Iubitorii de groază şi mister vor putea să intre în atmosfera petrecerii de Halloween, în perioada 29 – 31 octombrie, la VIVO! Pitești. Sărbătoarea spiritelor rele va fi marcată printr-o petrecere, înfricoșător de distractivă, la care organizatorii le-au pregătit piteștenilor activități speciale.

Vizitatorii cu chef de distracţie sunt invitaţi să se bucure de Halloween VIVO! Party timp de trei zile, începând cu ora 16.00, unde îi așteaptă ateliere de creație tematice pentru copii, Oglinda Fermecată în care își pot face poze instant și pot câștiga o groază de premii pentru cumpărăturile de minim 100 de lei efectuate în magazinele din centrul comercial. Totodată, copiii curajoşi, însoţiţi de cei dragi, vor fi recompensaţi cu cadouri dulci.

Deşi ţinuta horror nu este obligatorie, participanţii la petrecere nu trebuie să uite să se costumeze, întrucât cea mai originală ţinută va fi premiată.

Invitatul special la petrecerea de Halloween este cea mai îndrăgită gașcă de prieteni. Gașca Zurli, care va susține marți, 31 octombrie, de la ora 18.00, cel mai nou spectacol – “Hai la masă!”, o producție nouă, savuroasă, pe placul celor mici și al celor mari, prin care aceasta își propune să îi împrietenească pe copii cu mâncarea bună, cu apa și, mai ales, cu statul la masă.

Mai multe detalii despre eveniment puteți afla pe site-ul www.vivo-pitesti.com și pe pagina Facebool/VIVOPitesti.

Cumpărăturile sunt răsplătite zilnic, la VIVO! Pitești

La VIVO! Piteşti, până pe 31 octombrie, cumpărăturile de minim 100 de lei din orice magazin sunt răsplătite cu premii zilnice. Pentru a se înscrie la tombolă, clienții pot veni cu bonurile fiscale care atestă cumpărăturile la Biroul de Informații. Participanții pot câștiga zilnic o sesiune de shopping în valoare de 500 de lei. Regulamentul campaniei este disponibil pe www.vivo-pitesti.com.

Comments

comments