Gică Voicu, primarul comunei Bârla, candidează pentru un nou mandat. După 4 ani de administrație, în care a reușit să rezolve probleme ce păreau de nerezolvat și a câștigat încrederea oamenilor, el pornește cu prima șansă la fotoliul de primar.

Gică Voicu a transmis un mesaj alegătorilor săi, anunțîndu-i care sunt planurile pentru viitorii 4 ani în fruntea primăriei.

Ieri, 17.08.2020, am depus candidatura atât pentru funcția de Primar cât și pentru cea de Consilier Local Bârla, așa cum prevede regulamentul. Candidatura depusă ieri la Biroul Electoral și înregistrată astăzi la Judecătoria Costești, nu este despre persoana mea, este despre viitorul comunei noastre*, iar campania electorală care va începe nu este despre partide sau oameni politici, este despre viitorul nostru, al tuturor bârlenilor, este despre dezvoltarea localității!

Echipa de consilieri locali, care îmi va fi alături în acest mandat, este o echipă puternică, dornică să fie parte a proiectului de dezvoltare a localității început acum 4 ani și care acum poartă denumirea

 “CONTINUĂM SĂ DEZVOLTĂM  BÂRLA!”

Mulțumesc din suflet celor 898 de cetățeni ai localității, care au susținut prin semnătură candidatura mea, și voluntarilor care și-au rupt din timp pentru a-mi fi alături.

Vă asigur pe toți de respectul și stima mea!

Candidat PNL la funcția de PRIMAR al comunei BÂRLA, GHEORGHE VOICU.

 

Comments

comments

DISTRIBUIȚI