”Generalul” Tudosoiu pleacă din fruntea învățământului argeșean

Astăzi a fost ultima zi a mandatului pentru Dumitru Tudosoiu, în funcția de inspector școlar general al Inspectoratului Școlar Județean Argeș. Dumitru Tudosoiu a ocupat această funcție timp de 6 ani.

Iată și mesajul de rămas bun transmis de ”Generalul” Tudosoiu:

Stimați argeșeni, dragi colegi,

Astăzi, în ultima zi a mandatului în funcția de inspector școlar general al Inspectoratului Școlar Județean Argeș, permiteți-mi să vă adresez gândurile mele cele mai bune și frumoase, îndreptate deopotrivă către colegi, elevi, părinți, reprezentanți mass-media și către toți argeșenii, în slujba cărora își desfășoară activitatea această instituție.
Am fost deosebit de onorat să ocup această funcție timp de 6 ani și mulțumesc tuturor colegilor din echipă, directorilor, cadrelor didactice, partenerilor educaționali pentru activitatea pe care am desfășurat-o împreună, pentru perseverență și dăruire, pentru trainica legătură profesională și umană creată întru slujirea acelorași idealuri educaționale.
Vă asigur de toată prețuirea mea și vă transmit tuturor urările mele cele mai sincere de sănătate, realizări și continuarea cu succes a parcursului pe care l-am construit împreună!”

Inspector Școlar General,

Prof. Dumitru Tudosoiu

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.