George Valeriu Alexandrescu, candidatul PMP la Primăria Bălilești, a fost prezent vineri la conferința de presă a partidului. Candidatul PMP a vorbit despre proiectele pe care dorește să le implementeze pentru dezvoltarea localității Bălilești. ”Vin din mediul privat. Lucrez la o companie din Pitești, pe care o patronez. Candidez din dorința de a schimba ceva, ca fiecare de altfel. La Bălilești suntem 0 la nivel de utilități: apă, gaze, canalizare. În principiu, cam nimic nu avem.

Pe lângă obiectivele de infrastructură, noi, echipa PMP, ne propunem crearea unui parc industrial în zonă și atragerea de investitori, estimăm un număr de 50-100 de noi locuri de muncă create pentru locuitorii comunei. Parcul industrial va fi un mare generator de taxe și impozite la bugetul local. Rata șomajului în următorii 4 ani va fi ZERO”, transmite George Valeriu Alexandrescu, candidatul PMP la Primăria Bălilești.

Material realizat de Editura Realitatea Argeşeană SRL la comanda Partidului Mișcarea Populară – Filiala Argeș, CUI Mandatar Financiar: 21200020

Comments

comments