Gest de solidaritate! Materiale medicale și echipamente de protecție din China au ajuns la Mioveni. ”Cu bucurie și speranță, am primit astăzi un ajutor consistent din partea prietenilor noștri din Municipiul Jinhua, provincia Zhejiang – China, constând în importante cantități de materiale medicale și echipamente de protecție, atât de necesare în această perioadă, precum măști FFP2, măști chirurgicale, halate, combinezoane și mănuși de protecție.

După un drum lung, ajutoarele umanitare donate de Spitalul TCM Jinhua și de administrația locală a municipiului Jinhua au ajuns la Primăria Mioveni, urmând ca noi să le direcționăm către colegii noștri aflați în linia întâi a luptei cu pandemicul virus SARS-COV-2.

Le mulțumim pentru gestul de solidaritate tuturor celor care au contribuit la organizarea și coordonarea acestui transport – Guvernului local al municipiului Jinhua, conducerii Spitalului de Medicina Tradițională Chineză din Jinhua, Ambasadei Republicii Populare Chineze în România și domnului Jin Xiaozhong. Uniți putem învinge!”, transmite primarul Ion Georgescu.

Comments

comments