Primarul Piteştiului, Cornel Ionică, împreună cu aparatul tehnic al primăriei, a inspectat astăzi din nou lucrările aflate în derulare în oraş. Unele merg bine, altele sunt, în buna tradiţie românească, în întârziere, din diverse motive.

„€Am facut din nou o analiza/evaluare a lucrarilor aflate in desfasurare pe domeniul public. Am constatat ca termenele de executie sunt in grafic, dar si unele intarzieri.

Concret, reabilitarea – asfaltarea totala a strazii Exercitiu, va avea o intarziere de cca 20 de zile din cauza unui cablu din zona carosabila ce apartine Romtelecom, cablu care fi trebuit inlocuit deja, dar care a fost achizitionat cu intarziere. Acest fapt a condus la modificarea termenelor de executie.

Saptamana viitoare vor fi realizate marcajele la lucrarile foarte importante, deja finalizate:
– Trivale –€ Cornul Vanatorului;
– Parcul Faget;
– Finalizarea pistelor de biciclete aferente acestor proiecte.

Initiem proiecte de anvergura ce privesc Calea Craiovei- coborare spre zona Centrala, str. Banat, asfaltare foarte dificila prin lipsa infrastructurii rutiere si total neadaptata la parcul auto existent.  Avem in vedere, pe langa asfaltare – reconfigurarea strazii si stabilirea unor sensuri unice ce ar putea imbunatatii circulatia rutiera.

Vom incepe, in curand, amenajarea unui trotuar si piste de biciclete pe str. Nicolae Dobrin.

Avem in vedere reabilitarea unor strazi in perioada imediat urmatoare, cum ar fi str. Darzului, precum si inceperea procesului de reabilitare a unor strazi din cartierul Trivale.

Am reabilitat, de asemenea, carosabilul din sensul giratoriu Prundu; urmeaza Targul din Vale, etc.
Trebuie sa profitam de timpul bun de lucru, chiar daca temperaturile sunt ridicate, si sa ducem la indeplinire proiectele foarte importante, angajate in aceasta perioada”€ a dat raportul Ionică, pe contul său de Facebook.

Comments

comments