinar ca o firmă de talia Autoliv să vină şi să deschidă o fabrică. Este o firmă foarte mare care exportă în toată lumea, fapt ce va pune şi Costeştiul pe harta marilor producători de volane. Discuţiile cu cei de la Autoliv le-am avut încă din decembrie anul trecut şi până la urmă i-am convins să vină să deschidă o fabrică şi la noi în oraş”.

Selecţia personalului se va face în etape, iar cei care sunt în căutarea unui loc de muncă îşi pot depune CV-urile la sediul Autogării Alpin Star din Costeşti sau pe adresa de mail recrutare.online@fastservice.com. Mai multe detalii la telefon 0761.837.854.

Comments

comments