Mihai Eftimie, locuitor al orașului Câmpulung, susține că fumul de la tămâie este cel mai puternic antivirus în lupta cu COVID-19. ”În fiecare seară și dimineața ardem tămâie. Fumul rezultat este cel mai puternic antivirus. Ardeți tămâie în casă, în curte, la birou și nu veți lua virușii LOR (dacă aceștia există)!”, transmite argeșeanul pe o rețea de socializare.

Bărbatul a postat fotografii din mai multe localități argeșene, unde acesta a făcut acțiuni de ”tămâiere sau dezinfecție virală”, după cum acesta spune: Câmpulung, Bughea de Sus, Albești de Muscel, Cândești, Păstrăvărie, Voinești, Lerești, Valea Mare.

”Joi se fac 40 de zile și procesul de dezinfecție virală cu fum de tămâie naturală de brad se va încheia cu arderea în formă de cruce a unei cantități însemnate de tămâie. Cele 4 puncte vor fi Mateiaș, Pescareasa, Visoi, Grui. După această acțiune îmi doresc ca cetățenii din Câmpulung să fie protejati de virușii “ucigași” și D-zeu să îi apere!”, mai transmite Mihai Eftimie. (sursa foto Facebook: Mihai Eftimie)

Comments

comments

DISTRIBUIȚI