Gentea, reales în unanimitate preşedinte PSD Piteşti. Vot de susţinere pentru echipa lui Mînzînă la judeţ!

Miercuri seară a avut loc conferința municipală de alegeri la PSD Pitești. Cristian Gentea, actualul președinte al organizației a candidat singur şi a fost reales prin vot deschis, cu unanimitate de voturi!

Conferinţa municipală a fost o avanpremieră la cea județeană, care se va derula vineri după amiază cand, logic, actuala echipă de conducere va vota pentru echipa lui Ion Mînzînă, dat fiind că preşedinte executiv al organizaţiei judeţene e propus chiar Cristian Gentea. Funcţia de secretar-general, în respectiva configuraţie, revine deputatei Simona Bucura-Oprescu. Pentru acest lucru, organizaţia Piteşti a şi votat, de altfel!

”Puteam să fiu deputat sau ministru, sau director la CNCAN și mă schimbau acum liberalii, dar am rămas alături de dumneavoastră în Pitești. Numai eu știu cât am luptat ca oameni din Organizația Pitești să fie numiți în funcții importante, ca Marius Pârvu la ANPC și Lucrețiu Tudor la Finanțe. Chiar și pe dl. Dumitru Tudosoiu l-am sprijinit la șefia Inspectoratului Școlar, când îi expirase mandatul și unii voiau să-l schimbe că scrie în presă că județul e plin de școli cu WC-uri în curte”, a spus Cristian Gentea în discursul său.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here