SC Apă Canal 2000 SA Piteşti aduce la cunoştinţă că, pentru gestionarea eficientă a relaţiei cu clienţii, în cadrul societăţii funcţionează Ghişeul unic, care se găseşte la sediul central din municipiul Piteşti, b-dul I.C. Brătianu, nr. 24A.

Programul de funcţionare a Ghişeului unic este: luni, marţi, miercuri şi vineri între orele 08.00 – 16.00, joi între orele 08.00 – 19.00.

Ghişeul unic realizează corespondenţa cu clienţii pe următoarele componente: componenta tehnică, componenta comercială, componenta de mediu şi componenta de registratură generală.

Funcţionarea Ghişeului unic are în vedere îmbunătăţirea calităţii serviciilor de relaţii publice oferite cetăţenilor prin reducerea timpului necesar pentru rezolvarea sesizărilor şi a corespondenţei specifice, diminuarea gradului de birocratizare a serviciului, reducerea timpului şi a costurilor legate de deplasări la mai multe puncte de lucru, degrevarea personalului operativ al societăţii de a lua contact direct cu clienţii, creşterea capacităţii societăţii de a comunica eficient cu publicul şi clienţii săi.

Comments

comments